گروه معادن ساير حوزه ها
 
رییس صندوق تحقیق و توسعه وزارت علوم وعده داد:
پیگیری کمک به کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی از سوی صندوق
گروه معادن >ساير حوزه ها - مشاور ارشد قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: اگر قانون اجازه دهد پنج درصد از سهام صندوق تحقیق و توسعه وزارت علوم را به کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی استان کرمانشاه اختصاص خواهیم داد.
به گزارش ماین نیوز، محمد جواد قاسمی در جشنواره ملی قیرطبیعی که به همت جهاد دانشگاهی کرمانشاه و با حضور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی، مسوولان استان کرمانشاه و اساتید و کارشناسان قیرطبیعی کشور در کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: اگر قانون اجازه دهد آماده ایم پنج درصد از سهام صندوق تحقیق و توسعه وزارت علوم را به کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی استان کرمانشاه اختصاص دهیم و کانون کم کم پول آن را پرداخت کند.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل حدود 50 کانون مختلف در کشور، کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی را از جمله این کانون ها دانست که اگر با فعالیت درست به اهداف خود برسد می تواند در زمینه بازاریابی، حضور بخش خصوصِی، بهره برداری صحیح، جلوگیری از تقابل با محیط زیست و ممانعت از خام فروشی قیرطبیعی گام برداد.

رئیس صندوق تحقیق و توسعه وزارت علوم ضمن ابراز رضایت از حرکت های خوبی که در سال های اخیر در حوزه قیرطبیعی صورت گرفته، این حرکت ها را کافی ندانست و گفت: کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی می تواند در راستای ایجاد شغل و افزایش ارزش افزوده قیرطبیعی اثر گذار باشد.

قاسمی خاطرنشان کرد: راه اندازی کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی تاثیر خوبی در حوزه قیرطبیعی داشته و باید از معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خواست این کانون را بیش از پیش تقویت کند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در اربیل عراق در آینده نزدیک با رویکرد صادرات محصولات دانش بنیان از کانون هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی خواست در این نماشگاه یک غرفه تخصصی و حضور جدی داشته باشد و از استانداری و جهاد دانشگاهی نیز خواست کانون را برای حضور در این نمایشگاه حمایت کنند.

مشاور ارشد قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل خاطرنشان کرد: در وزارت علوم طرح هایی با عنوان ICARD و ICED وجود دارد که بر اساس آن اساتیدی که در یک حوزه مشخص کار می کنند می‌توانند همتای خود در کشور دیگر را برای حضور در ایران دعوت کنند و اساتیدی که در حوزه قیرطبیعی فعالیت می کنند می توانند از اعتبارات این بخش برای دعوت از اساتید خارج از کشور استفاده کنند.

قاسمی همچنین پیشنهاد کرد برای حل بخشی از مشکلات تامین اعتبارات فعالیت کانون از همکاری خیران استفاده شود و عملکرد و دستاوردهای کانون در حوزه ارزش افزوده و ایجاد شغل برای آنها تبیین شود تا برای تامین اعتبارات در کنار کانون حضور داشته باشند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال های آینده که چنین جشنواره ای مجدد برگزار می شود از معدن کاران، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران نیز دعوت به سخنرانی شود تا به بیان چالش ها و مشکلات پیش روی تجارت و تولید بپردازند و راهکارهای خود را ارائه دهند.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۱
کد مطلب: 8256