گروه صنایع معدنی فولاد
 
گرندی در گفت‌وگو با ماین نیوز مطرح کرد:
آمادگی دانیلی برای توسعه صنعت لوله‌سازی ایران
گروه صنایع معدنی >فولاد - معاون رئیس فروش دانیلی سنترو تیوپ از آمادگی شرکت دانیلی ایتالیا برای توسعه صنعت لوله‌سازی ایران خبر داد.
 
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، ژامپیرو گرندی افزود: با توجه به اهمیت صنعت نفت و گاز در کشور ایران باید بگویم، اهمیت لوله‌های درزدار و بدون درز در کشور شما دوچندان است.

وی اظهار کرد: مهمترین مساله بحث گسترش توانمندی‌های ایران در زمینه تولید لوله‌ها بعد از رفع تحریم‌ها و با هدف توسعه صنعت نفت و گاز و نقش مهم آن در اقتصاد ایران است.

در ادامه متن کامل گفت‌وگوی خبرنگار ماین نیوز با ژامپیرو گرندی، معاون رئیس فروش دانیلی سنترو تیوپ و مسئول توسعه کارخانه‌های تولید لوله‌های بدون درز آمده است:

با تشکر از حضورتان در این مصاحبه ابتدا درباره حوزه فعالیت خود توضیح بفرمایید.

من ژامپیرو گرندی (Giampiero Grandi) معاون رئیس فروش دانیلی سنترو تیوپ و مسئول توسعه کارخانه‌های تولید لوله‌های بدون درز (Seamless) در شرکت دانیلی ایتالیا هستم. اگرچه دانیلی بخش دیگری مربوط به تولید لوله‌های درزدار (Welded) دارد و ما در مجموع مسئول تولید و توسعه کارخانه‌های تولید لوله هستیم. با توجه به اهمیت صنعت نفت و گاز در کشور ایران باید بگویم، اهمیت لوله‌های درزدار و بدون درز در کشور شما دوچندان است. هدف دانیلی بر تولید و توسعه این محصولات در ایران به خصوص بعد از رفع تحریم‌های اقتصادی است و کنفرانس‌های از این دست برای ما بسیار حائز اهمیت است. ما خوشحال خواهیم شد که در آینده نزدیک بتوانیم در این زمینه و معرفی هرچه بیشتر و بهتر دانیلی در بازار ایران خدمات مثبتی را ارائه دهیم. البته دانیلی بازار ایران را به خوبی می‌شناسد و تجارب بسیار خوبی در ایران داشته است اما مهمترین مساله بحث گسترش توانمندی‌های این کشور در زمینه تولید لوله‌ها بعد از رفع تحریم‌ها و با هدف توسعه صنعت نفت و گاز و نقش مهم آن در اقتصاد ایران است. من فکر می‌کنم یکی دیگر از مسائل مهم در مورد سرمایه‌گذاری و تولید لوله یک ترکیب خوب از چند فاکتور مهم در یک پروژه است. در ابتدا تکنولوژی خوب و ما مفتخریم که دارای یکی از بهترین و به‌روزترین تکنولوژی‌ها در این زمینه هستیم. دومین عامل موثر یک بخش توسعه و تحقیق بسیار قوی و متخصص است و در نهایت عامل آخر سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک پروژه است. همانطور که می‌دانید حمایت مالی نقش روزافزونی در توسعه پروژه‌ها دارد و به همین دلیل دانیلی همواره تلاش دارد حمایت کامل و همه‌جانبه از مشتریان خود داشته باشد. تسهیلات مالی برای مشتریان در نظر گرفته، دارای بالاترین تکنولوژی روز دنیاست و وقتی بحث تولید لوله است، ما یک تیم دستیار عملیاتی متخصص و باتجربه در حین اجرای کارخانه در اختیار مشتری قرار می‌دهیم که این یک امتیاز مثبت برای ما محسوب شده باعث تسهیل و سرعت بخشیدن به اجرای پروژه می‌شود.

آیا شما به تولیدکنندگان ایرانی در زمینه تاسیس کارخانه توصیه‌ای دارید؟

در مورد توانایی‌های بالقوه‌ای که در ایران وجود دارد، باید گفت که دانیلی در این زمینه در حال ایجاد یک Work Shop در اشتهارد به منظور تسهیل روابط متقابل و از نزدیک با مشتریان و کسانی که در حال تحقیق برای تاسیس کارخانه در آینده هستند، است. می‌دانید که وقتی بحث بازگشایی یک کارخانه مطرح است، موضوع میلیون‌ها یورو سرمایه است و ما می‌خواهیم یک منبع داخلی برای کسانی که قصد قدم گذاشتن در این راه را دارند، ایجاد کنیم. مهمترین بحث این است که ما یک همکاری متقابل و از نزدیک با مشتریان خود ایجاد کنیم. ما فقط این‌را یک رابطه فروشنده و خریدار نمی‌دانیم بلکه مشتریان ما در واقع شرکای تجاری ما هستند و موفقیت آنها در طولانی‌مدت موفقیت و اعتبار ما نیز خواهد بود.

