گروه معادن سرب و روی
 
ذخیره معدن انگوران تا ۱۰ سال دیگر تمام می‌شود
گروه معادن >سرب و روی - عضو هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران راهکارهای افزایش ظرفیت تولید کارخانجات سرب و روی کشور را ارائه داد و گفت: کارخانجات زنجان با یک سوم ظرفیت کار می کنند
به گزارش ماین نیوز، سیروس میانجی با اشاره به اینکه معدن انگوران بزرگترین تامین کننده صنعت سرب و روی کشور است، اظهار داشت: در حال حاضر برای امسال 650 تا 700 هزار تن پیش بینی استخراج ماده معدنی شده است.

وی افزود: این معدن نمی تواند بیش از 30 درصد ظرفیت کارخانجات موجود کشور را تامین کند بنابراین ظرفیت خالی در صنعت سرب و روی کشور وجود دارد.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران تصریح کرد: ما می توانیم با یکسری تدابیر و تمهیداتی این ظرفیت خالی را به تدریج پر کرده و اشتغالی که در حال حاضر در این صنعت وجود دارد را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش اشتغال جدید در این حوزه بدون سرمایه گذاری است، گفت: سرمایه گذاری در گذشته انجام شده و بستر آماده است و می شود با تمهیداتی این افزایش ظرفیت را داد.

میانجی عنوان کرد: با یکسری تدابیر رونق اقتصادی بخش صنعت سرب و روی کشور ارتقاء پیدا می کند و می توان اشتغال جدید را شاهد بود.

وی اشتغال مستقیم ایجاد شده در معدن انگوران را 250 نفر عنوان و خاطرنشان کرد: در صنعت سرب و روی 15 هزار نفر در کل کشور مشغول به کار هستند.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران با اشاره به رکود بخش معدن اظهار داشت: وقتی در کل کشور رکود اقتصادی وجود دارد، طبیعی است این رکود در بخشهای دیگر نیز حاکم خواهد بود و بخش معدن نمی تواند مجزا از این موضوع باشد.

وی بیان کرد: در سالهای اخیر نیز برخی از قوانین مجلس و مصوبات دولت شرایط را کمی پیچیده تر کرد.

میانجی افزود: عوارض سنگ آهن، سنگ ساختمانی و برخی از مواد معدنی سبب شده، رکود در بخش معدن بیشتر خودش را نشان دهد.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات سرب و روی کشور ابراز کرد: مهمترین مشکل کارخانجات سرب و روی کشور تامین ماده معدنی است و در کنار آن رکود جهانی که بر اقتصاد حاکم است سبب شده قیمت جهانی روی پایین بیاید.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران قوانین بخش تولید و کمبود سرمایه در گردش را از دیگر مشکلات کارخانجات سرب و روی کشور عنوان و خاطرنشان کرد: در استان زنجان به دیلیل اینکه صنعت سرب و روی دومین صنعت غالب است سبب شده این مشکلات بیشتر خودنمایی کنند.

وی گفت: بر اساس برنامه اعلام شده تا 10 سال آینده مواد معدنی معدن انگوران به اتمام می رسد ولی ما از طرف انجمن صنایع و معادن سرب و روی کشور از شرکت تهیه و تولید که بهره بردار معدن انگوران است مکررا خواستیم اکتشافات جدیدی را در معدن انجام بدهد.

میانجی اظهار داشت: اگر ماده معدنی جدید در این معدن کشف نشود 10 سال آینده ماده معدنی انگوران به اتمام می رسد.

وی با بیان اینکه کارخانجات سرب و روی با یک سوم ظرفیت خود کار می کنند، افزود: اگر این کارخانجات با تمام ظرفیت خود کار کنند ظرفیت اشتغال دو برابر می شود.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران در مورد راهکارهای افزایش ظرفیت کارخانجات سرب و روی گفت: نخستین و راهکار این است دولت معدن مهدی آباد یزد که بیش از 100 میلون تن ذخیره دارد را به بهره برداری برساند و از طرف انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران اعلام آمادگی شده که برای این کار بسیار حیاتی صنعت سرب و روی تعامل انجام شود.

وی افزود: اعلام آمادگی شده تا کنسرسیومی متشکل از شرکت های تولید کننده سرب و رو، شرکت هایی که کار معدنی انجام می دهند و تامین کننده های مالی تشکیل شود که معدن مهدی آباد را فعال کنیم تا بخشی از مواد مورد نیاز صنعت سرب و روی کشور از این معدن تامین شود.

میانجی راهکار بعدی را فعال شدن معادن سطح کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید تسهیلات جدیدی ارائه شود تا این معادن فعال شوند تا بخشی از نیاز صنعت سرب و روی کشورتامین شود.

وی در مورد اکتشافات زیرزمینی و روباز معدن انگوران نیز گفت: امسال پیش بینی شده است که 10 هزار تن ماده معدنی از زیر زمین استخراج و مابقی که 650 هزار تن است روباز استخراج شود که این برنامه تا به امروز محقق شده است.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۵
کد مطلب: 30736
 
مرجع : خبرگزاری تسنيم