گروه معادن
 
معاون سازمان صنعت همدان خبر داد
تشکیل ۲۵۰ پرونده تخلف معادن در دادگاه‌های همدان
گروه معادن - معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان گفت: 250 پرونده تخلف در دادگاه‎های استان تشکیل شده که منجر به صدر رأی برای 120 پرونده شده است.
 
به گزارش ماین نیوز، محمد خاکی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 272 معدن فعال در استان وجود دارد، اظهار کرد: 272 معدن موجود در استان بیش از نیمی در بحث مصالح ساختمانی مانند شن و ماسه و آهک است.

وی با بیان اینکه در استان همدان 60 معدن فلزی و غیرفلزی و 50 معدن سنگ‎های تزئینی وجود دارد، افزود: با توجه به رکود در بخش صنعت ساختمان، مصالح ساختمانی نیز رابطه مستقیمی با رکود در این بخش دارد.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه سال گذشته 50 درصد از معادن استان غیرفعال بودند که پس از پیگیری‎های فراوان 10 درصد از این میزان فعال شدند، افزود: 30 نوع از 79 ماده معدنی اکتشاف شده در کشور در استان همدان وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل تعطیل معادن موضوع تأمین مصالح واحدهای پایین دستی است، افزود: معدن واحد بالادستی است و زمانی که واحدهای پایین دستی دچار مشکل شوند برای واحدهای بالادستی نیز مشکل ایجاد می‌شود.

خاکی با بیان اینکه سال گذشته 6.5 تا 7 میلیون تن استخراج از معادن استان انجام شد، ادامه داد: در سال جاری صدور پروانه اکتشاف که نسبت به سال گذشته 200 درصد رشد داشته نشان از رونق‌بخش معدن دارد.

وی با اشاره به اینکه با شروع سرمایه‌گذاری در بخش اکتشاف امیدواریم در بخش بهره‎برداری نیز رونق ادامه پیدا کند و در رونق‌بخش معدن توسعه بیشتری داشته باشیم، افزود: معادن غیرفلزی شاخصی در استان وجود دارد که تأمین‎کننده نیاز بسیاری از کارخانه‎های کشور هستند که می‎توان به فلدسفات، دولومیت و سیلیس اشاره کرد.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه همدان یکی از قطب‎های تأمین سیلیس کشور است، افزود: بخش اعظمی از ذخایر استان‎های دیگر برای فرآوری به استان همدان می‎آید.

وی با بیان اینکه استان همدان 60 تا 70 درصد مصرف لعاب فلدسفات کشور را از معادن ملایر تأمین می‎کند، افزود: همدان در زمینه سیلیس، فلدسفات و دولومیت جزو برترین‎های کشور است.

خاکی با بیان اینکه همدان در حوزه معدن دولومیت دومین ذخیره بزرگ کشور و از نظر تولید سومین تولیدکننده کشور هستیم، افزود: با راه‎اندازی واحدهای فرآوری منیزیم از دولومیت تحولی در بحث استخراج معادن ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال جاری پنج پروانه بهره‎برداری برای معادن در استان همدان صادر شده است، افزود: سال گذشته 16 پروانه بهره‎برداری برای معادن استان صادر شد.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از ابتدای سال تاکنون حدود 4 میلیون تن استخراج داشته‎ایم که نسبت به سال گذشته 10 تا 15 درصد افزایش داشته است، بیان کرد: عمده تولید استان با توجه به مصرف کارخانه یکی موضوع سیمان و دیگری بحث دولومیت و فلدسفات است.

وی با بیان اینکه 250 پرونده تخلف در دادگاه‎های استان تشکیل شده که منجر به صدور رأی برای 120 پرونده شده است، افزود: 110 پرونده منجر به صدور رأی به نفع سازمان صنعت، معدن و تجارت شده و بیشتر پرونده‎ها مربوط به ملایر و همدان بوده است.

خاکی در رابطه با اضافه برداشت‎ها افزود: 800 هزار تن اضافه برداشت از سه معدن انجام شده بود که رقم جریمه 6 میلیارد ریال بوده و در حال وصول است.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۲
کد مطلب: 33993