همانطور که احتمالا می‌دانید استراتژی دولت ایران نیز بر ایجاد موقعیت برای تاسیس کارخانه و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن جهت افزایش تولید و همچنین صادرات است. نظر شما در این مورد چیست. آیا دانیلی نیز چنین استراتژی را در ایران دنبال می‌کند؟

بله، این یک استراتژی بسیار مهم و حیاتی است و من معتقدم که در بحث احداث و نگهداری کارخانه‌های استنلس استیل باید چنین استراتژی و حمایتی از جانب دولت وجود داشته باشد. ما در دانیلی نیز همواره درصدد دریافت هرگونه کمک و حمایت از سوی دولت خود هستیم و مشتریان ما نیز باید به همین صورت عمل کنند. در واقع این یک ترکیب برد-برد برای هر دو طرف است و همه متخصصان و سرمایه‌گذاری چه در حیطه دولتی و چه خصوصی باید در جهت ایجاد و توسعه قدرتمند و افزایش فرصت‌های جدید شغلی تلاش کنند.

شما برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی در ایران را چگونه می‌بینید؟ آیا دانیلی قصد سرمایه‌گذاری و فعالیت بیشتر در ایران را دارد؟

در ابتدا این بحث افزایش همکاری‌های متقابل در سطح توافق‌نامه‌هایی است که بین دو دولت در مورد سرمایه‌گذاری‌های در سطح کلان صورت می‌گیرد و قدم بعدی شرکت‌هایی نظیر دانیلی است. در حال حاضر ما بطور جدی در حال تلاش برای تحقق بخشیدن و عملیاتی کردن برنامه‌های دولتی برای سرمایه‌گذاری در تمام عرصه‌های اقتصادی ممکن و انتقال دانش و تکنولوژی از ایتالیا به ایران هستیم. این کار ساده‌ای نخواهد بود زیرا بحث بسیار گسترده‌ای مربوط به نیازهای مختلف بخش‌های مختلف بازار ایران است. ما سعی در جلب حمایت‌های اقتصادی از موسسات مالی و بانکی داریم و کاملا مطمئنم که به زودی این حمایت‌ها صورت می‌پذیرد و ما پروژه‌ها را شروع می‌کنیم.

اگرچه بسیاری ما را واردکننده صرف از کشورهای مثل چین و هند و دیگر کشورها می‌دانند اما برای ایرانیان همانند مردم بسیاری از کشورها مهمترین بحث این است که خودمان تولیدکننده محصولات موردنیاز خود باشیم.

بله، مسلما ما همواره در سرتاسر دنیا سعی در سرمایه‌گذاری جهت تاسیس و توسعه کارخانه‌های تولید لوله داشته و مهمترین مساله را ایجاد توان تولید در یک کشور و استقلال آن در تولید و عدم نیاز به واردات و تحمل فشارها و هزینه‌های مربوط به واردات می‌دانیم. این به این معنی است که از نظر ما نحوه تامین یک کالا و محصول فراهم کردن تکنولوژی تولید برای مشتری است. البته زمانی که شما به عنوان مثال تصمیم خود را جهت سرمایه‌گذاری در چنین پروژه‌هایی می‌گیرید، می‌توانید مطمئن باشید که در رقابت تولید استنلس استیل پیشرو و موفق خواهید بود. رقابت در عرصه تولید استنلس استیل رقابت بسیار سخت و فشرده‌ای است و شما باید به سرعت جایگاه خود را چه از لحاظ کمیت محصول و چه از لحاظ کیفیت پیدا کرده و مستحکم کنید در غیر اینصورت از همان ابتدا بازنده این میدان خواهید بود.

تا جایی که متوجه شدم بحث قیمت نیز با توجه به قیمت‌گذاری چینی‌ها روی محصولات خود بحث مهمی است.

بله متاسفانه باید بگویم چینی‌ها در این عرصه مشکلات زیادی را ایجاد می‌کنند و امکان رقابت با قیمت‌های آنها واقعا وجود ندارد این موضوع باید به سرعت حل شود اما من معتقدم دولت چین به زودی درصدد درخواست کمک از دیگر کشورها در زمینه سرمایه‌گذاری‌های کلان خواهد بود. بله آنها اکنون در بازار جایگاه خوبی دارند و بزرگ هستند اما به علت نیاز روزافزون بازار آنها نیز نیاز به سرمایه‌گذاری خواهند داشت در غیر این صورت این جایگاه خود را در بازار از دست می‌دهند.

در انتها شما آینده بازار ایران را چگونه می‌بینید؟

کاملا معتقدم که این‌گونه قدم‌ها ما را به سوی افزایش دانش از بازار یک کشور و ایجاد ارتباطات موثر و جدید طی یک دوره کوتاه و فشرده هدایت می‌کند و ایمان دارم که ایران در جهت توسعه گام برداشته و دانیلی نیز به زودی حمایت‌ها را دریافت و در این امر به این کشور یاری می‌رساند.

گفت‌وگو از علیرضا جعفری نژاد
تاریخ انتشار : جمعه ۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۳
کد مطلب: 33337