گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
بادکوبه خبر داد:
ایمیدرو مدیریت ایرالکو را بدست گرفت
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) گفت: صنعت آلومینیوم یک صنعت استراتژیک در دنیاست و باید به آن توجه ویژه شود کاری که ما در شرکت آلومینیوم ایران انجام دادیم و روند تولید شمش آلومینیوم در "فایرا" طی سال 92 در حالی 180 هزار تن بوده که این رقم در سال 93 با ثبت رکورد جدیدی به 182 هزار و 14 تن در طول تاریخ 40 ساله فعالیت ایرالکو افزایش یافت که در نهایت سود 110 میلیارد تومانی پیش بینی شده تا پایان سال 93 تحقق یافت که باز هم ثبت رکوردی دیگر را نوید داد.
به گزارش ماین نیوز، حمیدرضا بادکوبه در خصوص پیش بینی قیمت آلومینیوم در سال جاری با توجه به مولفه های اقتصادی اظهار داشت: با توجه به وضعیت نامطلوب اقتصاد جهانی که تاکنون موجب افت بهای این فلز شده، نمی توان چندان انتظار رشد قیمت ها را داشت؛ البته این احتمال وجود دارد که در شش ماهه دوم سال 94 شرایط نسبتاً بهبود یابد اما این امر به صورتی چشمگیر نخواهد بود. از سوی دیگر با توجه به حصول توافق ایران با گروه 1+5 یکی از اتفاقاتی که قابل برآورد است، ورود آلومینیوم با آلیاژهای مختلف به کشور می باشد که تا حدی قیمت ها را در داخل کاهش خواهد داد.

شیوه های جدید فروش رمز موفقیت بود

این مقام مسئول پیرامون فروش محصولات شرکت در بورس کالا و بازار نیز تأکید کرد: در سال 93 عرضه مناسبی برای محصولات رقم خورد، اما تقاضای مطلوبی برای خرید محصول در بازار وجود نداشت و این شرایط کار را سخت کرد هر چند که شرکت با روشهایی فروش را به جلو برد . اما امیدواریم با بازاریابی و سفارش گیری های خاص برای آلیاژهای مختلف خصوصا آلیاژهای مورد مصرف در خودرو سازی ، این شرایط را تا حد ممکن بهبود ببخشیم.

بادکوبه به بحث فروش صادراتی نیز اشاره کرد و گفت: صادرات محصولات در سال 92 و 93 تفاوت محسوسی با هم نداشته و معمولا ارز حاصل از این بخش برای تهاتر منابع مالی لازم جهت خرید مواد اولیه مورد نیاز مصرف می شود.

رکوردهای چهل ساله را شکستیم

وی رمز موفقیت برای ثبت رکورد در تحقق سود خالص طی سال 93 را در خرید مستقیم و بدون واسطه مواد اولیه با کمک ایمیدرو دانست و گفت: در سال گذشته در برخی موارد که نیاز به ارز بود، اقدام به خرید مستقیم مواد اولیه کردیم تا دست واسطه ها کوتاه شده و در هزینه های مترتب صرفه جویی شود، همچنین در برخی موارد نیز شمش تهاتر کردیم که در نهایت این اقدامات موجب گردید سود مطلوبی شناسایی شود، بطوریکه بعد از سال 84 این اولین سالی بود که در مجمع صاحبان سهام سود تقسیم شد.

دولت تدبیر و امید شایسته مدیریت فایراست

مدیرعامل ایرالکو پیرامون در دست گرفتن مدیریت شرکت توسط ایمیدرو به عنوان نماینده دولت اظهار داشت: طی رایزنی های انجام شده توسط ایمیدرو اختیار سهام عدالت طی سال جاری به این سازمان واگذار شده و دولت با در اختیار داشتن رای سهام عدالت که حدود 30% است و الباقی سهام حدود 20 % که تحت اختیار ایمیدرو است در حال حاضر سهامدار عمده است و مدیریت شرکت را برعهده خواهد گرفت و بنده اطمینان دارم دولت تدبیر و امید با درایت سکاندار ایرالکو شده و سیاست گذاری های مناسبی برای بهبود روند فعالیتهای این شرکت خواهد کرد. چراکه ایمیدرو بیش از سایر سهامداران به شرایط صنعت احاطه داشته و ورود آن به عنوان نماینده دولت و در رأس امور مدیریتی به نفع مجموعه خواهد بود.

شاید افزایش سرمایه دهیم

وی در ادامه به تقسیم سود در مجمع اخیر اشاره کرد و گفت امکان دارد برای استفاده بهینه برنامه ریزی بهتری کنیم و نگذاریم این پول بیهوده هدر رود و شاید برای افزایش سرمایه از آن استفاده شود هر چند که موضوع افزایش سرمایه به نظر سهامدار عمده و دولت وابسته بوده و آنها تصمیم گیرنده نهایی هستند.

