گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
رئیس ایمیدرو خبر داد:
تامین اعتبار طرح آلومینیوم جنوب از صندوق توسعه ملی
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بخش عمده اعتبار طرح آلومینیوم جنوب از طریق صندوق توسعه ملی تامین می شود و مجری مربوطه نیز در مرحله باز کردن گشایش اعتبار مربوطه است.
به گزارش ماين نيوز، ˈمهدی کرباسیانˈ در دیدار رئیس گروه شرکت های مهندسی و ساخت صنایع غیرآهنی چین(ان اف سی) با وی، اظهار داشت: بانک گشایش کننده اعتبار و مجری طرح به صورت فعال در حال باز کردن اعتبارات اسنادی هستند.

وی تصریح کرد: به زودی ال.سی طرح آلومینیوم جنوب باز و مبلغ پیش پرداخت نیز واریز خواهد شد.

طرح تولید شمش آلومینیوم به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در منطقه ویژه ˈصنایع انرژی برˈ لامرد در استان فارس به مدت هفت سال متوقف شده بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) رییس گروه ان.اف.سی در این دیدار از آمادگی شرکت متبوعش برای آغاز عملیات اجرایی طرح آلومینیوم جنوب تا ابتدای زمستان امسال خبر داد.

ˈوان هونگ کیانˈ گفت: پس از بررسی های لازم و هماهنگی با طرف ایرانی، آمادگی داریم عملیات اجرایی این طرح تا ۱۰ دی (انتهای ماه نوامبر) آغاز شود.

وی افزود: یک تیم ۱۷ نفره از این کشور اکنون در منطقه ˈصنایع انرژی برˈ لامرد مشغول آماده سازی مقدمات اجرای طرح هستند.

رییس گروه ˈان.اف.سیˈ درباره همکاری بیمه چین در این طرح گفت: شرکت بیمه آماده شروع فعالیت در طرح آلومینیوم جنوب است.

وان هونگ کیان، همکاری شرکت بیمه چین و بانک ایرانی برای گشایش اعتبار را مناسب خواند و گفت: اقدامات طرف ایرانی برای فعال شدن این طرح کمک شایانی به پیشبرد برنامه خواهد کرد.

ˈوان هونگ کیانˈ در پاسخ به سفر اخیر کرباسیان به پکن، در راس هیاتی وارد تهران شده و نماینده شرکت بیمه چین(Cynosure) او را همراهی می کند.

نزدیکی به آب های آزاد، دسترسی آسان به منابع گازی برای تامین انرژی و همچنین حمل و نقل آسان به عنوان برخی از اهداف احداث کارخانه یاد شده در منطقه لامرد استان فارس عنوان شده است.

پیش از این خبر گشایش اعتبار برای سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلاری در منطقه ویژه استقرار ˈصنایع انرژی برˈ در لامرد استان فارس از سوی کرباسیان منتشر شده بود.

شرایط استثنایی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارسیان لامرد زمینه جذب سرمایه گذاران برای بهره گیری از مزیت های قانونی آن را فراهم می سازد.

پیش از این برخی از مزیت های منطقه ویژه از جمله امکان ورود کالا بدون پرداخت عوارض حقوق گمرکی و سود بازرگانی، برخورداری از معافیت گمرکی برای ورود کالاهای ساخته شده در منطقه داخل کشور به میزان افزوده و نیز امکان مشارکت سرمایه گذاری خارجی تا ۴۹ درصد اعلام شده بود.

همچنین تضمین کامل سرمایه های خارجی و سود حاصل از آنها طبق قانون مربوطه و امکان ترانزیت و صدور مجدد کالا از مزیت ها دیگر این منطقه مطرح شده بود.

مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو اوایل آبان ماه جاری به همراه رئیس مجلس شورای اسلامی به چین سفر کرده بود.

قرار است ظرفیت تولید آلومینیوم تا پایان برنامه چشم انداز ۱۴۰۴ به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد.

سرانه مصرف آلومینیوم در ایران چهار کیلو و ۵۰۰ گرم اعلام شده، در حالی که این رقم در سطح جهان شش کیلو و ۵۰۰ گرم است.

پیش بینی شده است، جایگاه ایران در زمینه تولید آلومینیوم تا پایان برنامه پنجم توسعه(۱۳۹۴) از رتبه ۲۲ فعلی به جایگاه ۱۴ ارتقا پیدا کند.

سه مولفه انرژی، مواد اولیه و مواد کربنی به عنوان مواد اولیه تولید آلومینیوم باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۵۱
کد مطلب: 695