گروه صنایع معدنی فولاد
 
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه:
شیوه نامه جدید فولادی نتیجه عملی برای کاهش قیمت‌ها در بازار نداشته است
گروه صنایع معدنی >فولاد - مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه پروژه تولید اسلب به ضخامت ۳۰۰ میلیمتر یکی از شاهکارهای جدید فولادمبارکه است، گفت: ما از اینکه مورد سوال و پرسش قرار می گیریم نباید ناراحت شویم، چراکه این حق مردم و نمایندگان مجلس است، اما انتظار داریم ابتدا از ما سوال شود و اگر از توضیحات ما قانع نشدند، آن را رسانه ای کنند.
 
به گزارش ماین نیوز، حمیدرضا عظیمیان امروز (یکشنبه-۲۱ دی ماه) به مناسبت «سالروز افتتاح فولاد مبارکه» در جمع خبرنگاران، در خصوص مصرف گاز فولاد مبارکه، اظهار کرد: مصرف گاز فولاد مبارکه در شرایط عادی ۱۰ میلیون مترمکعب است که اکنون به دلیل کاهش دمای هوا و اولویت تامین گاز بخش خانگی میزان تحویل گاز به این مجموعه فولادی به نصف کاهش یافته که موجب کاهش تولید شده است.

وی افزود: اگرچه در واحدهای نیروگاهی و صنعتی به جای گاز امکان استفاده از سوخت جایگزین وجود دارد، اما در فولاد مبارکه واحدهای احیای مستقیم باید از گاز استفاده کنند و امکان استفاده از سوخت جایگزین نداریم.

 مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه جهت حل این مشکل با مدیریت استان مذاکره کرده ایم، گفت: اگرچه قبول داریم وزارت نفت تحت فشار است، اما ما نسبت به این موضوع اعتراض داریم، چراکه امسال در نظر داریم رکورد ۷.۲ میلیون تنی را داخل فنس فولاد مبارکه جابجا کنیم که محدودیت گاز ما را از این هدف دور می کند.

وی در مورد قیمت گذاری محصولات فولادی در بورس و شیوه نامه جدید فولادی نیز توضیح داد: ما ۱۰۰ درصد تابع تصمیم دولت هستیم و دولت اجازه دهد یا خودمان محصولاتمان را می فروشیم یا در بورس عرضه می کنیم و تاکنون تصمیمات را مو به مو اجرا کردیم، اما متاسفانه شیوه نامه جدید فولادی نتیجه عملی برای کاهش قیمت ها در بازار نداشته است.

عظیمیان با بیان اینکه متاسفانه تصمیمات در خصوص قیمت محصولات فولادی تا به امروز منتج به نتیجه نبوده است، اظهار کرد: در حال حاضر میزان مصرف فولاد کشور ۱۶ میلیون تن و میزان تولید فولاد ۲۵ میلیون تن است، با این وجود دلیل آشفته بازار فولاد را نمی دانیم و این نشان می دهد که مدیریت مصرف فولاد مبارکه دچار اخلال است.

وی تصریح کرد: ما تولید را انجام می دهیم و محصول را دم کارخانه تحویل بورس یا بخش دیگر می دهیم و از بعد آن بی خبریم و به طور قطع سرنوشت محصولات فولاد مبارکه بعد از تولید در بازار، در حیطه مسئولیت فولاد مبارکه نیست.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ مجموعه فولادی در کشور رقیب فولاد مبارکه نیست، گفت: فولاد مبارکه تنها تولیدکننده بزرگ ورق فولادی کشور است از سوی دیگر خانواده فولاد به چشم رقیب به یکدیگر نگاه نمی کنند و اگر همدلی بین فولادی ها نبود امروز به تولید سالانه ۲۷ میلیون تن فولاد و ۱۰ میلیون تن صادرات نمی رسیدیم.

