گروه صنایع معدنی فولاد
 
ماین نیوز گزارش می‌دهد:
مهمترین پروژه‌های لوله و تجهیزات سدید+گزارش هیات مدیره
گروه صنایع معدنی >فولاد - مهمترین پروژه‌های در دست اجرای شرکت لوله و تجهیزات سدید از سوی هیات مدیره این شرکت طی گزارشی تشریح شد.
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، براین اساس در حال حاضر از مهمترین پروژه‌های شرکت لوله و تجهیزات سدید تولید و پوشش لوله جهت سفارش پروژه انتقال آب خلیج فارس به گل گهر (شاخص) است که در این رابطه بیش از 25 هزار تن کویل وارد شرکت شده است و پیش‌بینی می‌شود حداقل 30 هزار تن لوله خام از پروژه فوق در سال 1394 تولید و 60 هزار تن نیز پوشش پلی اتیلن خارجی و اپوکسی داخلی شود. پیش‌بینی می‌شود 30 هزار تن از تولیدات شرکت ایران اسپیرال جهت پوشش داخلی و خارجی به این شرکت ارسال شود.

سایر پروژه‌های جاری این شرکت از قبیل پوشش لوله‌های پروژه غدیر، آب یزد، آب شیراز، پروژه اروندان و پروژه آبرسانی تفرش و شرکت شیمبار در دست اقدام است.

همچنین در مورد پروژه‌های آتی لوله و تجهیزات سدید اعلام شده است که با توجه به گستردگی پروژه انتقال آب خلیج فارس به گل گهر به طول بیش از 200 کیلومتر در فاز اول پیش‌بینی می‌شود حجم بیشتری از پروژه مذکور جهت سال 1394 و 1395 جذب شرکت شود.

از جمله پروژه‌های دیگر پروژه آبرسانی مناطق گرمسیری به وزن 400 هزار تن، خط دوم آبرسانی تبریز به وزن 125 هزار تن و خط دوم آبرسانی آب یزد به وزن 360 هزار تن است که تامین مواد اولیه این پروژه‌ها و دیگر پروژه‌های آبرسانی مربوط به آبفای تهران، آب اصفهان، آب آذربایجان شرقی، آب فارس، آب کرمان، آب چهارمحال و بختیاری، آبفای هرمزگان و ... توسط شرکت آب و فاضلاب کشور با برگزاری مناقصه بین‌المللی برای تامین یک میلیون تن مواد اولیه آن انجام خواهد شد.

هیات مدیره شرکت لوله و تجهیزات سدید همچنین در بخشی از گزارش خود آورده است: عدم وصول مطالبات شرکت که عمده آن مربوط به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) است باعث توقف جذب نقدینگی و در نتیجه ایجاد محدودیت برای فعالیت‌های شرکت در پروژه‌های جاری شده است. از سوی دیگر در سال 1393 شركت با فشار بانك‌ها و ساير طلبكاران مانند سازمان تامين اجتماعي و سازمان امور مالياتي مواجه بوده است. معمولا بانك‌ها در هر لحظه قادر به بستن حساب‌هاي شركت بوده و لذا از اهرم‌هاي قوي جهت وصول مطالبات خود برخوردار هستند. از طرفي سازمان‌هاي تامين اجتماعي و اداره امور مالياتي نيز بعضا با مسدود کردن حساب‌هاي شركت به منظور وصول مطالبات خود باعث توقف فعاليت شرکت شده‌اند. اين در حالي است كه شركت از هيچ اهرمي جهت اعمال فشار بر بدهكاران خود برخوردار نيست. در حالي كه در قراردادهاي منعقده با كارفرمايان اصلي و دولتي هيچ‌گونه زيان ناشي از تاخير در پرداخت مطالبات نمي‌توان منظور کرد و بهره‌هاي بانكي و جرایم تاخير پرداخت همواره بر شركت تحمیل شده و اين عوامل باعث افت راندمان و زياندهي شركت شده است.

اواسط دی ماه سال قبل هادی ترشیزی، مدیرعامل شرکت لوله و تجهیزات سدید در گفت‌وگو با خبرنگار ماین نیوز اظهار کرد: "متاسفانه استفاده از لوله‌های اسپیرال در حوزه گاز کمرنگ شده است. این در حالی است که شرکت لوله و تجهیزات سدید حتی یک مورد ایجاد اشکال در لوله‌های تولیدیش را نیز نداشته است. مشکل استفاده نکردن از لوله‌های اسپیرال در پروژه‌های گازرسانی بیشتر مشکل فرهنگی است. متاسفانه هم‌اکنون که کارها دچار افت شده نسبت به لوله‌های اسپیرال کم لطفی شده است و حتی اصلا ما را وارد مناقصات هم نمی‌کنند که امیدواریم این مشکل به زودی برطرف شود. در همین زمینه اطلاعات لازم به وزیر نفت ارائه شده است."

ترشیزی همچنین گفت: "ما به دلیل مطالباتی بالایی که داریم به سمت تولید کارمزدی رفته‌ایم. در حال حاضر میزان مطالبات شرکت بالغ بر 200 میلیارد تومان است که 100 میلیارد تومان آن مربوط به قرارگاه خاتم‌الانبیاء و شرکت‌های زیرمجموعه آن و 100 میلیارد تومان دیگر نیز مربوط به شرکت‌های دیگر است. از این رقم 20 میلیارد تومان مربوط به مطالبات از شرکت گاز و 80 میلیارد تومان نیز مطالبات از شرکت‌های گروه سدید است. در عین حال حدود 390 میلیارد تومان هم بدهی بانکی داریم که البته این رقم تا 5 سال آینده و بر اثر گرداندن حساب‌ها است."

به گزارش ماین نیوز، شرکت لوله و تجهیزات سدید یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی سدید محسوب می‌شود.
جدیدترین گزارش مالی شرکت لوله و تجهیزات سدید از اینجا قابل مشاهده است و همچنین می‌توانید گزارش هیات مدیره شرکت لوله و تجهیزات سدید را درباره عملکرد این شرکت در سال 1393 اینجا دریافت نمایید.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۳۱
کد مطلب: 25124