گروه صنایع معدنی
 
معاون وزیر :
همکاری در حوزه صنایع معدنی با افغانستان در دستور کار دولت است
گروه صنایع معدنی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: ملاقاتهای خوبی با مسئولان افغانستان به ویژه مشاوران رئیس جمهور و وزرا داشته ایم و هم اکنون همکاری ها در حوزه صنایع معدنی با این کشور در دستور کار دولت است.
 
به گزارش ماین نیوز، مهدی کرباسیان چهارشنبه شب در نشست شورای راهبردی مدیریت اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان که در سراوان در جنوب شرق این استان برگزار شد اظهار داشت: اتاق بازرگانی می تواند نقش مهمی در توسعه روابط تجاری بین ایران، افغانستان و پاکستان داشته باشد و نیازهای این کشورها را تامین کند.

وی بیان کرد: با توجه به بازارهای خوبی که در افغانستان و پاکستان وجود دارد اتاق بازرگانی سیستان و بلوچستان می تواند در بخش صادرات انواع کالاهای تجاری پیشتاز باشد و تمام بازارهای این 2 کشور را در اختیار خودش بگیرد.
وی ادامه داد: حمایت از سرمایه گذاران و تجار از مهمترین سیاست های دولت تدبیر و امید است تا بخش خصوصی در سرمایه گذاری پیشتاز باشد.

وی تاکید کرد: اگر زمینه های سرمایه گذاری فراهم باشد ما به عنوان سازمان ایمیدرو آماده هستیم تا 49 درصد در طرح های مشخص شده سرمایه گذاری کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به ظرفیت های چابهار گفت: با اتصال راه آهن چابهار - میلک - سرخس و گازرسانی، این شهرستان آینده بسیار روشنی خواهد داشت.

کرباسیان اظهار داشت: سرمایه گذاری شرکت های معتبر اروپایی و هندی در چابهار سبب رونق و توسعه این منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: با توسعه بندر چابهار جنوب شرق کشور به ویژه سیستان و بلوچستان متحول خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: در این استان به 143 محدوده اکتشافی امید بخش در حوزه معدنی از جمله طلا، مس، کرومیت، سنگ آهن و آنتی موان رسیده ایم.
وی تصریح کرد: این موضوع نشان دهنده این است که اگر کار اکتشاف یک یا 2 معدن به اتمام برسد ثروت و توسعه به سیستان و بلوچستان سرازیر می شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید به این نتیجه رسیدیم که به معادن توجه بیشتری باید شود.
کرباسیان اظهار داشت: در منطقه سنگان سیستان و بلوچستان و خواف خراسان رضوی به دلیل وجود معادن بیش از چهار هزار نفر به طور مستقیم در بخش ایمیدرو مشغول به کار هستند.

وی تصریح کرد: بیش از 250 هزار کیلومتراکتشاف در بخش معادن در سطح کشور انجام شده که یک چهارم آن مربوط به سیستان و بلوچستان است.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: از 143 پهنه امید بخش معدنی در این استان انتظار داریم حداقل سه پهنه معدنی به مرحله بهره برداری برسد.

علی اوسط هاشمی اظهار داشت: شرکت های ایمیدرو و شستا نخستین بار در منطقه ویژه اقتصادی رامشار واقع در شمال سیستان و بلوچستان چند واحد تولیدی راه اندازی خواهد کرد که قابل تقدیر است.
وی بیان کرد: اراده دولت تدبیر و امید برون رفت استان سیستان و بلوچستان از شرایط سختی است که در گذشته به دلیل نداشتن زیر ساخت های مناسب همچون آب، برق، گاز و بندر نتوانسته با وجود چند واحد بزرگ تولیدی به یک استان صنعتی تبدیل شود.

وی تصریح کرد: اراده دولت بر احیای حق است و به همین منظور رئیس سازمان ایمیدرو به این منطقه سفر کردند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به میزان مبادلات تجاری با افغانستان گفت: از مجموع 2میلیارد و 400 میلیون دلار حجم مبادله تجاری با این کشور انتظار داریم سازمان ایمیدرو پایه گذار تشکیل کنسرسیوم مشترک باشد.

مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور شرکت در جشنواره هامین و نشست شورای راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان دیروز/چهارشنبه/ به شهرستان سیب و سوران در جنوب شرق این استان سفر کرد.
شهرستان سراوان در 347 کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی کشور پاکستان قرار دارد.
تاریخ انتشار : شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۰
کد مطلب: 40235
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا