گروه صنایع معدنی فولاد
 
توسعه هاي هدفمند فولاد مباركه در فروردين ماه
گروه صنایع معدنی >فولاد - معاون بهره برداري فولاد مبارکه گفت: در نخستين ماه از فصل بهار فولاد مبارکه با بهره برداري موثر از توسعه ها و افزايش ظرفيت هاي هدفمند انجام شده در شرکت در نواحي آهن سازي و فولادسازي به رکوردهاي جديدي در توليد آهن اسفنجي و فولاد خام دست يافت.
 
به گزارش ماین نیوز، مختار بخشيان افزود: به يقين با اين روند در فولاد مبارکه به ياري خداوند و همت کارکنان تا پايان سال جاري به هدف توليد ۶ ميليون و ۲۰۰ هزارتن فولاد خام و توليد ۷ ميليون و ۷۰۰ هزارتن آهن اسفنجي دست خواهيم يافت.همچنين در خبر ديگري مدير مرکز تعميرات نسوز فولاد مبارکه گفت: با تعامل با مرکز تعميرات نسوز و واحدهاي توليدي و تعميراتي ناحيه فولادسازي، همچنين با اصلاح روش ها و دستورالعمل هاي کاري، بازرسي هاي مداوم تجهيزات و بهبود کيفيت مواد نسوز، مصرف نسوز شرکت فولاد مبارکه در فروردين ماه ۹۶ به 25/ 6 کيلوگرم برتن مذاب کاهش يافت.

ايرج مختار پور تصريح کرد: رکورد قبلي کاهش مصرف نسوز در فولاد مبارکه مربوط به فروردين ماه سال ۹۵ و به ميزان 4/ 6کيلوگرم بر تن مذاب بود. وي خاطرنشان کرد: کاهش هزينه ها و قيمت تمام شده فولاد همچنان جزو اهداف شرکت فولاد مبارکه براي حضور موفق در بازار جهاني فولاد است، از آنجا که مصارف مواد نسوز يکي از اقلام پرهزينه توليد فولاد محسوب مي شود، کاهش ضريب مصرف آن در اين شرايط سخت و پر چالش مي تواند کمکي در راستاي نيل به اين هدف باشد.

توليد ماهانه تختال در فولاد مبارکه از ۵۶۲ هزار تن گذشت
به گزارش روابط عمومي فولاد مبارکه همچنين ناحيه فولادسازي و ريخته گري مداوم فولاد مبارکه در فروردين ماه سال جاري با توليد بيش از ۵۶۲ هزار تن تختال به رکورد دست يافت.محمدرضا بنائيان مفرد مدير ناحيه فولادسازي و ريخته گري مداوم فولاد مبارکه گفت: ميزان توليد در رکورد قبلي اين ناحيه ۵۲۰ هزار و ۲۰۲ تن تختال بوده است.

وي تلاش کارکنان توليد، تعميرات، استفاده بهينه از ظرفيت کوره هاي قوس الکتريکي و ماشين هاي ريخته گري، برنامه ريزي مناسب براي اجراي تعميرات و کاهش توقفات و همکاري ساير واحدها از جمله واحدهاي نسوز و خدمات فني و پشتيباني را از عمده ترين دلايل کسب اين رکورد دانست. رحيم عبدي مدير ناحيه آهن سازي فولاد مبارکه نيز گفت: ناحيه آهن سازي فولاد مبارکه در فروردين ماه سال جاري با توليد مجموع۶۷۴ هزار تن آهن اسفنجي به رکوردهاي جديدي در واحدهاي احياي مستقيم ۱و ۲ دست يافت.داريوش رشيدي رئيس واحد احياي مستقيم شماره يک فولاد مبارکه افزود: کارکنان اين واحد در فروردين ماه سال جاري با همياري ساير قسمت هاي ناحيه آهن سازي، موفق شدند ۴۳۴ هزار و ۵۰ تن آهن اسفنجي توليد کنند.وي افزود: کارکنان اين واحد همچنين توانستند در فروردين ماه سال ۹۵ با توليد ۴۳۳ هزار و ۳۷۲تن آهن اسفنجي رکورد ديگري را از خود برجاي گذارند.محمدرضا فتحي رئيس واحد احياي مستقيم شماره ۲ فولاد مبارکه همچنين تصريح کرد: واحد احياي مستقيم شهيد خرازي در فروردين ماه سال جاري با توليد ۲۴۰ هزار و ۴۶۵ تن آهن اسفنجي موفق به ثبت رکورد جديدي شد و نسبت به رکورد قبلي ميزان توليد خود را ۱۱ هزار تن بهبود بخشيد.

اعلام آمادگي بانک پاسارگاد براي پشتيباني از طرح هاي توسعه فولاد مبارکه
مديرعامل بانک پاسارگاد گفت: اين بانک در راستاي توجه ويژه به بحث اقتصاد مقاومتي و تاثير آن در بهبود وضعيت توليد و اشتغال، آماده است با ارائه انواع خدمات ارزي اعم از گشايش اعتبار اسنادي، صدور ضمانت نامه ها و... از طرح هاي توسعه شرکت فولاد مبارکه حمايت کند. به گزارش روابط عمومي فولاد مبارکه، مجيد قاسمي در بازديد ازفولاد مبارکه با تاکيد بر اينکه فولاد مبارکه ۲۰ درصد توليد منطقه منا و سهم يک درصدي از توليد ناخالص داخلي کشور (GDP) را در اختيار دارد، اظهار کرد: فولاد مبارکه قطب صنعتي مهم و اثرگذار در اقتصاد کشور محسوب مي شود. وي با اشاره به اهميت توليد ناخالص ملي در اقتصاد کشور و مقايسه کيفيت درآمد سرانه ايران با درآمد سرانه برخي کشورهاي حوزه خليج فارس تصريح کرد: کيفيت درآمد سرانه ما از اين کشورها بسيار بهتر است، چراکه اين درآمد از راه کشاورزي، صنعت، خدمات و... به دست آمده است، در حالي که نفت تنها راه درآمد سرانه آنها است، اما به دليل اينکه اين کشورها جمعيت کمي دارند با تقسيم بر اين جمعيت درآمد سرانه آنها بالا مي رود.

مديرعامل بانک پاسارگاد ادامه داد: همه ۳۵۰ هزارنفري که در چرخه توليد فولاد مبارکه به طور مستقيم و غيرمستقيم فعاليت دارند، در اين توليد ناخالص داخلي سهيم هستند. وي خاطرنشان کرد: در اقتصاد نيز خميرمايه GDP و پيشران هاي اقتصادي دو محصول است که يکي از آنها فولاد و ديگري سيمان است؛ به نحوي که اگر فولاد نباشد، بخش پيشران کشور يعني ساختمان متوقف مي شود که در ادامه توقف صنعت را نيز به دنبال دارد، در اين حالت است که بايد به نقش فولاد مبارکه توجه بيشتري کنيم.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۸
کد مطلب: 37232
 
مرجع : روزنامه دنیای اقتصاد