گروه معادن زغال‌سنگ
 
مدیر عامل اسبق ذوب آهن اصفهان:
صنعت زغال سنگ کشور نیازمند مدیر تواناست
گروه معادن >زغال‌سنگ - مدیرعامل اسبق ذوب آهن اصفهان گفت: صنعت زغال سنگ کشور نیازمند مدیری تواناست تا با برنامه ریزی مناسب و تنظیم تولید، قدرت چانه زنی در نهادهای تصمیم گیر کشور را داشته باشد.
 
به گزارش ماین نیوز، اردشیر سعد محمدی روز سه شنبه در آیین گشایش سومین کنگره ملی زغال سنگ در دانشکده معدن دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به روند تولید کک در ایران، آینده زغال کشور را خوب ارزیابی کرد و افزود: هم اکنون سه و نیم میلیون تن کک در زرند کرمان و ذوب آهن اصفهان تولید می شود در حالی که میزان تولید کنسانتره زغال کشور که مورد نیاز این کارخانه ها است تنها یک میلیون تن است که باید افزایش یابد.

وی نیاز اساسی کشور را فناوری روز دانست و اظهار داشت : باید شرایط تولید را از حالت سنتی خارج کنیم چراکه این روند در گذشته در طبس تجربه شده و نتیجه بخش بوده است.

وی با بیان این که صنعت زغال سنگ کشور متولی ندارد، خاطرنشان کرد : هرچه اقتصادی تر کار شود امکان توسعه و رشد صنعت زغال سنگ بیشتر خواهد بود.

رئیس مجمع شرکت صنعتی و معدنی شمالشرق با بیان این که بیشترین ذخایر زغال سنگ ایران در طبس موجود است ، تصریح کرد : مناطقی دارای ذخایر خوب زغال در کشور وجود دارد که هنوز مورد اکتشاف قرار نگرفته است.

سعد محمدی با اشاره به وجود بیش از 120 نوع فرآورده زغال سنگ در دنیا، بیان داشت : این در حالی است که در ایران تنها در خصوص تولید فولاد به روش کوره بلند کار می شود.

وی بر لزوم سرمایه گذاری در تولید برق از زغال حرارتی تاکید و اضافه کرد: 40 درصد برق جهان به وسیله زغال حرارتی تولید می شود و سرمایه گذاری در این بخش تاثیر بسیاری در ایجاد اشتغال دارد.

وی تصریح کرد : فعالان حوزه زغال سنگ در ایران به قدری گرفتار مسایل مالی هستند که دیگر وقتی برای برنامه ریزی در این حوزه وجود ندارد وگرنه در صورت ایجاد تنوع در فراورده های زغالی، جایگاه این صنعت نیز تغییر خواهد کرد.

سعد محمدی با انتقاد از عملکرد دانشگاه ها در پرورش نیروی انسانی در زمینه زغال سنگ، گفت : در دانشگاه ها نیروی متخصص در زمینه زغال سنگ پرورش نیافته و حتی واحدی درسی نیز با این نام وجود ندارد، حال چگونه می توان آینده این صنعت را خوب تصویر کرد؟

وی همچنین بر ضرورت توجه به موضوع ایمنی در معادن زغال سنگ تاکید و اضافه کرد: سالانه 25 درصد کشته های معدنی مربوط به معادن زغال سنگ است و ایمنی در حوزه زغال سنگ نیازمند سیاست گذاری و برنامه ریزی است.

کنگره ملی زغال سنگ روز سه شنبه با حضور شماری از مدیران، فعالان کارشناسان بخش معدن سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۲
کد مطلب: 33962