گروه معادن
 
هندویی:
معادن سرمایه های اصلی صنایع کشور هستند
گروه معادن - رئیس خانه صنعت، معدن وتجارت مازندران با بیان اینکه معادن تأمین کننده مواد اولیه صنعت به شمار می آید معادن را جزو سرمایه های اصلی صنایع کشور ها خواند.
به گزارش ماین نیوز، داریوش هندویی در نشست انجمن معادن استان مازندران، با اشاره به اینکه اصلاح قانون معادن بخوبی تدوین و تصویب شد گفت: هنوز مشکلاتی را در اجرای قانون معادن شاهد هستیم چرا که هر استانی اقلیم و شرایط خاص خود را داراست و پیاده سازی و تفسیرهای متفاوت از این قانون صورت می پذیرد البته معادن در بخش های دریا، جنگلی و دشت و سایر مناطق باید قوانین متناسب خود را داشته باشد بنابراین مشکل اصلی در عملیاتی شدن قانون معادن و تطبیق آن با اقلیم های متمایز است.

یدالله عبدی نایب رئیس انجمن معدن مازندران در ادامه اظهار داشت؛ مطابق منویات مقام معظم رهبری باید استفاده حداکثری از توان تولیدی داخل و پشتیبانی های لازم و کافی از تولید کشور صورت پذیرد و وفق سیاست های اقتصاد مقاومتی از تعطیلی کارخانه ها و واحدهای تولیدی جلوگیری بعمل آید، همچنین کمک های لازم برای رفاه و زندگی آحاد جامعه انجام گیرد.

عبدی افزود: در صورت حمایت های لازم می توانیم اشتغال معادن را از ۴ هزار به ۴۰ هزار نفر افزایش دهیم.

عبدالرضا سرمستی رئیس کمیته تخصصی شن و ماسه انجمن معدن، چالش اصلی حال حاضر معادن استان را شکایت های حقوقی ادارات منابع طبیعی از واحدهای معدنی را به خاطر اختلاف در محدوده برداشت و خروج از عرصه منابع طبیعی دانست که انتظار می رود در این بار تعامل و کارشناسی لازم وجود داشته باشد.

سرمستی خواستار واگذاری بیشتر عرصه های بهره برداری طبق قانون معادن شد.

حسین اسماعیل زاده عضو هیئت مدیره انجمن معدن خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران خواسته اصلی معدن داران را واگذاری محدوده مورد نیاز شد به طوری که بتوان به صورت اصولی و فنی با ایمنی مطمئن و بیشتر کار کرد.

وی همچنین اذعان داشت؛ واگذاری ها به میزان یک هکتار و کمتر فاقد توجیه و صرفه اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری است.

اسماعیل زاده همچنین خاطرنشان کرد: معادنی که ریزشی و رانشی هستند نیازمند کار کارشناسی و توسعه عرصه ایی است.

مرتضی حق شناس از اعضاء هیئت مدیره انجمن شن و ماسه آمل با بیان اینکه واگذاری عرصه کم، امکان ایجاد رمپ و جاده سازی برای رسیدن به قله را سلب می کند گفت؛ این در حالی است که از قله کوه ها باید به صورت پلکانی برداشت صورت گیرد.

وی خواستار جلوگیری از فعالیت رانتخواران، تفکیک معدنداران واقعی با سودجویان ساماندهی وضع موجود معادن، اعطای پروانه بهره برداری به واحدهای دارای سابقه فعالیت، عدم ارائه مجوز فرآوری به پیمانکاران موقتی حوزه راهسازی حل مشکل تردد کمپرسی ها در جاده هراز و جلوگیری از افزایش تصاعدی آب بهای مصرفی معادن شد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۸
کد مطلب: 19267