گروه صنایع معدنی سیمان
 
فروش مواد اولیه به کارخانه های سیمان کم شده است
گروه صنایع معدنی >سیمان - مدیر معادن سرمک ملایر گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و رکود در کارخانه های سیمان فروش مواد اولیه به این کارخانه ها کم شده و بازگشت مالی نیز با تأخیر مواجه شده است.
 
به گزارش ماین نیوز، پیمان خاکباز در بازدید خبرنگاران از معدن سرمک ملایر با اشاره به سابقه طولانی معدن سرمک ملایر اظهار داشت: این معادن از سال 33 مورد بهره برداری قرارگرفته است و از آن سنگ آهن و سرب استخراج می شود.

وی افزود: در حال حاضر 220 نفر در معدن سرمک ملایر مشغول به فعالیت بوده مه سنگ آهن با عیار 2.5 درصد از معادن روباز و زیرزمین استخراج می شود.

مدیر معادن سرمک ملایر گفت: سنگ آهن استخراج شده از این معادن برای مواد اولیه به کارخانه های سیمان در داخل و خارج از کشور ارسال می شود.

وی افزود: در کارخانه این معدن نیز مواد به معدنی به کنسانتره تبدل شده و به شرکت های دیگر برای تولید شمش ارسال می شود.

خاکباز با اشاره مهم ترین محصولات تولیدی این کارخانه گفت: کارخانه این شرکت توانایی تولید کنسانتره آهن، مس و روی و هر مواد صنعتی قابل فرآوری را دارد.

وی با اشاره به میزان معادن آهن و سرب در ملایر گفت: بر اساس اکتشافات انجام شده در سال گذشته 10 میلیون و 500 هزار تن آهن و 275 هزار تن سرب در این معدن وجود داشته که برای 21 سال آینده ذخیره استخراج وجود دارد.

مدیر معادن سرمک ملایر با اشاره به مهم ترین مشکلات معدن سرمک ملایر بیان کرد: به اتمام رسیدن پروانه و تأمین سرمایه در گردش مهم ترین مشکلات این واحد تولیدی بوده که به همین منظور شرکت به ستاد تسهیل استان معرفی شده است.

وی گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و رکود در کارخانه های سیمان فروش مواد اولیه به این کارخانه ها کم شده و بازگشت مالی نیز با تأخیر مواجه شده است.

خاکباز افزود: همین امر باعث ایجاد مشکلات و سختی هایی در کارخانه شده است و گاها پرداخت حقوق کارنان با مشکل هماره شده است.

وی گفت: قبل از تحریم ها محصولات این کارخانه به کشورهای سوئد، ژاپن و کره صادرات می شد اما اکنون کنسانتره سرب فقط به چین و سنگ آهن نیز به عراق صادر می شود.

مدیر معادن سرمک ملایر با اشاره به اثرات برجام بر روی کارخانه بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز اعتمادسازی به طور کامل در برجام انجام نشده و نحوه ارسال و دریافت محموله ها به طور کامل مشخص نشده هنوز اثری از برجام بر روی کارخانه مشاهده نشده است.

وی با اشاره به جمع آوری آب های زیرزمینی حاوی سرب و استفاده از آن برای کارخانه بیان کرد: با توجه به عبور آب های زیرزمینی از لایه های سرب دار این آب ها برای جلوگیری از ورود آن به منابع زیرزمینی آب آشامیدنی جمع آوری شده و در کارخانه استفاده می شود.

خاکباز گفت: مجموعه معادن سرمک در استان های مختلف قرار داشته و محصولات آنان در کارخانه سرمک ملایر فرآوری و تبدیل به کنسانتره می شود.

وی گفت: 90 درصد از افراد شاغل در این کارخانه بومی ملایر و روستاهای اطراف کارخانه هستند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۷
کد مطلب: 34096