گروه معادن زغال‌سنگ
 
رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان بیان کرد
تکنولوژی‌های معادن زغالسنگ کرمان مربوط به ۵۰ سال پیش!!
گروه معادن >زغال‌سنگ - رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان با اشاره به اینکه تکنولوژی در استخراج معادن ما ضعیف است و این تکنولوژی ها در معادن زغالسنگ کرمان به 50 تا 60 سال گذشته بر می گردد، ادامه داد: سرمایه گذاری‌های خارجی، رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر، پذیرفتن ماشین آلات معدنی به عنوان وثیقه توسط بانک ها و فعال شدن صنایع فرآوری، از جمله نیازهای بخش معدن استان کرمان است.
 
به گزارش ماین نیوز، "عباس جبالبارزی" در نشست کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور با اشاره به رتبه نخست کرمان در کشور از نظر ذخایر معدنی و همچنین نامگذاری این استان به عنوان بهشت معادن افزود: البته این بهشت تا کنون نتوانسته به مفهوم واقعی، در توسعه استان نقش داشته باشد و معادن نیز مانند بخش های دیگر و شاید هم بیشتر مشکلات مربوط به خود را دارند.

جبالبارزی تصریح کرد: بر اساس برآوردهای موجود، 700 میلیارد دلار معادن کشف شده قطعی وجود دارد که تا دو برابر قابل افزایش است و نیز ذخایر معدنی به حدود40 تا 60 میلیارد تن می‌رسد که در حال حاضر 400 میلیون تن استخراج می شود.

وی اظهار کرد با وجود این همه پتانسیل اما سهم معدن در تولید ناخالص داخلی کشور حدود یک درصد است و این نشان می دهد یک جای کار قطعا مشکل دارد.

جبالبارزی با بیان اینکه رشد معدن در سال گذشته منفی دو درصد نسبت به سال 93 بوده است، تصریح کرد: در حوزه های اکتشاف بسیار ضعیف عمل شده و تنها بین 7 تا 10 درصد کار صورت گرفته است.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان افزود: اکتشاف یک کار سرمایه‌بر است و نیاز به افراد توانمند مالی دارد تا ریسک این مسئله را بپذیرند.

وی با اشاره به اینکه تکنولوژی در استخراج معادن ما ضعیف است و این تکنولوژی ها در معادن زغالسنگ کرمان به 50 تا 60 سال گذشته بر می گردد، ادامه داد: سرمایه گذاری‌های خارجی، رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر، پذیرفتن ماشین آلات معدنی به عنوان وثیقه توسط بانک ها و فعال شدن صنایع فرآوری، از جمله نیازهای بخش معدن استان کرمان است.

وی وجود 50 هزار مهندس و تکنسین در حوزه‌های معدن کشور را از مزایای معدن عنوان کرد و افزود: اگر در بخش معدن سرمایه گذاری شود و به بهره‌برداری برسد، سودآوری خوبی خواهد داشت.

جبالبارزی، با تاکید بر فعال شدن تشکل های معدنی تصریح کرد: بخش خصوصی باید خود را از دولت جدا کند؛ دولت به جای دخالت، سیاستگذاری و نظارت را انجام دهد و رتبه 118 کسب و کار کشور را در دنیا به کمتر از 50 برساند و برای رکود نیز چاره‌ای بیندیشد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۸
کد مطلب: 33220