گروه معادن سنگ آهن
 
عسکری در گفت‌وگو با ماین نیوز مطرح کرد:
به آینده صنعت فولاد کاملا خوشبین هستیم
شفافیت مالی چادرملو و گل گهر/جزئیات افزایش سرمایه چادرملو
گروه معادن >سنگ آهن - مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید هلدینگی که در حوزه‌های معدنی، نیروگاهی، سیمان، نفت و گاز و بازار سرمایه فعالیت می‌کند، درباره مجمع مجتمع معدنی چادرملو و افزایش سرمایه آن اظهار کرد: جلسه مجمع چادرملو برای افزایش سرمایه برگزار شد. در واقع در این جلسه تصویب شد سرمایه شرکت از 17.100 میلیارد تومان به 35.000 میلیارد تومان در 2 مرحله و طی 2 سال از محل آورده‌های نقدی سهامداران افزایش یابد.
 
علی عسکری در گفت‌وگو با خبرنگار ماین نیوز افزود: به‌هرحال در جلسه برگزار شده، این بحث مطرح و خوشبختانه سهامداران حقوقی و حقیقی حاضر در آن با افزایش سرمایه شرکت موافقت کردند و این موضوع به تصویب رسید.

وی درباره شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید و در پاسخ به این سوال که آیا این افزایش سرمایه در شرکت‌های معدنی این هلدینگ رخ خواهد داد؟ اظهار کرد: ما نزدیک به 38 درصد از سهام 2 شرکت معدنی بزرگ کشور یعنی چادرملو و گل‌گهر که شرکت‌‌های بورسی محسوب شده و نظام‌مندی مالی شفافی دارند را در اختیار داریم که بطور تقریبی عمده‌ترین سهام‌داران این دو شرکت محسوب می‌‌شویم. البته شرکت‌‌های دیگری نیز وجود دارند که در حوزه معدن فعال بوده اما غیربورسی هستند. در واقع حجم بالای این دو شرکت در اندازه 10 میلیون تن در سال عدد بسیار بزرگی است در مقابل معدنکارانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

او درباره تصمیم سنگ‌ آهن گهرزمین برای ورود به بورس تصریح کرد: این مجموعه با کمی مسائل حقوقی مواجه بود که توانست این موضوعات و مسائل را در دولت حل کند و جزو شرکت‌های وابسته به گل‌گهر است که در حوزه معدن فعالیت دارد.

عسکری با اشاره به مواد 132 و 138 اظهار کرد: یکی از امتیازاتی که مواد 132 و 138 اصلاح قانون مالیات‌ها مصوب مجلس، این است که اگر شرکت‌هایی سرمایه خود را افزایش دهند به میزان سرمایه ثبت شده و پرداخت شده در هر سال می‌توانند معادل آن افزایش سرمایه از معافیت مالیاتی استفاده کنند تا افزایش سرمایه مشمول مالیات نشود. نتیجه این کار این است که سود سهام‌داران بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با اشاره به طرح‌های جدید سرمایه‌گذاری شرکت امید بیان کرد: پروژه‌های جدید ما در حوزه شرکت‌‌ها هستند. به عنوان مثال در شرکت چادرملو پروژه گندله‌سازی، آهن اسفنجی، فولاد، نیروگاه‌‌ها و طرح انتقال آب خلیج فارس را در دستور کار داریم. البته طرح انتقال آب خلیج فارس پروژه مستقل است اما شرکت چادرملو یکی از سرمایه‌‌گذاران آن است.

وی در پایان در پاسخ به این سوال خبرنگار ماین نیوز مبنی بر اینکه آینده صنعت فولاد را با توجه به اتفاقات رخ‌ داده و قرارگیری در دوران پسابرجام چطور ارزیابی می‌کنید؟ اظهار کرد: صنعت فولاد، صنعتی شناخته شده در جهان است و خیلی از کشورهایی که در حوزه صنعت فولاد به ویژه کشورهایی که به معادن سنگ آهن دسترسی دارند، امروز منافع بسیار خوبی در حوزه معدنی در اختیار دارند اما با توجه به شرایط حاکم بر نظام اقتصادی جهان که توانسته رکود را ایجاد کند، در نتیجه بازار فولاد از یک سال گذشته افول کرد اما از اواخر سال گذشته کمی تحرک داشت به همین دلیل این صنعت را می‌توان یک صنعت استوار دانست که تقاضای لازم را در بازارهای جهانی در اختیار دارد.

گفت‌وگو از علیرضا جعفری نژاد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۲۸
کد مطلب: 31707