عزیزطائمه در گفت‌وگو با ماین نیوز خبر داد:

به‌روز شدن کلیه استانداردهای ایزو در ایریتک

برتری احیای مستقیم بر کوره بلند طبق 3 عامل

3 مهر 1394 ساعت 14:31

مدیر مهندسی شرکت مهندسی بین‌المللی ایران (ایریتک) از به‌روز شدن کلیه استانداردهای ایزو در این شرکت خبر داد و گفت: در حوزه مهندسی ایریتک هم‌اکنون از جدیدترین استانداردهای داخلی و اروپایی پیروی می‌کند.


حسین عزیزطائمه در گفت‌وگو با خبرنگار ماین نیوز با اشاره به اینکه ایریتک با سابقه 40 ساله تنها شرکتی است که در همه حوزه‌ها از متالورژی گرفته تا معدن و از معدن تا کنسانتره، گندله، احیا، فولاد و محصولات نهایی فولاد حضور دارد، افزود: ایریتک در برخی بخش‌ها مانند احیا به حدی رسیده که به صورت کامل تکنولوژی را در اختیار گرفته و بدون نیاز به شریک خارجی می‌تواند کل پروژه را اجرا کند.

وی با بیان اینکه ایریتک ساختار مهندسی خود را از کشورهای اروپایی الگوبرداری کرده است، عنوان کرد: سیستم‌های موجود در ایریتک مانند نگهداری مدارک، روند کار، دستورکارهای مهندسی و تمام این موارد روی استانداردهای قوی اروپایی پایه‌گذاری شده است. همین پایه محکم باعث اطمینان خاطر کارفرمایان به ایریتک شده است.

او در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه همه ایریتک را به داشتن دانش فنی میدرکس می‌شناسند آیا این شرکت وارد تکنولوژی‌های دیگر مانند کوره بلند نیز شده است یا خیر؟ توضیح داد: اخیرا ایریتک در دو مناقصه مربوط به کوره بلند شرکت کرده است که در یکی از آنها با شرکت‌های مطرحی مانند اس ام اس و در دیگری پوسکو شرکت کردیم اما هنوز برنده این مناقصه‌ها مشخص نشده و به عملیات اجرایی نرسیده است. البته مناقصه شرکت کرده با پوسکو با روشی به نام فاینکس است که روشی مابین احیای مستقیم و کوره بلند است.

مدیر مهندسی ایریتک ادامه داد: به‌هرحال در حال حاضر مزیت اصلی کشور در حوزه فولادسازی روش احیای مستقیم است، چرا که این روش در ایران سه مزیت بر روش کوره بلند دارد. یکی اینکه ایران منابع گازی زیادی در اختیار دارد که می‌تواند مورد مصرف واحدهای احیا قرار بگیرد. مورد دوم اینکه ایران نیروی انسانی زبده نیز در حوزه احیا دارد و مورد سوم اینکه روش احیای مستقیم تمیزتر از روش کوره بلند است.

عزیزطائمه افزود: با وجودی که قیمت گاز طی 10 سال اخیر گران شده است اما هنوز هم احداث واحدهای احیای مستقیم توجیه اقتصادی دارد.

وی تاکید کرد: ورود به تکنولوژی‌های جدید ریسک‌های متناسب با خود را نیز دارد و معمولا کارفرمایان با توجه به حجم سرمایه‌گذاری موردنیاز در صنعت فولاد و چشم‌انداز پیشرو ترجیح می‌دهند، پروژه‌های فولادی خود را براساس تکنولوژی امتحان پس داده و با کمترین ریسک اجرا کنند.


کد مطلب: 27761

آدرس مطلب: http://www.minews.ir/fa/doc/news/27761/به-روز-شدن-کلیه-استانداردهای-ایزو-ایریتک

ماین نیوز
  http://www.minews.ir