برترین‌های کنگره بین‌المللی علوم زمین معرفی شدند+اسامی

1 اسفند 1392 ساعت 0:44

مراسم اختتامیه سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی علوم زمین بعد از ظهر 30 بهمن ماه در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار ماین نیوز، در این مراسم دکتر منوچهر قریشی – دبیر علمی کنگره - با اشاره به اینکه این مراسم در واقع اختتامیه غیررسمی برای سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی علوم زمین محسوب می شود، گفت: نظر ما این است که اصولا نباید اختتامیه ای برای چنین مراسمی داشته باشیم چرا که تازه کار ما شروع شده و از این به بعد از طریق ایمیل و سایر ابزارهای ارتباطی با کارشناسان، اساتید و مهمانان دعوت شده به کنگره در تماس خواهیم بود.

وی افزود: با وجود فراخوان دیرهنگام بیش از 1200 مقاله به کنگره امسال ارسال شد. البته امیدواریم در سال آینده شاهد ارائه مقالات چالشی تر و کیفی تر باشیم.

او با اشاره به حضور حدود 150 مهمان خارجی در نخستین کنگره بین المللی علوم زمین گفت: ما سی و دو سال این کنگره را برگزار کردیم و امسال برای نخستین بار کنگره به صورت بین المللی برگزار شد که امیدواریم در سالهای بعد نقایص برگزاری امسال برطرف شود. از سوی دیگر در روز نخست نیز همایش فرصتهای سرمایه گذاری خارجی در بخش معدن ایران نیز برگزار شد که با استقبال خوبی هم همراه بود.

قریشی همچنین با اشاره به فعال بودن دبیرخانه دائمی کنگره اظهار کرد: ارتباط ما با مهمانان و اساتید شرکت کرده در کنگره قطع نخواهد شد و ما از شیوه های مختلف از نظرات آنها درباره کنگره باخبر خواهیم شد.

در ادامه این مراسم دکتر دیوید لنتز از دانشگاه نیوبرانسویک کانادا به عنوان آخرین سخنران مراسم اختتامیه سخنرانی خود را درباره توسعه معدنکارى در کانادا ارائه کرد که مورد توجه حضار نیز قرار گرفت.

در پایان مراسم اختتامیه نیز در بخشهای کتاب تالیفی، کتاب ترجمه، کتاب ویژه، اطلس و عکس برترین آثار ارسالی به کنگره معرفی و از صاحبان آثار قدردانی شد.

برترین های بخشهای مختلف سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی علوم زمین به شرح زیرند:

بخش کتاب تالیفی:

1- آنالیز رشد و توسعه شکاف هیدرولیکی در مخازن شکاف‌دار، نوشته آقايان جابر طاهری شکیب، عبدالوحید قادری وحسین جلالی‌فر
2- زمین‌شناسی دریایی خلیج‌فارس، نوشته راضیه لک، رضا بهبهانی و نادرچنانى
3- روشهای تهیه و کاربرد نقشه‌های زمین‌شناسی و معدنی، نوشته علی امامعلی‌پور
4- اصول مهندسی ساحل، نوشته غلامرضا خانلری و یاسین عبدی‌لر
5- روش‌های تجزیه نمونه‌های معدنی، نوشته احمد خاکزاد و پیمان افضل
6- زمین شناسی زیست محیطی عناصر کمیاب در خاک، نوشته سید علی مظهری، علیرضا مظلومی بجستانی، رضا شریفیان عطار

بخش کتاب ترجمه:

1- خطرات زمین‌شناسی راهنمای صحرایی برای مهندسان ژئوتکنیک، نوشته محمدحسین قبادی، آرزو قبادی و صادق قبادی
2- دو جلدى مبانی پترولوژی آذرین و دگرگونی، نوشته محمد ولی ولی‌زاده، فرهاد شیخی و زهره اعلمی‌نیا
3- راهنمای کاربردی ریزساختار سنگ نوشته، منيره خيرخواه
4- زمین‌شناسی مخازن کربناته، نوشته محمدرضا کمالی و سمیه پرهام