قول سود دو برابری نمی دهم

وی همچنین در خصوص اینکه آیا با حفظ تیم مدیریتی فعلی سود این مجموعه دو برابر خواهد شد گفت: من هیچ گاه چنین ادعادی نداشته و ندارم زیرا شرایط اقتصاد به گونه ای است که نمی توان به صراحت چنین چیزی را اعلام کرد اما قول میدهم که همه چیز شفاف باشد و تلاش خواهم کرد که سود تا حد ممکن ایجاد شود .

در حال حاضر با راه اندازی بخش اتوماسیون و بهینه سازی خطوط 5و4و3 تولید با هزینه ای بالغ بر 50 میلیون دلار که هم اکنون 75 دیگ نیمه جنوبی خط 3 طرح مذکور به اتمام رسیده، تولید هر دیگ از 350 کیلو به 500 کیلو فلز افزایش یافته و در این رابطه تمام تلاش خود را با توان فنی و علمی و با ظرفیت کامل به کار گرفته ایم تا تحقق رشد سودآوری را شاهد باشیم.

پیوند دانشگاه و صنعت را کلید زدیم

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید 220 هزار تن محصول تا پایان سال 96 محقق خواهد شد، برقراری ارتباط "فایرا" با حوزه دانشگاهی جهت ترویج نگاه فنی و علمی تر را اعلام کرد و گفت: برای اولین بار در شرکت با پژوهشگاه دانشگاه تهران تفاهم نامه ای امضا شده تا در سال 94 با انجام امور پژوهشی و تحقیقاتی بیشتر نگاه دانشگاهی را در مجموعه حاکم کنیم که در نهایت این امر افزایش سودآوری را به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۳
کد مطلب: 26490
 
۶ نظر
مرجع : بورس نیوز
 


خصوصي سازي المهدي و هرمزال هم بسلامتي با موفقيت انجام شد نمايندگان خريدار در كارخانه مستقر و در حال تحويل و تحول هستند . اميدواريم مجموعه اين تغييرات مثبت موجب رشد توليد و بهره وري شود (1777)
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۲۸:۲۰
 
كارگر ازاد
تا كنون چند شركت توليدي بعد از خصوصي سازي به موفقيت رسيده كه شما به دلايل خاص خود خوشحال از اين خبر غير موثق هستيد (1888)
۱۳۹۴-۰۵-۲۰ ۱۱:۳۷:۰۱
 
اينكه خصوصي سازي به معناي واقعي و مطابق اهداف قانونگدار اتفاق نيافتاده درست جاي بررسي دلايلش اينجا نيست ولي شما بفرماييد چند شركت دولتي به موفقيت رسيده كه اين دو مي باشد دلايل ما دلايلي است كه ٥٠ سال پيش دنيا به ان رسيده است و بر مبناي ان سياستهاي اصل ٤٤ تدوين شده و ان اينست كه دولت نمي تواند تاجر خوبي باشد دلايل خاص شما براي مخالفت با خصوصي سازي نميدانم چيست شايد چون بخش خصوصي اولا پول مفت به كسي نخواهد داد دوما خودش را به بهانه تحريم دور نخواهد زد و پودر الومينا را ٢٠٠ دلار گرانتر نخواهد خريد و بساط عده اي تعطيل خواهد شد !! (1930)
۱۳۹۴-۰۵-۲۶ ۰۶:۵۹:۱۸
 
کریمی سراحی
به سلامتی باشد انشا ئاله جامعه کارگری فراموش نشوند (1802)
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۲۳:۳۴:۳۳
 
کارگر گرفتار
شعار سودهی در حالی مطرح میشود که این شرکت بالغ بر 500 میلیارد تومان بدهی از قبیل : اقساط معوقه ، عدم پرداخت قبوض برق که به تنهایی بیشتر از 100 میلیارد تومان میباشد .
تیم مدیریتی فعلی هم به تنهایی باعث انبساط خاطر و رفع خستگی بسیارپسندیده هستند . (1909)
۱۳۹۴-۰۵-۲۲ ۲۱:۴۰:۵۴
 
اگر بفکر کارگر نباشین فقط بعضی رییس ومدیر بشن که نه از تولید خبر دارن نه از گرما والودگی بهتر شرکت واگذار بشه اینجا نیروهای قدیمی وتحصیلکرده با این همه الودگی وبیماری ناشی از کار دیده نمیشنود (1922)
۱۳۹۴-۰۵-۲۴ ۲۳:۴۹:۱۸