گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
گلكار مطرح كرد:
تاثيرات مثبت توافق احتمالي هسته‌اي بر صنعت آلومينيوم
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - عضو هیات‌ مدیره شركت آلومینیوم ايران (ایرالکو) به اثرات مثبت توافقات احتمالی بر صنایع آلومینیوم اشاره كرد و گفت: در دو بخش اثرات محسوسی بر آلومینیوم خواهد داشت که مهم‌ترین آن امکان همکاری با مراکز علمی دنیا برای رشد موثر فناوری‌های نوین در صنعت آلومینیوم است.
 
به گزارش ماين نيوز، علی‌اکبر گلکار افزود: با استفاده از فناوری‌های نوین می‌توانیم زنجیره ارزش‌افزوده را تکمیل کنیم و ارزش‌افزوده آلومینیوم تولیدی کشور را در داخل به‌دست آوریم ضمن آنکه با استفاده بهینه از آلومینیوم می‌توانیم با برخی مشکلات ناشی از تحریم‌ها مقابله بهتری داشته باشیم. وی ادامه می‌دهد: از جمله می‌توانیم مواد اولیه خود را ارزان‌تر بخریم و با خرید ارزان و به قیمت، قیمت تمام‌شده محصولات‌مان را کاهش داده و در صحنه رقابت جهانی و در نظام WTO موفق باشیم.

گلکار با اشاره به دومین اثر مثبت توافقات هسته‌ای بر صنایع معدنی گفت: در مرحله دیگر می‌توانیم آلومینیوم را با قیمت مناسب‌تری توزیع کنیم. این امر با تاثیر در تمامی صنایع می‌تواند به فروش بهتر آلومینیوم کمک کند.

وی با بیان اینکه درحال‌حاضر خوشبختانه، صنعت آلومینیوم با معضل دپو روبه‌رو نیست، اضافه كرد: با این حال رونق صنعت آلومینیوم ارتباط مستقیمی با صنایع پایین‌دستی و به‌ویژه در آخرین حلقه مصرف یعنی ساخت‌وساز دارد، درحال‌حاضر با رونق ساخت‌وساز در کشورهای بازی‌های جام‌جهانی روسیه و قطر وضعیت آلومینیوم بهتر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا توافق احتمالی موجب افزایش ظرفیت تولید با استفاده از واردات مواد اولیه آلومینیوم خواهد شد یا نه گفت: می‌تواند چنین باشد به این شرط که برق مورد نیاز صنعت آلومینیوم تامین شود چراکه این صنایع مانند زنجیره‌ای به هم متصل هستند و به‌طور قطع رونق در یک صنعت موجب رشد صنایع دیگر می‌شود.

وی ادامه داد: درحال‌حاضر بخشی از ظرفیت نصب شده آلومینیوم به دلیل نبود برق کافی در مدار تولید قرار نگرفته است. در صورتی که صنایع برق ما بتوانند قطعات‌شان را به موقع آورده و تجهیزات خود را اورهال کنند و تعمیرات اساسی انجام دهند تا ظرفیت تولید برق خود را افزایش دهند، صنایع آلومینیوم می‌توانند با آمادگی بیشتری تمام ظرفیت نصب شده را وارد مدار تولید کرده و دیگ‌ها را به بهره‌برداری برسانند. درحقیقت هرچه برق بیشتری تولید شود آلومینیوم بیشتری چه با استفاده از ظرفیت‌های تولید داخل و چه از طریق واردات تولید می‌شود و حتی زمینه‌ساز توسعه این صنعت خواهد بود.

عضو هیات‌ مدیره ایرالکو گفت: با تامین زیرساخت‌های انرژی برای تولید آلومینیوم، سرمایه‌گذاران علاقه‌مند بیشتری به این بخش ورود پیدا می‌کنند چنانچه در جانمایی‌های انجام‌شده در بندرعباس برای آلومینیوم المهدی و هرمزآل که در زمان مدیریت من بود امکان تولید یک میلیون تن آلومینیوم فراهم شد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۳
کد مطلب: 22783
 
۲ نظر
مرجع : روزنامه گسترش صمت
 


قربونت برم اين عكس مال الومينيوم المهدي است. يك عكس از محل دفتر ايشون در الومينيوم اراك. (1324)
۱۳۹۳-۱۲-۲۳ ۱۹:۵۶:۰۳
 
دوست
با سلام وتبريك سال نو موفق باشيد مهندس جان شما سرمايه صنعت الومنيوم هستيد (1348)
۱۳۹۴-۰۱-۱۴ ۱۲:۱۷:۴۱