گروه معادن فلزات گرانبها
 
از امروز آغاز می شود
رونق تازه کسب و کار در آذربایجان غربی با افتتاح بزرگترین معدن طلا در تکاب
گروه معادن >فلزات گرانبها - از امروز با سفر معاون اول رئیس جمهور به ارومیه و عازم شدن به جنوبی ترین شهر آذربایجان غربی بزرگترین معدن طلا در این شهر افتتاح شده و رونق تازه ای در عرصه کسب و کار در این منطقه آغاز می شود.
 
به گزارش ماین نیوز، چند ماهی هست که موضوع افتتاح کارخانه طلای زرشوران هر از گاهی روی خروجی رسانه ها قرار می گرفت و هر بار خبر از حضور یکی از رجال دولتی برای افتتاح آن منتشر می شد.

بالاخره امروز و تا ساعتی دیگر افتتاح رسمی بزرگترین کارخانه طلای خاورمیانه انجام می شود و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با همراهی محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در کنار قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی با همراهی گروهی از نمایندگان مجلس و مسئولین کشوری روبان قرمز این کارخانه مهم را قیچی می کنند.

این کارخانه به عنوان بزرگترین کارخانه استخراج و استحصال طلای کشور در منطقه خاورمیانه از سال 1390 در نزدیکی بزرگترین معدن طلای کشور در منطقه زرشوران در 30 کیلومتری شهرستان تکاب در حال ساخت بود که چندی پیش به مرحله بهره برداری رسید.

با راه اندازی این کارخانه سالانه 3 تن به ظرفیت تولید طلای کشور اضافه شده و با اجرای فاز دوم نیز ظرفیت تولید 6 تن طلا در سال را پیدا می کند.

برای بهره برداری از این کارخانه منحصر به فرد بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار ریالی و نیز 30 میلیون دلار اعتبار ارزی هزینه شده است.

این کارخانه با مشارکت سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت پارس کانی احداث شده و با بهره برداری از کارخانه طلای زرشوران برای یک هزار نفر زمینه اشتغال پایدار فراهم می شود.

در حال حاضر در کارخانه استحصال و فرآوری آقدره تکاب سالانه بیش از 2.2 تن طلا تولید شده و بیش از 300 نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند اما معدن طلای زرشوران تکاب دارای ذخیره قطعی چهار میلیون تن کانسنگ طلا است.

گزارش های غیر رسمی ایران را به عنوان ششمین مصرف کننده طلا در سطح جهان معرفی کرده و میزان مصرف طلا و جواهر در کشورمان سالانه بیش از 100 تن برآورد می شود.

از سوی دیگر شمار شاغلین مستقیم و غیرمستقیم صنعت طلا و جواهر ایران 1٫5 میلیون نفر پیش بینی شده است.

با راه اندازی کارخانه طلای زرشوران رتبه استخراج جهانی طلای ایران نیز به زیر 50 می رسد و ایران می تواند در زمینه صادرات و بدست گیری این فلز گرانبها که سهم زیادی در مبادلات اقتصاد جهانی دارد در بازار های جهانی فعال و قدرتمند ظاهر شود.

تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۹
کد مطلب: 16319