گروه صنایع معدنی فولاد
 
طلایی در گفت‌وگو با ماین نیوز:
اصلاح ساختار سازمانی ذوب‌آهن در حال اجراست
دو استراتژی ذوب آهن برای مقابله با رکود بازار فولاد
گروه صنایع معدنی >فولاد - معاون مالی و اقتصادی شرکت ذوب آهن اصفهان با اشاره به برنامه تولید 3 میلیون تن چدن این شرکت در سال جاری گفت: ذوب آهن اصفهان برای مقابله با رکود حاکم بر بازار آهن و فولاد کشور استراتژی‌هایی مانند صادرات و تولید محصولات جدید را در پیش گرفته است.
مجید طلایی در گفت‌وگو با خبرنگار ماین نیوز با اشاره به اینکه پیش‌بینی سود هر سهم ذوب آهن اصفهان برای سال 1393 معادل 50.1 ریال است که این رقم نسبت به عملکرد سال قبل رشد حدودا 8 درصدی را نشان می‌دهد، اظهار کرد: امسال برای تولید 3 میلیون تن چدن برنامه‌ریزی کرده‌ایم و از سوی دیگر برنامه افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید دارایی نیز در دستور کار است و امیدواریم در نیمه نخست امسال این موضوع به مجمع ارسال شده و زمینه اجرایی شدن آن فراهم شود.

وی درباره تاکید مدیرعامل ذوب آهن بر اجرای برنامه اصلاح ساختار این شرکت توضیح داد: اصلاح ساختار سازمانی در ذوب آهن اصفهان متناسب با یک شرکت خصوصی یک ضرورت است و هم‌اکنون مراحل اداری خود را طی می‌کند و امیدواریم هرچه زودتر این اصلاح ساختار انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ذوب آهن اصفهان حدود 16 هزار نفر پرسنل دارد، درباره نظام‌های تشویق پرسنل در این شرکت اظهار کرد: نظام‌های مختلفی در ذوب آهن اصفهان به منظور تشویق پرسنل به مشارکت در فعالیتها وجود دارد که از آن جمله می‌توان به نظام پیشنهادات اشاره کرد. پاداش افزایش تولید نیز وجود دارد و هر کس به رشد تولید و افزایش کیفیت تولید کمک کند مشمول دریافت این پاداش می‌شود و فرقی هم در این زمینه بین پرسنل وجود ندارد.

معاون مالی و اقتصادی شرکت ذوب آهن اصفهان در پاسخ به این سوال که استراتژی ذوب آهن اصفهان برای مقابله با رکود حاکم بر بازار آهن و فولاد چیست؟ توضیح داد: رکود در بازار میلگرد با تیرآهن متفاوت بوده و میزان رکود در بازار میلگرد کمتر از بازار تیرآهن است. ذوب آهن با توجه به شرایط خالص استراتژی تعیین کرده که از آن جمله می‌توان به صادرات و تولید محصولات جدید اشاره کرد که تولید محصولاد جدید باعث افزایش سهم ذوب آهن در بازار خواهد شد.

طلایی افزود: در حال حاضر ذوب آهن ماهانه حدود 40 تا 50 هزار تن صادرات محصول دارد و مجوزهای لازم برای صادرات را نیز اخذ کرده است. ضمن اینکه صادرات باعث تامین بخشی از ارز موردنیاز ذوب آهن نیز می‌شود اگرچه هم اکنون نیاز ارزی ذوب آهن نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است که عوامل مختلفی از جمله راه‌اندازی کک سازی در کاهش این نیاز موثر بوده‌اند.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۰
کد مطلب: 9735