گروه صنایع معدنی فولاد
 
مصری نژاد خبر داد:
افزایش ظرفیت گندله‌سازی اردکان به ۴ میلیون تن تا پایان ۹۴
جزئیات دو پروژه مهم آبی چادرملو
گروه صنایع معدنی >فولاد - مدیر امور مجتمع گندله‌سازی اردکان گفت: ظرفیت تولید این مجتمع تا پایان سال جاری از 3.4 میلیون تن فعلی به 4 میلیون تن افزایش خواهد یافت.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی ماین نیوز به چادرملو، محمود مصری نژاد در حاشیه بازدید خبرنگاران از مجتمع گندله‌سازی اردکان و فولاد ارفع اظهار کرد: دليل تاخير در اجراي اين پروژه تغييرات ايجاد شده در ماهيت سنگ بوده است كه باعث شده تا نياز به مطالعات بيشتري در اجراي پروژه داشته باشيم تا بتوانيم در ادامه تجهيزات متناسب با پروژه را نيز خريداري كنيم.

او درباره آخرين وضعيت پروژه فولاد چادرملو نیز توضيح داد: ظرفيت اسمي فولاد چادرملو يك ميليون تن ظرفيت پیش‌بینی شده است و با تغييراتي كه در ساختار ايجاد شده است قرار است آهن اسفنجي هات شارژ به اين پروژه تزريق شود و با همان تجهيزات ظرفيت آن‌را به 1.3 ميليون تن مي‌رسانيم.

وي افزود: اين پروژه قرار است تا پايان سال 1394 به بهره‌برداري و توليد برسد. آهن اسفنجي آن با يك سال تاخير به نتيجه خواهد رسيد. در اين فاصله زماني فولاد چادرملو از آهن اسفنجي غدير ايرانيان استفاده خواهد كرد تا بتواند به توليد خود ادامه دهد و سپس آهن اسفنجي گرم را به آن تزريق خواهيم كرد. بنابراين در سال اول از آهن اسفنجي غدير ايرانيان و از سال دوم به بعد آهن اسفنجي گرم به اين پروژه تزريق خواهد شد.

مدیر امور مجتمع گندله‌سازی اردکان با بیان اینکه با استفاده از فناوری هات شارژ مصرف انرژی در پروژه فولاد چادرملو تا یک سوم کاهش خواهد یافت، اظهار کرد: با توجه به اینکه منطقه یزد با مشکل کم‌آبی مواجه است دو پروژه برای حل این مشکل در دست اجرا داریم. یکی پروژه تصفیه پساب اردکان بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرار است در این پروژه از پساب شهر اردکان بعد از تصفیه در فولاد چادرملو استفاده کنیم. پروژه دیگر نیز انتقال آب خلیج فارس به معادن گل گهر و چادرملو است که در این پروژه 200 لیتر آب در ثانیه معادل 20 درصد سهم داریم و قرار است آب خلیج فارس بعد از شیرین‌سازی به چادرملو و گل گهر انتقال یابد.

مصری نژاد در ادامه از بهره‌برداری نیروگاه 500 مگاواتی چادرملو در نیمه دوم سال جاری خبر داد و اظهار کرد: تاکنون دو واحد گازی به بهره‌برداری رسیده است و واحد بخار نیز طی شش تا هشت ماه آینده وارد مدار خواهد شد. نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو از نظر مدت زمان ساخت یکی از سریعترین نیروگاه‌های کشور محسوب می‌شود. مپنا کار ساخت نیروگاه 500 مگاواتی چادرملو را در دست اجرا دارد که ارزش اجرای این پروژه 265 میلیون یورو بوده و تنها 50 میلیون یورو باقی مانده تا به مپنا پرداخت شود.

وی افزود: تاکنون 300 مگاوات از مجموع 500 مگاوات نیروگاه وارد مدار شده و 200 مگاوات دیگر نیز تا پایان سال وارد مدار خواهد شد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۶
کد مطلب: 24036