گروه صنایع معدنی سایر حوزه ها
 
به دلیل رکود تولید
احداث واحدهای فرآوری منگنز و فروسیلیس در کرمانشاه منتفی شد
گروه صنایع معدنی >سایر حوزه ها - رئیس خانه معدن استان کرمانشاه رکود تولید را دلیل اصلی عدم شکل گیری واحدهای فرآوری منگنز و فروسیلیس در این استان عنوان کرد.
به گزارش ماین نیوز، قلب زاگرس سرشار از ذخایر معدنی غنی است که پتانسیل بالایی برای استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه فراهم کرده است، اما برخی از آنها با نفرین منابع مواجه هستند.

بخش معدن نقش بسزایی در توسعه مناطق دارد که با توجه به شرایط اقتصادی حاکم علاوه بر ایجاد اشتغال و ارزش افزوده می تواند محرک سایر بخش های اقتصادی باشد.

تنوع ذخایر معدنی در استان کرمانشاه و فراهم بودن زمینه صادرات محصولات معدنی فرصت مناسبی را پیش روی این استان قرار داده است که چندان مورد توجه قرار نمی گیرد.

مواد معدنی استان اغلب به دلیل عدم وجود واحدهای فرآوری به صورت خام به استان های دیگر صادر می شود و تمام ارزش افزوده ناشی از این موضوع را نصیب دیگران می کند و کرمانشاهی ها را از فرصت های موجود بی بهره می گذارد.

مواد معدنی منگنز و فروسیلیس از جمله مواد معدنی استخراج شده از معادن استان کرمانشاه هستند که قرار بود واحدهای فرآوری برای این مواد در استان شکل بگیرد که بنا به دلایلی این موضوع محقق نشد.

منگنز با داشتن خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ویژه به عنوان یکی از فلزات استراتژیک مورد استفاده در تولید فروآلیاژ، باتری سازی، صنایع فولاد و ذوب آهن و... کاربرد دارد و فروسیلیس در صنایع فولاد و ریخته گری مصرف عام دارد.

*عدم تحقق واحدهای فرآوری منگنز و فروسیلیس
رئیس خانه معدن استان کرمانشاه در مورد ایجاد واحدهای فرآوری منگنز و فروسیلیس در استان که در دست اقدام بود، اظهار کرد: ایجاد این واحدها محقق نشد.

محمدعارف ابراهیمی دلیل اصلی عدم شکل گیری واحدهای فرآوری منگنز و فروسیلیس را رکود تولید عنوان کرد و افزود: دلیل رکود تولید هم عدم تأمین مالی بنگاه های اقتصادی است.

وی ادامه داد: تولید در ایران بانک محور است و بانک ها همکاری نمی کنند، در صورتی که باید به بنگاه ها تزریق مالی صورت بگیرد تا اشتغال هم افزایش یابد.

رئیس خانه معدن استان کرمانشاه معادن را دارای ارزش افزوده بالایی دانست و با اشاره به قرار گرفتن اکثر معادن کشور در مناطق کمتر توسعه یافته، توجه به معادن را موجب ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی از این مناطق دانست.

ابراهیمی یادآور شد: در زمینه قیر طبیعی هم مشغول هستیم تا با دانش فنی مورد نیاز این محصول که با ارزش افزوده بالایی همراه است، دست یابیم.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۷
کد مطلب: 27624
 
مرجع : خبرگزاری فارس