گروه صنایع معدنی سیمان
 
لطفي در گفت‌وگو با ماين نيوز:
انتخابات اتاق تهران نقطه عطف صنعت سيمان شد
اعتقاد به يك اصل عامل پيروزي ائتلاف براي فردا
گروه صنایع معدنی >سیمان - مديرعامل هلدينگ سيمان فارس و خوزستان پيروزي قاطع ائتلاف براي فردا در انتخابات اخير اتاق تهران را ناشي از برنامه‌ريزي دقيق و اصولي اين گروه دانست و گفت: اين اصل كه اگر من راي نياورم 39 نفر ديگر ائتلاف بايد راي بياورند از سوي اعضاي ائتلاف به صورت كامل رعايت شد و نتيجه آن هم پيروزي قاطع و بي‌سابقه در انتخابات بود.
 
مرتضي لطفي كانديداي پيروز ائتلاف براي فردا در بخش معدن كه توانست با كسب 718 راي در رده سوم بخش معدن قرار گیرد و به هيات نمايندگان اتاق تهران راه يابد، در گفت‌وگو با خبرنگار ماين نيوز با اشاره به اينكه ميزان مشاركت در انتخابات اخير اتاق تهران نسبت به دوره‌هاي گذشته بي‌سابقه بود، افزود: در اين دوره فعالان اقتصادي و توليدي به صورت جدي احساس كردند كه مشاركت آنها مي‌تواند در سرنوشت آينده آنها تاثير زيادي داشته باشد. از سوي ديگر به نظر من سه عامل اساسي در وقوع نتيجه بي‌سابقه در انتخابات موثر بود.

وي افزود: عامل اول مربوط به ديدگاه دولت تدبير و اميد به حضور بخش خصوصي در بخش اقتصاد كشور مي‌شود كه باعث شد بخش خصوصي براي حضور در انتخابات ترغيب شود. عامل دوم مذاكرات هسته‌اي ايران و تمايل به بهبود مراودات بين‌المللي در حوزه اقتصاد و تجارت است. عامل سوم هم اينكه در دوره‌هاي گذشته همواره به صورت سنتي جمعيتي از فعالان اقتصادي در اتاق حضور داشتند و هر دوره هم شرايط تفاوت چنداني پيدا نمي‌كرد. البته معناي حرف من نفي عملكرد گذشتگان و دوستانمان نيست. آنها نيز تلاش خود را انجام دادند اما به نظر مي‌رسد اتفاقي خاصي در ادوار گذشته رخ نداده بود.

او با اشاره به حضور نيروهاي متخصص حوزه‌هاي مختلف اقتصادي در گروه ائتلاف براي فردا عنوان كرد: ائتلاف براي فردا به شدت معتقد به برنامه‌ريزي اصولي و دقيق بود و كار خود را نيز در قالب همدلي اخلاق‌مدارانه پيش برد و خوشبختانه نتيجه هم حاصل شد. به نظر من بيشترين عاملي كه چنين نتيجه‌اي را خلق كرد اين بود كه همه اعضاي ائتلاف به صورت همدلانه تاكيد داشتند كه اگر من راي نياورم، بقيه 39 نفر بايد راي بياورند.

مديرعامل هلدينگ سيمان فارس و خوزستان افزود: رشد مشاركت در انتخابات اخير اتاق تهران نيز بي‌سابقه بود. به طوري كه همواره جمعيتي در حدود 1500 يا 2000 نفر در انتخابات شركت مي‌كردند اما اين بار تعداد بسياري بيشتري در انتخابات حضور يافتند. به نظر من نتيجه انتخابات اخير نشان داد كه بخش خصوصي به دنبال ايجاد تحول و تغيير در اتاق تهران است.

لطفي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه نظر شما درباره عملكرد مقتدرانه صنعت سيمان در انتخابات اتاق تهران و حضور دو نماينده اين صنعت در هيات نمايندگان اتاق تهران چيست؟ توضيح داد: انجمن سيمان متاثر از وحدت رويه و همدلي در دفاع از حقوق اين صنعت حركت كرده است. انجمن تعامل بسيار خوبي با دولت داشته و به خوبي از حقوق اين صنعت دفاع كرده است. به نظر من انتخابات اخير نقطه عطف صنعت سيمان كشور بود. در طول دوره انقلاب تنها صنعتي كه توانست پيشگام‌تر از برنامه‌ها توسعه پيدا كند صنعت سيمان بود. منتها اين صنعت استراتژيك هيچ نماينده‌اي در پارلمان بخش خصوصي نداشت. با اين وجود مشاركت فعالان صنعت سيمان و ديگر حوزه‌ها باعث شد تا دو كرسي هيات نمايندگان اتاق تهران به رئيس و نائب رئيس انجمن سيمان برسد و در برخي از اتاق‌هاي استاني نيز فعالان صنعت سيمان توانستند به هيات نمايندگان اتاق خود راه يابند. اين مشاركت بالا در حالي رقم خورد كه برخي محدوديت‌ها در راي‌گيري اعمال شد و صرفا مديران عامل با كارت هوشمند مي‌توانستند راي دهند. با اين وجود راي نمايندگان صنعت سيمان در انتخابات اخير اتاق تهران از بسياري از افراد باتجربه در اتاق بالاتر بود. بنده اميدوارم بتوانم در كنار مهندس اتابك براي بالندگي صنعت سيمان در كشور در اتاق تهران تلاش كنم.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۳۰
کد مطلب: 22787