گروه معادن سنگ آهن
 
تعطیلی تنها معدن سنگ آهن کرمانشاه
گروه معادن >سنگ آهن - تنها معدن سنگ آهن استان کرمانشاه در شهرستان سنقروکلیایی در پی بی‌تدبیری مسئولان صنعت و معدن به حالت رکود درآمده است.
 
به گزارش ماین نیوز، سال 93 بود که تنها معدن سنگ آهن استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسید؛ معدنی که یکی از طرح‌های مهم برای اشتغال منطقه محسوب می‌شد که با ایجاد واحدهای فرآوری می‌توانست زمینه را برای اشتغال بسیاری از افراد جویای کار فراهم کند.

چند وقتی می‌شود که این معدن به حالت رکود درآمده و ظاهرا به دلیل بدهی به بانک و مصادره شدن آن عملا فعالیتی ندارد؛ مردم این منطقه طی درخواست‌های ارسالی به خبرنگار مرصاد خواستار پیگیری مسئولان استان به وضعیت این معدن شدند.

در مورد این معدن بهتر است گریزی به زمان افتتاح بزنیم؛ جایی که رضا رحیمی، رییس وقت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در مراسم آغاز بهره‌برداری از این طرح اظهار داشت: معدن سنگ آهن خسروآباد تنها نقطه دارای سنگ آهن در استان کرمانشاه است.

وی با اشاره به میزان بالای ذخیره سنگ آهن در این معدن گفت: ذخیره آهن از 270 هزار تن به چندین میلیون تن افزایش یافته و در 50 درصد موارد خلوص و عیار در سنگ آهن مشاهده می‌شود.

رحیمی ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان منطقه را از مزیت‌های افتتاح پروژه سنگ آهن خسروآباد دانست و افزود: تاکنون زمینه اشتغال برای بیش از 35 نفر فراهم شده و در جهت ایجاد اشتغال پایدار برای افراد و ارزش افزوده و فرآوری در معادن باید روز به روز شاهد پیشرفت باشیم.

رحیمی بهره‌برداری از معدن سنگ آهن را فرصتی مناسب برای جلوگیری از جایگزین صنعتی دیگر در این زمینه بیان کرد و گفت: با تلاش شبانه‌روزی مسئولان معدن, نخستین واحد خردایش و پودرآهن نیز در شهرستان سنقر و کلیایی قابل بهره‌برداری است و در فاز بعدی در صورت تامین منابع آب بحث کنستانتره خشک را دنبال می‌کنیم.

مصادره معدن توسط بانک /هیچ سرمایه‌گذاری با قیمت اعلامی بانک حاضر به احیای معدن نیست

محمدناصر معصومی زاده، فرماندار سنقروکلیایی  اظهار داشت: معدن سنگ آهن خسرواباد با ذخیره قطعه یک میلیون تن سنگ آهن از نوع مگنتیت ابتدا توسط یک شرکت برای تامین خوراک کارخانه ذوب آهن فرامان کرمانشاه ثبت و مورد بهره‌برداری قرار گرفته که به دلیل افزایش ناگهانی هزینه های برداشت معدنی، پیمانکار برداشت دچار مشکل مالی و ورشکستگی شده و مجبور به تعطیلی معدن شد.

وی افزود: بعد از تعطیلی بنا به دلایلی نامعلوم و به خاطر بدهی مالی، موسسه مالی و اعتباری ملل معدن را به مالکیت خود درآورده و درحال حاضر هیچ سرمایه گذار معدنی حاضر نیست با شرایط و قیمت اعلامی این موسسه اقدام به احیای معدن کند.

بی‌میلی سرمایه‌گذاری در حوزه معدن به دلیل شرایط و رکود حاکم بر بازار
شکری رییس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه هم در این خصوص به خبرنگار مرصاد گفت: این معدن به دلیل مشکلات و بدهی مالی به مالکیت بانک درآمده و راکد است.

وی بیان داشت: البته شرایط و رکود حاکم بر بازار باعث عدم تمایل به سرمایه‌گذاری در این حوزه شده است.

رییس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاهافزود: معدن نباید به واسطه‌ها واگذار شود بلکه باید به کسی واگذار شود که دغدغه تولید دارد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۲
کد مطلب: 45539
 
مرجع : خبرگزاری راه دانا