گروه صنایع معدنی
 
در زمینه های تخليه و بارگيري مواد معدني؛
منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس رکوردشکنی کرد
گروه صنایع معدنی - مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس اعلام كرد: با وجود محدوديت هاي بين المللي در سال 92 ، براي سومين سال پياپي ظرفيت اسمي تخليه و بارگيري مواد معدني در اين منطقه از 6 ميليون تن فراتر رفت و به شش ميليون و 460 هزار و 648 تن رسيد كه نسبت به سال قبل آن 5 درصد افزايش داشت.
به گزارش ماين نيوز، مسعود هنديان گفت: از رقم فوق سه ميليون و 812 هزار و 320 تن (معادل 59 درصد) به بازارهاي بين المللي صادر شد و 41 درصد به شركت هاي فولاد سازي مستقر در منطقه شامل فولاد هرمزگان يك ميليون 960 هزار و 567 تن و شركت فولاد كاوه به ميزان 687 هزار و 761 تن تحويل داده شد.

وي افزود: موفقيت هاي مستمر ياد شده، ناشي از اتخاذ سياست هايي است كه صنعت اين منطقه را به سوي توليد دانش بر اساس مدل هاي مهندسي معكوس ، بهره مندي از تجارب صاحب نظران عرصه صنعت ومعدن و مشاركت در پژوهش هاي تحقيقاتي سوق داده است و اين انگيزه همچنان در خانواده منطقه ويژه خليج فارس به عنوان يك ارزش تقويت مي شود.

مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس ادامه داد: در تلاش هستيم با شناسايي نيروهاي دلسوز و متعهد عرصه هاي بهره وري را ارتقا دهيم و كسب نشان دو ستاره بهره وري در سال 1392 از سوي رياست هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن به منطقه نشانه به ثمر نشستن اهدافي بود كه در سال 91 تدوين و ترسيم شده بود.

هنديان تصريح كرد: به همين منظور تمام برنامه هاي منطقه ويژه با پيروي از شعار سال جديد (اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي) نشانه گذاري خواهد شد و اميدواريم در سال 93 شاهد شكوفايي بيشتر منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس و تاثيرات مثبت آن بر صنعت استان هرمزگان باشيم.

به گفته وي حضور در مهمترين نقطه راهبردي جهان و دسترسي به آب هاي آزاد، وجود منابع عظيم انرژي نفت و گاز و پالايشگاه و همجواري استان هرمزگان با مهمترين معادن سنگ آهن از جمله مزيت هاي سرمايه گذاري در منطقه ويژه معدني خليج فارس است.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب: 6500