گروه معادن
 
کارشناس معدن:
افزایش سرمایه‌گذاری در معادن رشد اشتغال و محرومیت‌زدایی را به دنبال دارد
گروه معادن - عضو هیات مدیره خانه معدن ایران معتقد است دولت یازدهم به منظور افزایش ضریب اشتغال و محرومیت زدایی از سطح کشور ، افزایش سرمایه گذاری در معادن را در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش ماین نیوز، محمدجعفر صادقی پناه شامگاه سه شنبه در جمع اعضای این تشکل گفت: آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی است حدود پنج هزار و 600 معدن فعال در کشور وجود دارد و سالانه نزدیک به 400 میلیون تن مواد معدنی استخراج می شود.

عضو هیات مدیره خانه معدن ایران اضافه کرد: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور تاکنون هفت درصد از مساحت کشور را از نظر ذخایر معدنی کشف کرده که نیاز به گسترش فعالیت های اکتشافی وجود دارد .

وی یکی از راهکارهای مهم برای توسعه فعالیتهای معدنی را جذب سرمایه های داخلی و خارجی دانست و افزود: خانه معدن ایران به منظور معرفی توانمندیهای کشور در این بخش توسعه همکاریهای بین المللی را در دستور کار خود دارد که مشارکت در کنگره جهانی معدن یکی از برنامه های تنظیم شده است .

صادقی پناه یادآور شد : ایران در سال 2005 میلادی میزبان این کنگره بسیار مهم بود و در دوره های سه ساله آن حضوری فعال داشته و اکنون جمهوری اسلامی چهار نماینده در کمیته برنامه ریزی کنگره جهانی معدن دارد که اهمیتی بسزا دارد .

وی از میزبانی ایران برای برگزاری نودوهشتمین اجلاس معدن در تهران در سال 2017خبر داد و گفت : کسب موافقت برگزاری اجلاس یاد شده را می توان یک دستاورد مهم دانست که با هماهنگی خانه معدن ایران تحقق یافته و زمینه خوبی برای معرفی توانمندیهای کشورمان است و برای شناساندن فعالین بخش معدن ایران به جهان می توان از آن بهره گرفت .

کنگره جهانی معدن (WMC) در سال 1958 با همت پروفسور کروپینسکی دانشمند و مهندس معدن لهستانی برای نخستین بار در شهر ورشو کشور لهستان تشکیل شد.

این کنگره یکی از ارگانهای وابسته به سازمان ملل متحد ( UN ) است که اعضای دائمی در لهستان آن را اداره می کنند.

این نهاد بین المللی بر مبنای اهداف زیر پی ریزی و اساسنامه ای نیز در جهت نیل به اهداف آن تدوین شده است:

- ترغیب و حمایت از همکاریهای بین المللی در زمینه های علمی فنی و شیوه های نوین در امر معدنکاری و استفاده بهینه از منابع معدنی غیر نفتی Solid Minerals .

- تبادل اطلاعات علمی فنی در زمینه های فنون نوین معدنکاری و تکنولوژی معدن و مسائل بهداشت و ایمنی حفاظت زیست محیطی ناشی از معدنکاری و صنایع معدنی و نقش مواد معدنی در اقتصاد ملی و جهانی بطور کلی ارتقاء سطح دانش فنی مهندسین و متخصصین جامعه معدنی در کشورهای جهان از اهداف قید شده در اساسنامه این نهاد بین المللی است .

صادقی پناه در ادامه اظهار امیدواری کرد فعالان عرصه معادن وصنایع معدنی کشور برای معرفی زمینه های مستعد سرمایه گذاری در ایران به طرفهای خارجی، تلاش بیشتری داشته باشند و در عین حال وزارت صنعت ، معدن وتجارت برای هموارکردن این مسیر با تشکل های مربوطه تعامل افزونتری کند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۰
کد مطلب: 6737