گروه صنایع معدنی سیمان
 
با راه‌اندازی کارخانه سیمان مند
۴۰۰ نفر در شهرستان دشتی مشغول به کار خواهند شد
گروه صنایع معدنی >سیمان - سرپرست فرمانداری دشتی گفت: با راه‌اندازی کارخانه سیمان مند دشتی قطعا400 نفر جذب کار خواهند شد.
به گزارش ماين نيوز، غلامرضا مهرجو صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان دشتی اظهار داشت: شهرستان دارای ظرفیت‌های فراوانی در بخش‌های مختلف است کانون‌های کشاورزی وسیع و مستعد و دارای منابع آبی زیرزمینی و جاری در دشتی وجود دارد.

وی ادامه داد: اقلیم ویژه برای تولید کشت خارج فصل از دیگر ویژگی‌های شهرستان دشتی است که می‌توان به کاشت و برداشت تولید گوجه فرنگی خارج از فصل اشاره کرد.

مهرجو خاطرنشان کرد: شهرستان دشتی 25 درصد از معادن استان بوشهر را در خود جای داده و این یک مزیت بزرگ است و برخورداری از 25 کیلومتر مرز آبی نیز از دیگر ظرفیت‌های شهرستان دشتی است.

رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان دشتی یادآور شد: واقع شدن شهرستان دشتی در خط میانی استان بوشهر و بعد مسافت تا مرکز استان و منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی یک مزیت و قابلیت ویژه به شهرستان بخشیده است.

مهرجو تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی و متولی امر اشتغال و تولید، قابلیت‌های شهرستان را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند و در سطح شهرستان حرکت جدیدی در بخش اشتغالزایی به‌وجود آورند.

وی بیان داشت: مدیران باید ظرفیت‌های شهرستان را به فعلیت تبدیل کنند زیرا این امر موجب افزایش شغل در منطقه خواهد شد و با راه‌اندازی کارخانه سیمان مند دشتی قطعا 400 نفر جذب کار خواهند شد.

سرپرست فرمانداری دشتی گفت: هدف ما آمار به مردم نیست هدف اصلی دولت در بخش اشتغال این است که آثار اشتغال در جامعه نمود داشته باشد.

مهرجو خاطرنشان کرد: در بسیاری از خانواده‌ها دو بیکار وجود دارد که عمده آنها هم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند که پشت خط اشتغال و ازدواج مانده‌اند بنابراین می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی با یک رویکرد جدید با مزیت‌های که در شهرستان وجود دارد حرکت جدیدی آغاز کنند تا در سال جدید و سال‌های آینده شاهد یک اشتغال پایه‌دار و دقیقی باشیم.

وی تاکید کرد: هدف اصلی دستگاه‌های متولی باید صیانت از اشتغال باشد و صیانت از اشتغال موجود اهمیت آن بالاتر از یک اشتغال ناپایداری است که مبلغی وام در اختیار فردی قرار دهند که برای یک یا دو سال باشد.

مهرجو ادامه داد: اگر همان منابع در جهت صیانت از اشتغال موجود استفاده می‌شد قطعا کارایی و کارآمدی بیشتری داشت و دستگاه‌ها باید به سمت اشتغال برنامه محور سوق داده شوند.

وی افزود: باید نیازسنجی صورت گیرد که چه آموزش‌هایی در شهرستان نیاز است و متناسب با آموزش‌ها روی اشتغال کار شود.

مهرجو بیان داشت: چنانچه آموزش مسیر خود را داشته باشد، اشتغال در جهت دیگری باشد و تحصیلات نیروی انسانی هم طوری دیگر باشد به هیچ وجه به آن هدف اصلی که مد نظر است دست نخواهیم یافت.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۲۲
کد مطلب: 9058