گروه معادن
 
وجود ۳۰۰۰ معدن متروکه در استان کرمان
گروه معادن - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به وجود 3000 معدن متروکه در استان کرمان گفت: مسیر اصلی توسعه‌ی استان را از توسعه اکتشاف می‌دانیم و نزدیک به 33 هزار کیلومترمربع از استان در پهنه‌بندی ما احصا شده و برای شرکت‌هایی که به لحاظ فنی و مالی توانمند باشند، اولویت خاص قائل هستیم.
به گزارش ماين نيوز، محمود سلطانی‌زاده در جلسه با مدیرعامل قرارگاه سازندگی خاتم‌الاوصیاء و گروه‌های سرمایه‌گذار وابسته اظهار کرد: اعتقاد داریم مسیر توسعه‌ی ما بعلت محدودیت آب، از طریق توسعه و تجهیز معادن و اکتشاف است.

وی افزود: طبق اکتشافات انجام شده در معادن استان، 1.2 میلیارد تن ذخائر قطعی مربوط به سنگ آهن وجود دارد و نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان در دو معدن این حوزه، پروژه تعریف شده است.

سلطانی‌زاده تصریح کرد: معادن 5 و 6 به‌زودی به مزایده می‌رود و امیدواریم بتوانیم زنجیره‌ی تولید فولاد را در استان از این طریق توسعه دهیم.

وی اظهار امیدواری کرد بتوانیم طی شش ماه نخست سال چهار معدن را به مزایده بگذاریم و این کار با اولویت برای شرکت‌هایی که دست‌اندرکار تولید فولاد در استان هستند، می‌باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: مسیر اصلی توسعه‌ی استان را از توسعه‌ی اکتشاف می‌دانیم و نزدیک به 33 هزار کیلومتر مربع از استان در پهنه‌بندی ما احصا شده و برای شرکت‌هایی که به لحاظ فنی و مالی توانمند باشند، اولویت خاص قائل هستیم.

وی افزود: هم‌اکنون بیش از 3000 محدوده‌ی ثبتی، اکتشاف و معدن متروکه در استان وجود دارد که باطل بوده و کار مزایده از روز گذشته آغاز و هر دو هفته 100 معدن و محدوده‌ی ثبت شده را به مزایده می‌گذاریم.

سلطانی‌زاده تصریح کرد: شرکت مس آمادگی دارد درصدی از این معادن را واگذار و یا پیمانکار انتخاب کند و برای معادن 5، 6، 2 و 4 به میزان 15 هزار میلیارد تومان پروژه تعریف شده و برای مس 7500 میلیارد تومان پروژه تعریف کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه‌ی صنایع مرتبط با معادن و فرآوری مس، سنگ آهن و کروم برنامه‌ریزی شده است.

جنوب استان کرمان بزرگترین معدن تیتانیوم کشور

در این جلسه «اسکندری» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان گفت: در جنوب استان کرمان بزرگترین معدن تیتانیوم کشور با ذخیره بیش از 400 میلیون تن است و مطالعات فنی و اقتصادی کامل انجام شده و سرمایه‌گذاری 500 میلیارد تومان برآورد شده است.

وی تصریح کرد: ظرفیت دیگر جنوب، کرومیت است و بیش از 70 درصد کرومیت کشور از جنوب کرمان استخراج می‌شود و به سرمایه‌گذاری در این بخش دعوت می‌کنیم و همه‌ی معدن داران کروم آمادگی تفاهم با سرمایه‌گذار برای فرآوری دارند.

اسکندری خاطرنشان کرد: ذخائر بسیار زیادی در مس وجود دارد و آمادگی مطلق برای همکاری در اکتشاف مس داریم و زمینه‌های دیگری در معادن در جنوب استان به صورت بکر وجود دارد.

وی یادآور شد: جنوب استان کرمان تولید 4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی دارد در حالی که کمتر از 100 هزار تن از این محصولات فرآوری می‌شود و از سرمایه‌گذاران برای فعالیت در فرآوری محصولات کشاورزی دعوت می‌کنیم.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۲۸
کد مطلب: 9415