وی تاکید کرد: فولاد مبارکه در یک حرکت دسته جمعی طی سال های گذشته رو به جلو بوده و تولید و توسعه پروژه های جدید را داشته و همواره به افزایش ظرفیت خود فکر می کند.

عظیمیان با بیان اینکه در حال حاضر فولاد مبارکه ۹ پروژه به ارزش ۵۰ هزار میلیارد در دست اجرا دارد، تاکید کرد: تولید محصول جدید یکی از سیاست های اصلی این شرکت است و پروژه تولید اسلب به ضخامت ۳۰۰ میلیمتر یکی از شاهکارهای جدید فولادمبارکه است.

وی در ادامه در خصوص اظهارات اخیر موسوی لارگانی، گفت: این نماینده همانند بقیه نمایندگان حق سوال دارد و پرسش سوال، حق قانونی وی است و ما نیز پاسخگوی این سوالات بودیم و اخیرا نیز درخواست تحقیق و تفحص کرده اند و اگر مجلس نیز این موضوع را تایید کند، فولاد مبارکه کاملا و به صورت ۱۰۰ درصد آمادگی دارد و از این موضوع استقبال می کند، چراکه با حساب مجلس و همچنین ظرفیت ویژه بازرسان و حساب سازمان بازرسی از فولاد حسابرسی می شود و ما نیز از این موضوع استقبال می کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تاکید کرد: اگر کسی تخلفی در فولاد مبارکه کند ما نیز پاسخگو هستیم و این نیاز به تحقیق و تفحص ندارد، چراکه انعکاس برخی مسایل در رسانه های خارجی تبعات منفی برای فولاد و کشور خواهد داشت.

وی تصریح کرد: ما از اینکه مورد سوال و پرسش قرار می گیریم نباید ناراحت شویم، چراکه این حق مردم و نمایندگان مجلس است، اما انتظار داریم ابتدا از ما سوال شود و اگر از توضیحات ما قانع نشدند، آن را رسانه ای کنید.

عظیمیان اضافه کرد: فولاد مبارکه یک شرکت ۱۰۰ درصد بورسی است و امکان فرار اطلاعات خود از بورس را ندارد ما برای فروش باید اطلاعات درست به بورس ارائه دهیم.

وی یادآور شد: فولاد مبارکه وقتی وارد بورس شد زیر نظر سازمان حسابرسی دولتی قرار گرفت بنابراین امروز امکان دادن اطلاعات نادرست را نداریم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه درباره آلودگی هوای اصفهان و رصد آلودگی این شرکت نیز اظهار کرد: فولاد مبارکه جزو واحدهایی است که به صورت آنلاین رصد می شود و تجهیزات محیط زیستی در بخش های مختلف این شرکت نصب شده و اطلاعات آن در محیط زیست تهران رصد می شود.

وی در ادامه درباره طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه نیز، توضیح داد: ذوب آهن نسل دوم و مبارکه نسل سوم تکنولوژی دنیا است، از سوی دیگر فولاد مبارکه تصمیم گرفته نسل چهارم تکنولوژی را به کار گیرد و این پروژه قرار است در سال ۱۴۰۴ به اتمام برسد و در این راستا دو رخداد استارتاپی برگزار و نتایج خوبی حاصل شده است.

عظیمیان همچنین درباره آثار منفی کرونا بر فولاد مبارکه، اظهار کرد: خوشبختانه فولاد مبارکه از لحاظ اقتصادی آسیبی از کرونا ندیده است و کم شدن حجم صادرات به سبب افزایش سهم فولاد داخل کشور است.

وی البته یادآور شد: متاسفانه به دلیل شیوع کرونا چند نفر از پرسنل فولاد مبارکه جان خود را از دست داده اند، با این وجود در این مدت این شرکت بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان تجهیزات در قالب تجهیزات پزشکی و کمک درمانی در قالب کمک های اجتماعی مقابله با کرونا در اختیار حوزه درمان استان قرار داده است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۷
کد مطلب: 54562
 
مرجع : خبرگزاری ايسنا