گروه معادن
 
طرح ساماندهی محدوده های معدنی زنجان نهایی شد
گروه معادن - معاون معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: طرح ساماندهی محدوده های معدنی این استان با تکمیل پرونده های الکترونیکی معادن زنجان، نهایی شد.
 
به گزارش ماین نیوز، رباب داداشی روز شنبه افزود: اجرای طرح ساماندهی محدوده های معدنی از مهر سال 90 با هدف شناخت و تشخیص تعارض ها و چندگانگی های موجود در محدوده های اکتشافی و معدن، اصلاح محدوده های اکتشافی و معدنی با توجه به نتایج حاصله آغاز شده است.

وی یادآورشد: حذف کالک های دستی و استفاده از یک نرم افزار واحد در بخش GIS کشور، آماده سازی و تهیه مقدمات ارتقای کیفی و کمی نظام ثبت محدوده های معدنی، یکسان سازی مختصات مندرج در مجوزهای معدنی با کالک های استان ها و ارتباط میان آنها، از دیگر اهداف طرح ساماندهی محدوده های معدنی محسوب می شود.

داداشی اظهار کرد: یکسان سازی سیستم 'مبنای مسطحاتی' واحد ثبت و صدور مجوزهای اکتشافی و معدنی، شفاف سازی اطلاعات مربوط به محدوده های اکتشافی و معدنی، بهینه سازی سیستم برای بهره گیری در برنامه ریزی های میان مدت، دراز مدت و واگذاری محدوده ها اکتشافی و معدنی و ایجاد وحدت رویه در سازمان های استان به منظور دریافت مدارک لازم برای صدور مجوزها و افزایش دقت و سرعت و کاهش هزینه ها در مکاتبات اداری از دیگر اهداف اجرای این طرح به شمار می آید.

معاون معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: یکی از دستاوردهای اجرای این طرح، ایجاد سامانه اطلاعات مکانی وزارت صنعت، معدن و تجارت است که در آن تمامی مناطق چهارگانه زیست محیطی پیاده شده است.

وی خاطرنشان کرد: متقاضی در زمان ثبت محدوده نسبت به موقعیت محدوده درخواستی در یکی از محدوده های چهارگانه زیست محیطی اطلاع پیدا می کند.

داداشی ادامه داد: بناست محدوده های معدنی منابع طبیعی نیز به زودی در این سامانه پیاده شود و با ایجاد پنجره واحد تمامی مکاتبات تبادلی و کارگروه های تعامل استانی و ستادی در جهت رفع موانع اقدام کند.

معاون معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، حدنگار (کاداستر) پرونده های معدنی را نتیجه طرح ساماندهی محدوده های معدنی برشمرد.

کاداستر پرونده های معدنی، الکترونیکی کردن مجوزها و اطلاعات تمام معادن فعال، راکد، نیمه راکد و در دست بهره برداری است.

وی اضافه کرد: با ایجاد پنجره واحد بین دستگاه های مربوطه در طرح ساماندهی محدوده های معدنی، مشکلات جریان واگذاری معادن با دستگاه های نظارتی همچون محیط زیست و منابع طبیعی برطرف می شود.

متقاضیان بهره برداری از معادن برای دریافت مجوزها و پروانه های بهره برداری و اکتشافی، مکلف به دریافت استعلام و مجوزهای قانونی لازم از سازمان محیط زیست و منابع طبیعی هستند.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۲
کد مطلب: 33231
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا