نوسازی کارخانه ماشین سازی تبریز نیازمند600 میلیارد تومان است

خبرگزاری ايرنا , 30 ارديبهشت 1397 ساعت 13:50

مالک جدید گروه ماشین سازی تبریز با اشاره به اینکه این کارخانه 50 میلیارد تومان بدهی دارد، گفت: نوسازی این کارخانه هم نیازمند 600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.


به گزارش ماین نیوز، قربانعلی فرخزاد روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام خبر آغاز فعالیت خود در گروه ماشین سازی تبریز اظهار داشت: قصد داریم این میزان سرمایه‌گذاری در یک سال آینده انجام شود و از همین امروز نیز مذاکراتی با کشورهای پیشرو در صنعت ماشین‌سازی و ریخته‌گری آغاز کرده‌ایم.

وی با رد نگرانی و دغدغه کارگران افزود: عاشق کارگران هستم چرا که خود از سنین جوانی کارگری کرده‌ام و از همین تریبون قول می‌دهم تا تمام حقوق و مزایای کارکنان را هر ماه و سر موقع پرداخت نمایم.

وی اضافه کرد: پس از تحویل کارخانه ماشین‌سازی و شرکت ریخته‌گری ماشین سازی تبریز از سوی سازمان خصوصی‌سازی، در اولین روز کاری مبلغ 7 میلیارد تومان بدهی پاداش پایان کار بازنشسته‌های شرکت را که در مجموع 100 نفر بودند پرداخت کردیم.

فرخزاد افزود :طبق توافقی که در معامله با سازمان خصوصی‌سازی داشتیم کل مبلغ کارخانه ماشین سازی تبریز به همراه واحد ریخته‌گری و زمین ایل‌گلی تبریز 700 میلیارد تومان بوده که مبلغ 200 میلیارد تومان پرداخت و بقیه طی پنج سال به صورت سالانه یکصد میلیارد تومان پرداخت خواهد‌ شد.

مالک جدید گروه ماشین سازی تبریز با اشاره به اینکه قبلا از بدهی‌ این کارخانه به سازمان‌ها و ادارات مطلع بوده است، گفت: کل بدهی شرکت مبلغ 50 میلیارد تومان است و تسویه بدهی شرکت را که بیشتر به ادارات برق، آب و گاز و سایر سازمانهاست در دستور پرداخت داریم.

اضافه شدن1000 نیروی متخصص به کارخانه ماشین سازی تبریز
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 900 نفر در مجموعه گروه ماشین سازی تبریز و ریخته گری مشغول به کار بوده و به هیچ عنوان قصد اخراج کسی را نداشته و از طریق رسانه‌ها قول می‌دهم تا یک سال آینده با اضافه شدن یک هزار نفر دیگر یک هزار و 900 نفر نیروی متخصص در این مجموعه مشغول به کار خواهند شد.

مالک جدید گروه ماشین سازی تبریز ادامه داد: برخی‌ها بر این باورند که بنده قصد فروش املاک شرکت را دارم ولی از طریق رسانه‌ها اعلام می‌کنم نه تنها املاک گروه ماشین‌سازی بلکه قصد فروش یک وجب از سایر املاک خود را ندارم.

فرخزاد در خصوص املاک جاده ائل‌گلی گروه ماشین سازی تبریز گفت: برای این املاک با شهرداری تبریز مذاکراتی در حال انجام است که بر اساس نیاز شهر اقدام به احداث مستحدثات خواهیم کرد و به هیچ عنوان نمی‌فروشیم.

وی افزود: همزمان با نوسازی کوره‌های شرکت ریخته‌گری 50 هزارتن شمش و ضایعات آهن برای ریخته گری ماشین سازی خریداری و برای تداوم فعالیت شرکت سفارش داده‌ایم که اولین محموله در چند روز آینده تحویل شرکت خواهد شد.

قربانعلی فرخزاد خریدار کارخانه ماشین سازی اهل یکی از روستاهای شهرستان اهر و ساکن تهران بوده و مالک چندین کارخانه آب معدنی، محصولات لبنی، سردخانه، واحدهای دامداری و کارخانه آذرچلیک که در تولید میلگرد با ظرفیت 600 تن در روز فعال هست، می باشد.

بر اساس این گزارش، دغدغه فروش گروه ماشین‌سازی تبریز در حدود 15 سال پیش رقم خورد و در این سال‌ها بین سازمان‌های مختلف دولتی و خصوصی دست به دست شده و در مواقعی در اثر سوء مدیریت برخی از این سازمان‌ها شاهد اخلال در تولید و حتی اعتصاب کارکنان نیز بوده‌ایم.

