گروه معادن سنگ آهن
 
/گزارش اختصاصی ماین نیوز/
سومین دوسالانه نشان نیکوکاری برگزار شد+تصاویر
گروه معادن >سنگ آهن - سومین دوسالانه نشان نیکوکاری و آئین نکوداشت یاوران مهر آفرین شامگاه 12 اسفند ماه در مرکز همایش برج میلاد با حضور جمعی از چهره های هنری، ورزشی و اجتماعی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، در این مراسم که هر دو سال یک بار و به همت موسسه خیریه مهرآفرین برگزار می شود به سه چهره شناخته شده در عرصه های هنری، ورزشی و اجتماعی نشان نیکوکاری اعطا شد. براین اساس شهرام ناظری (خواننده)، علی دایی (فوتبالیست) و محمدرضا حافظی (خیر مدرسه ساز) نشان نیکوکاری را دریافت کردند.

در این مراسم فاطمه دانشور، مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین و عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه به دلیل مشکلات پیش آمده در دو سال اخیر نتوانستیم چنین مراسمی را تشکیل دهیم، گفت: حرکت ما در این مدت کند شد اما هرگز متوقف نشد و نخواهد شد.

او با اشاره به اینکه با هدف کمک به کودکان وارد شورای شهر شدم، گفت: من در سفرهای خود به مناطق محروم کشور با صحنه های تاسف بار زیادی مواجه شده ام. در سفر به لرستان کودکی را که 8 سال در طویله نگه داشته شده بود بیرون آوردم. در سیستان و بلوچستان تنها آرزوی کودکی این بود که یک ظرف میوه داشته باشد.

دانشور افزود: در چند وقت اخیر رئیس جمهوری از برخی مراکز از جمله شیرخوارگاه آمنه بازدید کرده و پس از این بازدیدها نیز اتفاقاتی خوبی در این مراکز رخ داده است. امیدواریم این حرکات تداوم داشته باشد.

وی گفت: بهتر است دولت به جای اینکه تشکلها را پشت یک میز جمع کند به محل کار آنها برود. در همین حاشیه تهران خودمان کودکانی را داریم که در وضعیت بسیار نامطلوبی بسر می برند. هر لحظه ممکن است ساختمان روی سرشان خراب شود و حتی بسیاری از آنها هیچ شناسنامه ای ندارند.

مدیرعامل موسسه مهرآفرین گفت: در منطقه ای مانند سیستان و بلوچستان شما احساس می کنید که زمان در 50 سال پیش متوقف شده است. هنوز بسیاری از کودکان در این منطقه واکسن نمی زنند و هنوز هم شاهد وجود مدارس کپری در این منطقه هستیم. باید روی مدرسه سازی در این منطقه کار کنیم و ما نیز کارهایی را در این زمینه شروع کرده ایم. برای کشور اسلامی ما زشت است که این تعداد کودکان کار داشته باشیم و اگر برای این کودکان کاری انجام ندهیم به ضرر سرنوشت کشورمان می شود و همین کودکان فردا تبدیل به خلافکار و قاچاقچی می شوند.

دانشور تاکید کرد: تا زمانی که فقر و جهل در کشور وجود داشته باشد ما نیز خواهیم بود و به حرکت خود ادامه می دهیم.


مریلا زارعی: با حرف مشکلات حل نمی شود


در ادامه مریلا زارعی که از مهمانان این مراسم بود در سخنانی با اشاره به وجود مشکلات زیاد در کشور گفت: جامعه ما در حال درگیر شدن در مسائل شخصی بوده که این باعث می شود نسبت به حال و روز دیگران بی توجه شویم. اگر فقط حرف بزنیم هیچ وقت مشکلات حل نمی شود و باید وارد عرصه عمل شویم.
در ادامه صدف وکیلی به عنوان اولین فرد نشان نیکوکاری خود را دریافت کرد.

    

شهرام ناظری: هنرمندان به دیدگاههای بشردوستانه تمایل پیدا کنند

در ادامه ابتدا فیلمی کوتاه درباره استاد شهرام ناظری پخش شد و سپس نشان نیکوکاری به وی اهدا شد.

استاد شهرام ناظری پس از دریافت نشان نیکوکاری با فروتنی همیشگی خود و با تشکر از حضار و دست اندرکاران برگزاری مراسم گفت: امیدواریم هنرمندان ما بیش از پیش به دیدگاههای بشردوستانه تمایل پیدا کنند.

وی افزود: من در حد توانم به ترویج دیدگاههای بشردوستانه کمک می کنم و امیدوارم سایرین نیز در این مسیر گام بردارند.

    

محمدرضا حافظی: 32 درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است


در ادامه فیلمی از فعالیتهای محمدرضا حافظی پخش و سپس او نیز نشان نیکوکاری خود را دریافت کرد.

محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور پس از دریافت نشان نیکوکاری توضیح داد: هم اکنون 500 هزار خیر مدرسه ساز در داخل کشور و هزار خیر مدرسه ساز در خارج از کشور داریم. ما توانستیم طی 16 سال مدارس 4 نوبته کشور را به دو نوبته و حتی تک نوبته برسانیم. ما بیش از دولت در کشور مدرسه ساخته ایم. 32 درصد از کل مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است. معضلی که هم اکنون آن را مشاهده می کنیم و دولت هم کاری از دستش بر نمی آید مربوط به کودکان ایرانی خارج از کشور می شود که در مدارس بیگانه تحصیل می کنند و در حال فراموش کردن فرهنگ و زبان سرزمین مادری خود هستند. بعضا حتی در مدارس غربی علیه فرهنگ و زبان ایرانی نیز تبیلغ شده و به این کودکان آموزش داده می شود. ما به عنوان خیرین مدرسه ساز در خارج از کشور هم حضور فعال داشته و اقدام به ساخت مدارس ایرانی کرده ایم.

