گروه اكتشاف و زمين شناسي
 
ساری، میزبان نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم زمین
گروه اكتشاف و زمين شناسي - نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم زمین، 28 و 29 بهمن ماه امسال در ساری برگزار می‌شود.
به گزارش ماين نيوز، محمد جواد بلورچی، دبیر علمی همایش زمین شناسی و اکتشافات معدنی در نشست خبری سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم زمین در صنعت، معدن و تجارت استان، با بیان اینکه سازمان زمین شناسی کشور از جمله سازمان‌های حاکمیتی است که عهده دار تولید اطلاعات پایه است، اظهار کرد: این اطلاعات پایه باید با اطلاع رسانی دقیق در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه کشور ما در جایگاه پر مخاطره‌ای قرار گرفته و این مخاطره‌ها اثر خود را در گرافهای جهانی نشان می‌دهد، گفت: در سال 2010 کشور ما شاخص رتبه سوم مخاطره‌ها در جهان بوده است.

دبیر علمی همایش زمین شناسی و اکتشافات معدنی افزود: یک درصد وسعت خاک و یک درصد جمعیت جهان را کشور ما دارد و انتظار ما این است که یک درصد پتانسیل معدنی و یک درصد مخاطرات جهان را نیز داشته باشیم.

بلورچی با بیان این که بسیاری از پروژه‌های عمرانی را در مکان‌های در معرض خطر و به صورت غیراستاندارد می‌سازیم، یادآور شد: همانطور که زمین، محل زندگی افراد است، زمین شناسی نیز با زندگی مردم عجین است، به همین دلیل باید آن را به طور کامل شناخت.

دبیر علمی همایش زمین شناسی و اکتشافات معدنی، آشکارسازی نقش علوم زمین در توسعه پایدار، معرفی مزیتهای سرمایه‌ای، توسعه تعامل نهادهای حاکمیتی مرتبط با علوم زمین، بسترسازی همکاری‌های مشترک بین‌المللی در حیطه علوم زمین و معرفی رهیافتهای عملی در گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه را از اهداف گردهمایی زمین شناسی برشمرد.

بلورچی با اعلام اینکه این سمینار به طور همزمان در 11 مرکز استان‌های کشور و تهران برگزار می‌شود، گفت: افتتاحیه این سمینار 27 بهمن ماه 92 در سازمان زمین شناسی در تهران با 150 مهمان خارجی با ارسال 2 هزار و 700 مقاله برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این سمینار 28 و 29 بهمن ماه 92 در ساری برگزار می‌شود، گفت: در این سمینار 45 مقاله به صورت سخنرانی و 47 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دبیر علمی همایش زمین شناسی و اکتشافات معدنی ادامه داد: شهرستان ساری در این سمینار میزبان یک متخصص تغییرات اقلیمی از کشور امریکا خواهد بود.

بلورچی افزود: همچنین بیش از 8 عنوان سخنرانی توسط نخبگان در این سمینار ارائه می‌شود.

وی به گردهمایی شورای هم اندیشی علوم زمین در کنار این سمینار اشاره و اظهار کرد: معرفی پتانسیل‌های معدنی و منابع طبیعی استان، معرفی مزیتهای سرمایه‌گذاری و معرفی مشکلات زیست محیطی و مخاطرات از اهداف این هم اندیشی است.

دبیر علمی همایش زمین شناسی و اکتشافات معدنی خاطرنشان کرد: مرکز پایش آتشفشان دماوند به طور جدی در منطقه لاریجان کلید خواهد خورد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۱۴
کد مطلب: 3645