گروه ماشین‌سازی تبریز یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های شهر تبریز واقع در قراملک، تولیدکننده انواع ماشین‌های صنعتی مانند انواع ماشین‌افزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپ‌های آب، الکتروموتور، لیف‌تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین‌آلات نساجی، ماشین‌های تراش، ماشین‌های فرز، ماشین‌های مته، قطعات ریخته و دستگاه‌های CNC است.

قرارداد ساخت این کارخانه بین ایران و چکسلواکی سابق برای تولید انواع ماشین‌آلات صنعتی منعقد شده و از سال 1351 مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

در سال 1348 تمایلاتی برای جذب تکنولوژی‌های اروپای غربی و آمریکا از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مطرح و به اجرا درآمد، بعدها کارخانه‌های مختلفی همچون ریخته‌گری، ماشین‌سازی تبریز و گسترش صنایع ریلی ایران از این مجموعه تفکیک شده و این شرکت تحت عنوان گروه ماشین‌سازی تبریز به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

همزمان از سال 1349 و قبل از بهره‌برداری عملی، سازمان گسترش تأکید بر تولید ماشین‌افزار با لیسانس ساخت کشور چکسلواکی برای شرکت ماشین‌سازی تبریز را کرد و پیش‌بینی شد بقیه محصولات در طرح اولیه با همکاری و مشارکت کشورهای غربی و آمریکایی و تحت عنوان طرح‌های توسعه ماشین‌سازی تبریز و با تکنولوژی کشورهای فوق به مرحله اجرا درآید.

در پی این برنامه‌ریزی برای تولید پمپ‌های آب با شرکت K.S.Bکشور آلمان برای تولید کمپرسورهای صنعتی با یک شرکت انگلیسی، برای تولید الکتروموتور با شرکت GOLD آمریکا و لیف‌تراک و موتورهای دیزلی با یک شرکت دیگر انگلیسی قرارداد انعقاد تکنولوژی منعقد شد.

ظرفیت‌های باقی‌مانده از اجرای طرح اولیه برای شرکت ماشین‌سازی تبریز شامل ماشین‌افزارهای تراش، فرز، مته و قطعات ریخته به اجرا گذاشته شد که بعدها برای همگامی با پیشرفت تکنولوژی و پاسخگویی به نیازهای مجموعه صنایع و نیز در خصوص توسعه فزاینده صنعتی و اقتصادی کشور با هدف افزایش توان تولید با اجرای طرح‌های متنوع تولیدی به توسعه ظرفیت‌های خود با انتخاب و اخذ تکنولوژی تولید ماشین‌های فرز انیورسال، دیجیتالی، CNC و نیز ماشین‌های سنتر عمودی و افقی CNC همراه با اجرای طرح بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات خطوط تولید و تاسیسات زیربنایی اقدام شد.

 محصولات این شرکت از 17 سال پیش به کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر می‌شود.
شرکت ماشین‌سازی تبریز با بیش از چهار دهه سابقه تولید انواع ماشین‌های ابزار و ارائه مستمر خدمات پس از فروش در سطح کشور در حال حاضر علاوه بر حضور موثر در عرصه تولید، فروش و خدمات پس از فروش و آموزش انواع ماشین‌های CNC به ارائه خدمات تخصصی در رابطه با صنایع زیربنایی و تأمین کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات مرتبط از مرحله شناسایی تا تأمین، نصب، راه‌اندازی و خدمات فنی پس از فروش می‌پردازد.

این مجموعه با مشارکت فعال در اجرای پروژه‌های کلیدی در دست تولید به تجهیز مجتمع‌های تعمیراتی و ماشین‌کاری اقدام می‌کند و با برخورداری از تکنولوژی روز با کیفیت قابل قبول و قیمت رقابتی و از طریق همکاری متقابل با سازندگان معتبر بین‌المللی در خدمت مشتریان داخلی و خارجی است.

شرکت ماشین‌سازی تبریز به عنوان یکی از شرکت‌های صنعتی عمده در تولید و بازرگانی ماشین‌آلات صنعتی و ارائه محصولات و خدمات مختلف در این زمینه، دارای محصولات متعدد از جمله ماشین‌های تراشکاری، فرزکاری، مته، سنگ‌زنی، سنتر، CNC، ابزار تیزکنی، فرز نیمه‌سنگین، ماشین سنتر عمودی، ماشین سنتر افقی، ماشین‌های سوراخ‌کاری و … است.


کد مطلب: 43752

آدرس مطلب: http://www.minews.ir/fa/doc/news/43752/نوسازی-کارخانه-ماشین-سازی-تبریز-نیازمند600-میلیارد-تومان

ماین نیوز
  http://www.minews.ir