گروه صنایع معدنی فولاد
 
معاون استاندار کردستان:
دولت به اجرای زنجیره فولاد کردستان مصمم است
گروه صنایع معدنی >فولاد - معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با تاکید بر اینکه طرح‌های صنعتی باید با مطالعات دقیق کارشناسی انجام شود، گفت: دولت به اجرای زنجیره فولاد کردستان مصمم است.
 
به گزارش ماین نیوز، حسین فیروزی در کارگروه رفع موانع تولید که ظهر امروز در استانداری کردستان برگزار شد، گریزی به بحث زنجیره فولاد در کردستان زد و اظهار کرد: نظر مدیریت استان همیشه بر این بوده و خواهد بود که همه طرح‌های صنعتی باید دارای توجیه فنی و اقتصادی باشند و این توجیهات را نیز کارشناسان باید در حوزه‌های مختلف بررسی کنند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان خاطرنشان کرد: دولت بر انجام مصوبه زنجیره فولاد در کردستان مصمم است و حداقل‌های لازم در این راستا تامین آب است چرا که صنعت فولاد بدون در نظر گرفتن آب امکان ندارد.

فیروزی با بیان اینکه بیشتر زنجیره‌های فولاد در کشور ما با کمبود بی‌آبی مواجه هستند، تصریح کرد: از طریق رسانه‌ها و افراد غیر متخصص شنیدیم که برای آب کنستانتره در بیجار مشکل پیش آمده است.

وی با تاکید بر اینکه طرح‌های صنعتی باید با مطالعات دقیق کارشناسی در استان انجام شود، اذعان داشت: در طرح‌ها حتما باید توجیهات، فنی، اقتصادی و اجرایی دیده شود و امکانات و الزاماتی که برای توجیه اقتصادی اجرای یک پروژه در یک نقطه لازم است باید مد نظر قرار گیرد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان تصریح کرد: مدیریت استان هیچ طرح و پروژه‌ای را جز با مطالعات کارشناسی شده و بدون پشتوانه علمی و منطقی نمی‌پذیرد که بعدا شاهد مشکلات بیشتری به واسطه اجرای پروژه‌های غیر مطالعه شده باشیم.

فیروزی با بیان اینکه انتظار نداشتم برای پروژه کنستانتره پروژه مشکل آب داشته باشیم، افزود: چون حرف و حدیث‌هایی که در رسانه زده می‌شد، خبر از وجود آب ذخیره شده برای 70 سال داریم.

وی با تاکید براینکه این پروژه بسیار اهمیت دارد، اظهار کرد: با توجه به اینکه خام‌فروشی معادن اشتغال و ارزش افزوده‌ای برای استان ایجاد نمی‌کند و اجرای این دست پروژه‌ها برای جلوگیری از خام‌فروشی اهمیت زیادی دارد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان اضافه کرد: یکی از مزیت‌های مهم در استان کردستان سنگ آهن است و برای اینکه اشتغال و ارزش افزوده از آن بگیریم باید فرآوری شوند و نخستین نیاز برای این مهم تامین آب است.

وی در ادامه با بیان اینکه همه بخش‌نامه و ظرفیت‌های قانونی در این جلسات است که جان می‌گیرد و به عمل در می‌آیند، خاطرنشان کرد: حمایت از بنگاه‌های کوچک و اصناف وظیفه‌های همه است.

وی تصریح کرد: 52 درصد از اشتغال در استان مربوط به بخش خدمات است و بخش عمده‌ای از اشتغال‌زایی نیز در همین حوزه صورت می‌گیرد از این رو حمایت از خدمات حمایت آشکار از اشتغال‌زایی است.

فیروزی تصریح کرد: تولید در دنیا نیازمند نوآوری است و هر واحد تولیدی برای رسیدن به سود و ماندن در عرصه رقابت با تولیدی‌ها نیازمند ابتکار، نوآوری و خلاقیت است.

وی با تاکید بر اینکه بانک‌ها باید اعتبارات بخش بازسازی و نوسازی واحدها را تامین و پرداخت کنند، اذعان کرد: عدم حمایت بانک‌ها موجب تعطیل شدن واحدهای تولیدی می‌شود از این رو با حمایت از این واحدهای می‌توانیم آنها را در عرصه رقابتی نگه داریم.

وی با بیان اینکه باید 111 میلیارد تومان در بخش کشاورزی و 200 میلیارد تومان در بخش صنعت به کشاورزان و صنعت‌کاران پرداخت شود، گفت: حدود 10 درصد در بخش کشاورزی و با پرداخت 6 میلیارد تنها سه درصد از این ارقام پرداخت شده که امیدواریم تا پایان مهرماه پرداختی‌ها روند رو به رشدی به خود بگیرید.

فیروزی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه معادن کردستان منبع اشتغال‌زایی و ارزش افزوده برای استان است، اما در گذشته به معادن کردستان کم توجهی شده است و این معادن در دو سال گذشته جان تازه‌ای به خود گرفته است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۰
کد مطلب: 40298
 
مرجع : خبرگزاری فارس