گروه معادن
 
شکوری در پاسخ به ماین نیوز مطرح کرد:
معادن کنار جردن نیستند!
مستند تلویزیون عامل فرار سرمایه‌گذاران
گروه معادن - عضو هیات مدیره خانه معدن ایران با اشاره به اینکه بسیاری از فسادهای اقتصادی رخ در کشور مربوط به بخش دولت بوده است نه بخش خصوصی اظهار کرد: پخش مستندهای تخریبی از تلویزیونی عامل فرار سرمایه گذاران از کشور خواهد شد.
 
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، بهرام شکوری امروز در نشست خبری خانه معدن در پاسخ به سوال خبرنگار ماین نیوز در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ماین نیوز درباره اینکه چرا با وجود تاکیدات سران کشور مبنی بر لزوم توجه ویژه به بخش معدن و جایگزینی این بخش با نفت اما در بدنه دولت چندان در این راستا عمل نمی شود و حتی اقداماتی نیز پخش مستند اخیر در صدا و سیما در جهت تخریب بخش معدنکاری صورت می گیرد، گفت: باید بگویم معادن ما کنار جردن نیستند و حتی در گذشته اکثر علمای کشور را به مناطق بد و آب هوا و معدنی تبعید می کردند و معادن در مناطقی واقع نشده‌اند که ویلاسازی در آنها امکان پذیر باشد. این در حالی است که در مستند صدا و سیما موضوع به گونه‌ای عنوان شده که گویا همه معدنکاران متخلف هستند. در همه حوزه‌های اقتصادی در کشور متخلف وجود دارد اما نباید این احساس به جامعه داده شد که همه فعالان آن بخش متخلف و مجرم هستند. پخش چنین برنامه‌هایی احساس امنیت را در بین سرمایه گذاران در کشور را از بین می برد.

وی افزود: در یک همایش معدنی فعالان آن حوزه از عدم توجه دولت به آن بخش گله کردند، بنده هم به آنها گفتم که همان بهتر دولت به حوزه شما توجه نکند چرا که دولت به بخش سنگ آهن توجه کرد و ما دچار چنین شرایطی شدیم. متاسفانه بعضا شاهد رفتارها و سیاست‌هایی در حوزه معدن هستیم که این رفتارها و سیاست‌ها در نهایت به فرار سرمایه گذاران از بخش معدن منجر می شود.

عضو هیات مدیره خانه معدن ایران با تاکید بر استانداردسازی فعالیت‌های معدنی در کشور عنوان کرد: لازمه توسعه بخش معدن جذب سرمایه گذاران خارجی است و جذب سرمایه گذاری خارجی نیز بدون پذیرش و اعمال استانداردهای مورد قبول در دنیا امکان پذیر نیست. ما وقتی استانداردهای جهانی را در معدنکاری‌های خود لحاظ کنیم می‌توانیم با بیمه‌ها و بانک‌های معتبر دنیا نیز ارتباط برقرار کنیم و سرمایه گذاران خارجی هم طرح‌های فنی و اقتصادی ما را می پذیرند.

به گفته شکوری هنوز بسیاری از ذخایر معدنی کشور شناسایی نشده‌اند و به عنوان مثال در حالی عمق حفاری در کشور به طور متوسط تنها 70 متر است که در دنیا این رقم به بیش از 500 متر هم می رسد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۴
کد مطلب: 27459