گروه صنایع معدنی
 
کیمبال در گفت‌وگو با ماین نیوز تاکید کرد:
ضرورت سرمایه‌گذاری در صنعت بازیافت و قراضه
روند کنونی استخراج روزافزون از معادن منطقی نیست
گروه صنایع معدنی - مدیر بازرگانی سازمان بازیافت لواکر در مجارستان گفت: روند کنونی در استخراج روزافزون معادن و هزینه‌های سرسام‌آور محیط زیستی منطقی و درست نیست.
 
به گزارش خبرنگار ماین نیوز، وی افزود: ما در اروپا در حال کاهش استفاده از کوره‌های قوس الکتریکی و جایگزین کردن آنها با کوره بلند هستیم تا به سمت مصرف بیشتر قراضه در صنعت پیش برویم.

وی گفت: اگر محیط زیست پایدار می‌خواهیم باید از کمترین میزان موجود قراضه و مواد قابل بازیافت بیشترین بهره را ببریم.

خبرنگار ماین نیوز با جفری کیمبل، مدیر بازرگانی سازمان بازیافت لواکر در مجارستان گفت‌وگویی انجام داده که متن آن به شرح زیر است:

با تشکر از حضورتان در مصاحبه خواهش می‌کنم در ابتدا معرفی مختصری در مورد سازمانی که نماینده آن هستید، ارائه دهید.

من جفری دی کیمبال، مدیر بازرگانی گروه بازیافت لواکر (Loacker Recycling Group) در مجارستان هستم. لواکر یک شرکت با اصلیت مجارستانی است که در آلمان، اتریش، اسلواکی و بلغارستان نیز فعالیت می‌کند. ما در زمینه انواع مختلف قراضه آهنی، غیرآهنی، شیشه، پلاستیک و کاغذ کار می‌کنیم. من در بخش بین‌الملل فدراسیون مدیریت پسماند مجارستان (HOSZ) نیز فعال هستم که از این طریق، ما عضو کنفدراسیون اروپا شده‌ایم. این کنفدراسیون دارای بیش از 8000 عضو است. با این رویکرد و پیش‌زمینه در کنفرانس قراضه روسیه شرکت کردیم تا سمیناری درخصوص ساختار قانونی و سیستم مالیاتی حاکم در اتحادیه اروپا و مسائل و مشکلات مربوط به آن که در حال حاضر روسیه نیز با آنها مواجه است، ارائه دهیم.

بله در مورد سیستم بانکی و مالیاتی در کنفرانس مباحثی مطرح شد.

بله البته در مورد سیستم بانکی وضعیت ما به وخامت آنچه در روسیه می‌گذرد، نیست. ما در اتحادیه اروپا مباحث جدی چون پرداخت‌ها، پرداخت‌های نقدی به اشخاص و سیستم مالیاتی داریم. گاهی پیگیری مسئولان قانونی منجر به افشای موضوع پرداخت‌های نقدی برای سرمایه‌گذاری در تروریسم و یا پولشویی شده است و این مسائل مربوط به موجودی نقدی در جریان صنایع مختلف در روسیه نیز است.

شما آینده بازار قراضه را در صنعت و بطورکلی در دنیا چکونه می‌بینید؟ همانطور که آقای پیتر مارکوس در سمینار (World Steel Dynamic) اعلام کردند چین تا سال 2025 دارای 200 میلیون تن و تا سال 2035 دارای 400 میلیون تن قراضه خواهد بود. ظرفیت تولید فولاد در چین بالاتر از 50% است. نظر شما در این مورد چیست؟

بازار در حال حاضر به صورت آهسته در حال تغییر است. تولید فولاد بیشتر به معنی مصرف انرژی بیشتر و مصرف بیشتر منابع انرژی و معادن و منابع زیرزمینی است. در حال حاضر در اروپا بحث اقتصاد بسته و چرخشی به معنی استفاده بیشتر از مواد بازیافتی و قراضه در تولید و کاهش حفر زمین، استخراج کمتر سنگ آهن و یا منیزیم را مطرح کرده‌اند زیرا این روند کنونی در استخراج روزافزون معادن و هزینه‌های سرسام‌آور محیط زیستی منطقی و درست نیست. بازار در حال حاضر در حال اصلاح خود است و این روند ادامه خواهد داشت. ما در اروپا در حال کاهش استفاده از کوره‌های قوس الکتریکی و جایگزین کردن آنها با کوره بلند هستیم تا به سمت مصرف بیشتر قراضه در صنعت پیش برویم.

با نگاهی اجمالی به دنیا آنطور که هست متوجه می‌شویم که به دلیل اینکه می‌خواهیم به عنوان مثال 20 یا 30 میلیون تن در سال بیشتر تولید داشته باشیم، منطقا نباید بیش از این سنگ آهن، زغال سنگ و یا دیگر منابع را استخراج و استفاده کرد، نباید بیش از این CO2 وارد جو کرد.

مساله کمبود آب نیز چه در تولید و چه در ساخت کارخانه‌ها مطرح است.

بله و من فکر می‌کنم فقط بحث ساخت کارخانه‌ها نیست. اینکه چگونه به خوبی از منابع موجود استفاده کنیم مهم است. ما باید عمیقا در مورد خواست خود از دنیای پیش‌رو و آینده تعمق و تفکر کنیم. اینکه اولویت در چیست؟ بله این مهم است که تولید خود را در سال 20 میلیون تن افزایش دهیم اما مهمتر از آن حفظ منابع و انرژی بیشتر برای ساختن آینده و تحویل دنیای بهتر به فرزندانمان است.

بله این در جهت داشتن محیط زیست و منابع پایدار بسیار حیاتی است.

اگر محیط زیست پایدار می‌خواهیم باید از کمترین میزان موجود قراضه و مواد قابل بازیافت بیشترین بهره را ببریم. به نظر من ثبات قیمت قراضه می‌تواند به این امر کمک کند در غیر اینصورت دیگر به قراضه به عنوان یک راهکار موثر نگاه نخواهد شد و ما هر روز بیشتر به استفاده از مواد خام طبیعی روی می‌آوریم. ما مقادیر زیادی از انرژی را در تولید این محصولات که در حال حاضر قراضه آن در دسترس است، مصرف کرده‌ایم و باید از تکرار دوباره این روند با مصرف قراضه جلوگیری کنیم.

گفت‌وگو از علیرضا جعفری نژاد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۵۱
کد مطلب: 32928