خیز تاجیک‌ها برای تولید طلا و آنتیموان؛

چین باز هم اسپانسر شد

خبرگزاری فارس , 4 تير 1397 ساعت 6:30

کلنگ آغاز عملیات احداث کارخانه تولید طلا و آنتیموان با سرمایه چین توسط «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان به زمین زده شد.


به گزارش ماین نیوز، دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری تاجیکستان در گزارشی از آغاز ساخت کارخانه تولید طلا و آنتیموان با سرمایه چین در ناحیه «عینی» استان «سغد» این کشور خبر داد.

کلنگ آغاز عملیات احداث کارخانه «تالکو گولد» توسط «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان به زمین زده شد.

انتظار می‌رود ساخت این کارخانه یک سال و نیم زمان برده و با ظرفیت اولیه تولید 1.5 تن طلا و بیش از 16 هزار تن آنتیموان مورد بهره برداری قرار گیرد.

با بهره برداری از این کارخانه، تاجیکستان از نظر استخراج و تولید آنتیموان در جهان، بعد از چین و روسیه در جایگاه سوم قرار خواهد گرفت.

در خصوص سهام و هزینه ساخت این کارخانه در گزارش دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری تاجیکستان چیزی گفته نشده اما بنابه اطلاع برخی رسانه‌ها 50 درصد از سهام آن مربوط به چین بوده و برای ساخت آن 200 میلیون دلار هزینه می‌شود.

این کارخانه بزرگ صنعتی در نزدیکی معدن «کانچاچ» احداث و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد که ذخایر عمومی صنعتی و غیر صنعتی آنتیموان در این معدن در حال حاضر 265 هزار تن و 50 تن طلا اعلام شده است.

معدن مذکور همچنین دارای 3 عنصر دیگر شیمیایی از جمله نقره، جیوه و فلوریت می‌باشد که تمام آنها در تاجیکستان استخراج و استفاده می‌شوند.

طلا، نقره و آنتیموان در شکل محصولات نهایی، یعنی فلز تولید می‌شوند.

شرکت‌های چینی به ذخایر طبیعی تاجیکستان از جمله معادن طلای این کشور توجه ویژه‌ای دارند و تاکنون تعدادی از معادن این محصول گرانبها توسط شرکت‌های چینی بهره‌برداری شدند.

طی چند سال اخیر «پکن» به شریک اصلی تجاری «دوشنبه» تبدیل شده و اکثر کارخانه‌های مشترک تولید سیمان تاجیکستان نیز با سرمایه چین احداث شدند.

مبادله تجاری میان 2 کشور بیش از 2 میلیارد دلار را تشکیل می‌دهد و بدهی دوشنبه به پکن بیش از 1.2 میلیارد دلار براورد شده است.


کد مطلب: 44081

آدرس مطلب: http://www.minews.ir/fa/doc/news/44081/خیز-تاجیک-ها-تولید-طلا-آنتیموان

ماین نیوز
  http://www.minews.ir