    

علی دایی: کار خیرین ارزشمندتر از کارهای من است


آخرین چهره ای نیز که نشان نیکوکاری دریافت کرد کسی نبود جز علی دایی که پیش از دریافت این جایزه، حسین کلانی، بازیکن سابق و پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در سخنانی ضمن معرفی ویژگی های علی دایی عنوان کرد: نمی توان انتظار داشت که همیشه مردم به عنوان خیر وارد صحنه شوند. پس دولت برای چیست؟ دولت باید با برنامه ریزی درست مشکلات موجود در کشور را حل کند.

در ادامه نیز علی دایی پس از دریافت نشان نیکوکاری در جمله بسیار کوتاهی گفت: کارهایی که این جمع در حوزه های خیریه انجام داده بسیار ارزشمندتر از کارهایی است که من در دوران ورزشی ام انجام دادم.

    

اجرای این مراسم را فرزاد حسنی بر عهده داشت. از جمله دیگر چهره های حاضر در این مراسم می توان به احمد مسجد جامعی، رئیس شورای شهر تهران، تنی چند از اعضای شورای شهر مانند مختاباد، تندگویان و دنیامالی، بازیگرانی همچون فرهاد قائمیان و فاطمه گودرزی، لوریس چکناواریان، احمد حلت، حمید حسینی و مجیدرضا حریری از اعضای اتاق بازرگانی، و حاجیلی و نعمت اللهی از خوانندگان جوان کشورمان، مهرداد اکبریان رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران و ... اشاره کرد. اجرای پیام رونق با ساز خاص و خوشنوای استرالیایی "دیجیریدو" از دیگر بخشهای جذاب مراسم نشان نیکوکاری بود.


نگاهی به موسسه مهرآفرین

موسسه مهرآفرین که فعالیت خود را از سال 1384 آغاز کرده و در سال 1386 نیز به ثبت رسمی رسیده است متعلق به خانم فاطمه دانشور، مدیرعامل و سهام دار شرکت سیاحان سپهر آسیا (اکتشاف، استخراج، فرآوری و صادرات سنگ آهن) است. وی همسر مهرداد اکبریان، رئیس هیئت مدیره شرکت سیاحان سپهر آسیا و رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران است.

براساس آنچه که در سایت شرکت سیاحان سپهر آسیا اعلام شده موسسه مهرآفرین پس از دو سال فعالیت پراکنده در سال 1384 به شکل رسمی توسط خانم فاطمه دانشور فعالیتهای خود را آغاز کرد. از آن تاریخ تا به امروز، فاطمه دانشور به همراه همسرش، مهرداد اکبریان قسمتی از سرمایه خود را در شرکت سیاحان سپهر آسیا در موسسه مهرآفرین به جریان انداختند و بدون کمک هیچ نهاد دیگری تا 3 سال به فعالیتهای نیکوکارانه خود ادامه دادند. وی خانه پدری را نیز وقف امور خیریه کرده و دفتر عملیاتی مهرآفرین در میدان شهدا در حقیقت همین خانه ارثی پدری است. وی همچنین زمین های پدر را در شهرستان تبدیل به شعبات موسسه مهرآفرین پناه عصر کرده است.

موسسه مهرآفرین به قصد تغییر مسیر زندگی کودکان کار "از خیابان به زندان" به مسیر "از خیابان تا دانشگاه" و "اصلاح فرهنگ خانواده های نیازمند" این گروه از آسیب دیدگان را به عنوان گروه هدف خود انتخاب کرد.

از دیگر اقدامات موسسه مهرآفرین انتساب یک چهره فرهنگی مشهور و مقبول جامعه به عنوان سفیر مهرآفرین است که حرکتی شناخته شده در موسسات بین المللی غیرانتفاعی مثل یونیسف است و در موسسه مهرآفرین خانم فاطمه معتمد آریا این مسؤولیت مهم را برعهده دارند.

تحت پوشش قراردادن خانواده های بی سرپرست، خودسرپرست و بدسرپرست، اعطای کمکهای مالی عام المنفعه به خانواده های تحت پوشش، ایجاد تسهیلات اشتغال برای خانواده های فوق الذکر، ارتقای فرهنگ و بهداشت و درمان خانواده های تحت پوشش، نگهداری شبانه روزی از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، تاسیس کلینیک و اورژانس های مددکاری اجتماعی، تاسیس مجتمع ها و مراکز خدمات بهزیستی، مراکز نگهداری کودکان کار و خیابان، ایجاد واحد پژوهش و توسعه جهت خدمات رسانی به افراد فوق الذکر و بررسی آسیب شناسی اجتماعی، انتشار نشریه برای آموزش مهارتهای زندگی به مددجویان و اطلاع رسانی به اعضای مهرآفرین، اطلاع رسانی در خصوص آسیبهای اجتماعی به عموم و اخذ تسهیلات و وام های بانکی داخلی و خارجی برای کمک به افراد تحت پوشش از اهداف فعالیت موسسه خیریه مهر آفرین عنوان شده اند.

موسسه مهرآفرین در آبان 1387 به دليل شفافيت در عملكرد و گردش مالي موسسه و همچنين نگاه سيستماتيك به امر نيكوكاري موفق به اخذ گواهينامه NGO Bench marking از شرکت SGS شد. مهرآفرین دومین موسسه در خاورمیانه است که این گواهینامه را دریافت کرده است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۴۸
کد مطلب: 4755