بخش کتاب ویژه:

سرزمین پارس، نوشته سیدهادی میرمحمد میگونی

بخش اطلس‌:

1- اطلس رسوبات و سنگ‌های رسوبی تخریبی، نوشته سعید رضائیان لنگرودی، حسین طلبی‌زاده و راضیه لک
2- اطلس میراث زمین‌شناختی ایران، نوشته علیرضا امری‌کاظمی

بخش نمونه کانى و سنگ:

نازيلا احمدى، نمونه‌ کوارتز دودی از معدن مس قلعه‌زرى بيرجند
مرضيه کاظمى، نمونه مالاکیت انگشتی از معدن قلعه‌زری واقع در استان خراسان جنوبی

بخش عکس:

در بخش مسابقه عکس از مجموع 1100 قطعه عکس دریافت شده، 120 قطعه عکس به نمایشگاه راه یافتند که عکس‌های منتخب طى روزهاى 27 تا 30 بهمن در نمايشگاه‌هاى سى و دومين گردهمايى و نخستين کنگره بين‌المللى علوم‌زمين به نمایش درآمدند.

در نهایت هیئت داوران مسابقه، 10 عکس را براساس معیارهای هنری‏‌، علمی و نوآوری به عنوان عکس‌های برتر انتخاب کردند.

بر همين اساس عکس‌هاى ارسال شده آقایان از سوى رحمان عباسپور با عنوان غار قلایچی تالار سیروان، سيامک محمودى سيوندى با عنوان دریاچه برم‌فیروز در استان فارس و سعيد افسرى‌فرد با عنوان برف به جا مانده از سال قبل در بخش شمالی ساختار قالی کوه در زاگرس مرتفع استان لرستان به ترتیب به عنوان عکس‌هاى اول تا سوم انتخاب و معرفى شدند.

همچنين عکس‌هاى آقایان و خانم‌ها مجيد زراوندى با عکس تحت عنوان غار چال‌نخجیر در دلیجان استان مرکزی، شيما مفيد با عکس تحت عنوان نقش‌های کویر-بیابانک، نازنين بدرى کللو با عکس تحت عنوان زندان برنجه حاصل فعالیت چشمه‌های تراورتنی در تکاب، شهرام نواواجارى با عکس تحت عنوان غروب آفتاب در کویر و پلی‌گون‌های نمک در کویر حاج‌علی‌قلی جنوب دامغان، سعيد جبارى بوکانی با عکس تحت عنوان دهانه یک گل فشان هنگام خروج گاز-گل‌فشان پیرگل-بزمان سیستان و بلوچستان، على‌اکبر جعفرى احمدى‌آبادى با عکس تحت عنوان نفوذ گرانودیوریت در داخل هسته تاقدیس پلانژدار در سازند قم-جنوب کاشان و در نهایت ابراهيم فاضل ولى‌پور با عکس تحت عنوان بلور آپاتیت داخل بیوتیت در گرانیت مشهد به عنوان 7 عکس برتر بدون ر‌تبه‌بندی انتخاب و معرفى شدند.

همچنین از یک عکس که بیشترين رای بازدیدکنندگان نمايشگاه‌هاى سى و دومين گردهمايى و نخستين کنگره بين‌المللى علوم‌زمين را به خود اختصاص داد نيز تقدير شد که اين جايزه به اثر مرضيه کاظمى تحت عنوان نمایی از قله دماوند در روستای شاهاندشت در استان مازندران تعلق گرفت.


کد مطلب: 3899

آدرس مطلب: http://www.minews.ir/fa/doc/news/3899/برترین-های-کنگره-بین-المللی-علوم-زمین-معرفی-شدند-اسامی

ماین نیوز
  http://www.minews.ir