گروه معادن
 
ماین نیوز گزارش می‌دهد:
واکنش‌های مجازی فعالان معدنی به تصمیم اخیر وزارت صمت
گروه معادن - در پی انتشار نامه وزیر صنعت، معدن و تجارت به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و درخواست نعمت زاده از نوبخت برای اعمال عوارض روی صادرات تعدادی از مواد معدنی فعالان حوزه معدن در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های عمدتا منفی خود را نسبت به این درخواست نشان دادند.
 
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، نامه جنجالی و مهم نعمت زاده به نوبخت برای نخستین بار در ساعات اولیه امروز در کانال تلگرامی ماین نیوز (اخبار معادن و صنایع معدنی) منتشر شد و در زمانی بسیار کوتاه نیز بسیاری از آن بازدید کردند و برخی نیز در این بین واکنش‌های منفی خود را نسبت به این نامه و درخواست نعمت زاده از نوبخت نشان دادند.

خبرنگار ماین نیوز به جهت اهمیت این نامه و واکنش‌های صورت گرفته نسبت به آن، برخی از مهمترین واکنش‌های مجازی فعالان معدنی را در این باره به صورت خلاصه به شرح زیر تقدیم می‌کند:

- يك خسته نباشيد به آقای وزير و كارشناسان محترم وزارتخانه بايد گفت كه با اين لطف بزرگشون و البته كار كاملا كارشناسی و اقتصادی كه انجام دادن معادن و صنعت فراوری مواد معدني رو با سرعتي باور نكردنی به تعطيلي وامی‌دارد.

- خسته نباشی آقای وزير
خسته نباشی آقای مديركل
خسته نباشی آقای كارشناس
خداحافظ معدن كار!

- تنها مملكتی هستيم كه روی صادرات عوارض مي‌بنديم.

- اشتباه محرز و مهلک.

- مباركه، انشاالله به خير و خوشی!

- معمولا همه جای دنیا عوارض بر واردات میگیرن و اساس رو بر حمایت از صادرات میذارن... اما اینجا مثل اینکه همیشه باید خلاف جهت رودخونه شنا کنیم... این سیاست، رسما با سیاست اشتغالزایی منافات دارد... افسوس.

- اسمی حمایت از ایجاد اشتغال، رسمی ضداشتغال و رکودزا.

- جالبه از اين سه ماه پاياني آخر سال هم نتونستند بگذرند. يعني اقتصاد مقاومتي به يكباره اجرایی شد و به يكباره زنجيره فولاد تكميل شد.

- تجربه نشان داده که به قول و قرار و بیان اینکه می‌خواهند نهالی بکارند و اصلاح نباتات انجام دهند، درخت تنومندی را از جا و بیخ و بن می‌کنند اما دریغ از کاشت نهال!!!!

- اقدامات وزارتخانه در تناقض و تضاد آشکار با روح اقتصاد مقاومتی است.

- متاسفانه دعوا بر سر بدیهیات است. بزرگترین معدن سنگ آهن کشور چگونه کسری سنگ آهن دارد؟ درست در روزی که گل گهر 500 هزار تن کنسانتره صادراتی عرضه کرده و به فروش می‌رساند، معاونت معدنی صحبت از تعطیلی واحدهای کنستانتره از بابت کسری مواد و نیاز داخل می‌کند و درست در روزی که دو معدن بزرگ جلال آباد و گل گهر 4 یکجا به میدکو واگذار می‌شود (که ظرفیت اسمی کنسانتره‌سازی آن 4.5 میلیون تن است) باز هم صحبت از کمبود سنگ آهن برای واحدهای فولادی می‌شود.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۲۲
کد مطلب: 35299