ظرفیت تولید شرکت لوله‌سازی اهواز با بهترین کیفیت در اختیار صنایع است

خبرگزاری ايرنا , 9 تير 1399 ساعت 13:04

مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز گفت: صنایع مختلف استان بخصوص نفت، گاز و آب می‌توانند از ظرفیت با کیفیت تولیدی این شرکت بومی استان در راستای خدمت‌رسانی به مردم و اقتصاد کشور استفاده کنند.


به گزارش ماین نیوز، علی خنیفر در حاشیه بازدید یکشنبه شب نمایندگان مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی از خطوط تولید لوله‌سازی اهواز، اظهارداشت: با توجه به ایجاد زیرساخت‌ها و اجرای استانداردهای بین‌المللی تولید در شرکت، محصولات کاربردی این شرکت می‌تواند با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در اختیار صنایع نفت، گاز و آب استان قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه این شرکت سالانه ظرفیت اسمی تولید به میزان ۳۵۸ هزار تن انواع لوله را دارد که کیفیت این محصولات قابل رقابت با تولیدات خارجی است، افزود: لوله‌سازی اهواز در اجرای پروژه خط انتقال نفت از گوره به جاسک تاکنون بر اساس تعهداتی که داشته عمل کرده و این امر مورد رضایت دولت و بخصوص وزارت نفت است.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز ادامه داد: این شرکت بعد از اعمال تحریم‌های ظالمانه به واسطه اعتمادی که از سوی وزارت نفت صورت گرفت؛ با تکیه بر توان داخلی در اجرای پروژه خط انتقال نفت از گوره به جاسک بیشترین سهم در ساخت تولید لوله را بر عهده گرفت.

وی با بیان اینکه شرکت لوله‌سازی اهواز مسیر رونق و جهش تولید را طی ۲ سال اخیر دنبال کرده، اظهارداشت: این شرکت در زمینه افزایش تولید و قطع نیاز به محصولات وارداتی نقش تاثیرگذاری در صنایع نفت و گاز کشور دارد.

وی با اشاره به تغییر خط تولید لوله‌های مخصوص انتقال آب به لوله‌های مورد نیاز در صنعت گاز ، گفت: این اقدام با تکیه بر دانش داخلی و سرمایه‌گذاری بالغ بر سه میلیارد یورو صورت گرفته است.

خنیفر به اخذ استانداردهای لازم در تولید لوله‌های مورد نیاز صنعت گاز کشور خبر داد و افزود: لوله‌سازی اهواز با شرکت در مناقصات طرح‌های انتقال گاز، برنده چندین پروژه از جمله تولید لوله‌های مورد نیاز برای گاز رسانی به شهرهای مختلف کشور شد.

تولید ۱۵۳ هزار تن لوله در سال ۹۸

خنیفر در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مشارکت شرکت لوله‌سازی اهواز در تولید ۷۵ درصد از لوله‌های مورد نیاز برای ساخت خط لوله انتقال نفت از گوره به جاسک اشاره‌کرد و گفت: تعهد این شرکت برای تولید لوله‌های خط یک‌هزار و ۱۰۰ کیلومتری گوره به جاسک در ابتدا ۵۵۰ کیلومتر بود اما با توجه به عملکرد مثبت این شرکت، ۲۵ درصد دیگر در مجموع اجرای این آن معادل تولید ۶۱۳ کیلومتر می‌شود به لوله سازی اهواز ابلاغ شد.

مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز یادآورشد: بارگیری تمام لوله‌های تولیدی ویژه خط انتقال گوره به جاسک در این شرکت، آنلاین انجام می‌شود که این امر علاوه بر کاهش هزینه‌ها در سرعت اجرای پروژه نیز تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه سال گذشته لوله سازی اهواز ۱۵۳ هزار تن لوله تولید کرده است، گفت: همچنین بیش از یک میلیون متر مربع در این شرکت پوشش داده شد.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز تصریح‌کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته این شرکت نسبت به سال ۹۷ دارای سودآوری سه برابر است.

اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در لوله سازی اهواز

حنیفر در بخش دیگری از این گفت‌وگو تعداد نیروهای شاغل در این شرکت را نزدیک به ۲ هزار نفر عنوان‌کرد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۴۸۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر دیگر به صورت قرارداد حجمی در شرکت مشغول بکار هستند.

وی یادآورشد: طی سال های گذشته، مطالعات مربوط به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در این شرکت انجام شده و با برنامه‌ریزی که صورت گرفته این طرح تا مردادماه امسال، ویژه تمامی کارکنان شاغل در شرکت اجرا می‌شود.

شرکت لوله سازی اهواز تا سال ۷۹ متعلق به شرکت ملی نفت ایران بود و پس از آن به صندوق های بازنشستگی کشوری و نفت واگذار شد.

خط انتقال گوره به جاسک به عنوان یک طرح راهبردی و ملی با هدف انتقال یک میلیون بشکه نفت خام سبک و سنگین صادراتی با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز از کوره به پایانه جاسک و ذخیره‌سازی نفت خام و صادرات آن ازطریق پایانه جدید جاسک تکمیل می‌شود.

خط انتقال نفت خام گوره به جاسک هم‌اکنون ۳۹ درصد پیشرفت دارد که شامل ۸۶۰ کیلومتر عملیات مسیرسازی، ‌۴۴۰ کیلومتر ساخت لوله، ۳۵۰ کیلومتر لوله حمل شده به کارگاه و ۲۶۰ کیلومتر عملیات جوشکاری است.

یکی از مهمترین مشخصات این طرح تامین یک‌هزار کیلومتر لوله سازگار با نفت ترش، احداث خط لوله ۴۲ اینچ انتقال نفت خام از تلمبه‌خانه گوره به پایانه جاسک به طول تقریبی یک‌هزار کیلومتر است که بخش مهمی از آن در شرکت لوله‌سازی اهواز در حال ساخت است.

در طرح خط لوله نفتی گوره به جاسک، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار قرارداد تأمین لوله و حدود ۴۸ میلیون دلار مربوط به ساخت پمپ‌های انتقال می‌شود که از کارخانجات داخلی و با تکیه بر توان داخلی در حال تأمین است.

در ایجاد زنجیره تولید لوله NACE، تبدیل تختال به ورق و سپس لوله که برای نخستین بار اتفاق افتاده است، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت فولاد اکسین خوزستان، لوله‌سازی اهواز و ایران آروین، لوله سازی ماهشهر و لوله‌سازی صفا فعالیت می‌کنند.


کد مطلب: 51520

آدرس مطلب: http://www.minews.ir/fa/doc/news/51520/ظرفیت-تولید-شرکت-لوله-سازی-اهواز-بهترین-کیفیت-اختیار-صنایع

ماین نیوز
  http://www.minews.ir