گروه معادن
 
علت حادثه معدن سُرمک ملایر در دست بررسی است
گروه معادن - عصر روز (یکشنبه) بر اثر انفجار در یکی از کوره های معدن سرمک ۲ تن از مهندسان این شرکت فوت کردند و یک تن از کارگران مجروح شد که علت این حادثه مرگبار توسط کارشناسان در دست بررسی است.
 
به گزارش ماین نیوز، شرکت معادن سرمک در سال ۱۳۵۱ با هدف اولیه استخراج سرب و آهن، این ۲ فلز حساس در صعنت روز جهان، با پشتوانه معدن آهنگران واقع در شهرستان ملایر تأسیس شد و در حال حاضر با ۹۰ درصد نیروهای بومی منطقه مشغول به فعالیت است که روز گذشته در حادثه ای دلخراش ۳ تن از مهندسان و کاران این معدن کشته و زخمی شدند.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز یکشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: ساعت ۱۶ و ۲۰ دقیقه دیروز حادثه ای در معدن سرمک اتفاق افتاد که منجر به فوت ۲ تن از مهندسان و زخمی شدن یک کارگر این معدن شد.

قدرت الله ولدی بیان کرد: این در حالی است که خط تولیدی که انفجار در آن رخ داد، توسط مهندسان در حال دست آزمایش و بررسی بوده و قرار بود در آینده نزدیک مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: به گفته مدیر معدن سرمک در حین انجام کار در انتهای یکی از این کوره ها، به دلیل جمع شدن گاز انفجاری رخ می دهد که حادثه تلخ را برای کارکنان معدن سرمک رقم زد.

فرماندار ویژه ملایر افزود: مهندسان معدن سرمک در حال بازرسی و آزمایش این خط بودند که به دلیل انفجار از طبقه فوقانی به پایین پرتاب و بی درنگ فوت می‌کنند و یکی از کارگران در انتهای خط نیز مجروح می شود.

ولدی با تاکید بر اینکه موارد فنی و دلایل ایجاد این انفجار توسط کارشناسان در دست بررسی است اظهار داشت: این یک حادثه طبیعی است که در تمامی معادن در سراسر جهان رخ می‌دهد.

وی گفت: این شرایط در تمامی حوزه‌های اقتصادی بویژه حوزه‌های سخت کاری همچون معدن رخ می‌دهد و قابل پیش بینی نیست.

انفجار در معدن سرمک ملایر

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به بازدید یک ماه گذشته از شرکت معادن سرمک و بررسی موارد ایمنی بیان کرد: تمامی موارد و نکات ایمنی حین کار در این معدن رعایت می شود و این انفجار یک حادثه است و کسی هم مقصر آن نیست.

ولدی یادآور شد: در این رابطه بی درنگ گزارش‌های دستگاه‌های متولی را دریافت کردیم و در حال بررسی حادثه و روند ادامه کار برای تولید معدن هستیم و مدیران استانی و شهرستانی تا پاسی از شب گذشته در معدن حضور داشتند.

وی ضمن تسلیت به خانواده‌های نظری و میرهادی و آرزوی سلامتی برای کارگر مجروح این معدن افزود: صبح امروز از کارگر مجروح در بیمارستان عیادت و بر سرعت بخشیدن بر معالجه و درمان وی تاکید شد.

معاون استاندار همدان توصیه کرد: با توجه به اینکه خانواده‌ها درآمدشان از این معدن است، کارگران و مجموعه معادن سرمک با حفظ مراتب ایمنی همانند گذشته به کار خود ادامه دهند، چراکه نمی‌خواهیم کار این معدن با چنین ظرفیت عظیمی متوقف شود.

انفجار در معدن سرمک ملایر

ولدی با اشاره به انتشار صحیح این خبر در فضای مجازی و رسانه‌ها گفت: در انتشار اینگونه اخبار باید از حاشیه سازی و خبرهای غیر کارشناسی پرهیز شود.

شرکت معادن سرمک با ظرفیت تولید سالانه ۲۰ هزار تن ژیلسونیت اولین تولید کننده و فرآوری کننده این ماده در ایران است و ظرفیت تولید این شرکت در زمینه سنگ آهن پنج میلیون تن، کنسانتره سرب ۱۰ هزار تن و کنسانتره روی ۲۰ هزار تن در سال است.

در حال حاضر بیش از ۳۰۰ کارگر در این معدن مشغول فعالیت هستند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۲
کد مطلب: 47176
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا