گروه معادن فلزات گرانبها
 
برپایی هشتمین نمایشگاه بین المللی فلزات گرانبها، طلا و جواهرات در اصفهان
گروه معادن >فلزات گرانبها - هشتمین نمایشگاه بین المللی فلزات گرانبها، طلا و جواهرات، ساعت، سنگ های قیمتی، ماشین آلات و تجهیزات وابسته دیروز در محل دائمی شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برپا شد.
به گزارش ماین نیوز، این نمایشگاه که با حضور یکصد شرکت سازنده داخلی و خارجی با هدف ارائه آخرین دستاوردها و فناوری های حوزه ماشین آلات و محصولات حوزه مصنوعات، جواهرات و سنگ های قیمتی برگزار شده است تا 27 اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

علاوه بر حضور شرکت های تولید کننده از استان های اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، مازندران و کردستان، شرکت های تولیدی از کشورهای ترکیه و ایتالیا در این نمایشگاه حضور دارند.

همچنین نمایندگان شرکت هایی از کشورهای اتریش، سوئیس، فرانسه، آلمان، ژاپن و آمریکا نیز در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این شرکت ها را در معرض دید عموم قرار داده اند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان در آیین گشایش این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه، برترین ها و بهترین های این صنعت را در کنار رقبای برون مرزی خود گردهم آورده است و مخاطبان را با توان شرکت های ایرانی آشنا می کند.

رسول محققیان افزود: در چنین فضا و با چنین نگرشی، می توان بارور شدن اقتصاد سالم را مشاهده و لمس کرد.

وی اظهارکرد: نمایشگاه طلا و جواهرات اصفهان در شرایطی وارد هشتمین دوره خود شد که آوازه اعتبار و جایگاه آن به سراسر کشور و حتی برخی کشورهای منطقه رسیده است.

وی با اشاره به حضور 30 نفر از اعضای اتحادیه های طلا و جواهر کشور و بازدید کارشناسانی از عراق، هند، ایتالیا و ترکیه به عنوان کشوران صاحب سبک صنعت طلا و جواهر از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه طلا در اصفهان به عنوان پایتخت طلای کشور، روزها و دوره های طلایی خود را پشت سر می گذارد.

رییس اتحادیه صنف طلا و جواهر اصفهان نیز در این آیین گفت: این نمایشگاه فقط محلی برای عرضه توانمندی این صنف نیست بلکه محلی برای اندیشیدن و تبادل نظر درباره مسائل روز این صنعت از جمله پیشرفت آن است.

هوشنگ شیشه بران»، رمز رقابت در بازار جهانی را استفاده از روش های به روز مدیریت دانست و افزود: ما باید با تغییرات در مدیریت و به کارگیری فناوری، توان خود برای رقابت در عرصه جهانی را افزایش دهیم.

نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر کشور با اشاره به برخی اقدامات این اتحادیه گفت: ایجاد تغییرات در اساسنامه، مشارکت جدید و فعال در مبارزه با قاچاق مصنوعات با هدف حمایت از تولید داخلی و حضور در جلسات مربوط به مالیات ارزش افزوده از این اقدامات است.

شیشه بران همچنین از دو رویداد جدید در صنف طلا و جواهر کشور خبر داد و آنها را چاپ نخستین کتاب تخصصی ریخته گیری طلا و جواهر کشور و آغاز به کار کلینیک طلا برای ارائه خدمات فنی و آموزشی اعلام کرد.

در نخستین روز برگزاری این نمایشگاه از بزرگترین فیروزه تراشیده شده ایران و پنج دستگاه جدید در زمینه تجهیزات برش و ریخته گری صنعت طلا و جواهر کشور رونمایی شد.

در این نمایشگاه چند همایش در زمینه تجارت الکترونیک و کسب و کار مدرن، روش های نوین ریخته گری در صنعت طلا، نقره و بدلیجات، مقررات و نحوه نظارت بر مصنوعات و فلزات گرانبها، بازرسی و تشخیص کالای قاچاق توسط اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی و گوهرشناسی و سنگ های قیمتی برگزار می شود.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۵
کد مطلب: 8207