گروه اكتشاف و زمين شناسي
 
عملیات شناسایی ذخایر معدنی پنهان سیستان و بلوچستان
گروه اكتشاف و زمين شناسي - مسئول طرح اکتشاف پهنه های استان سیستان و بلوچستان در سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران گفت: با هدف شناسایی ذخایر معدنی پنهان استان، عملیات گسترده اکتشافی در سطح 50 هزار کیلومتر مربع در حال انجام است.
به گزارش ماين نيوز، اردشیر شیرخانی گفت: این سازمان دولتی با هدف آبادانی، اشتغال و شناسایی ذخایر پنهان استان از سال 92 با تعریف پهنه های اکتشافی 50 هزار کیلومتری در سیستان و بلوچستان آغاز به اکتشاف کرده است.

وی ادامه داد: اکثر مناطقی که در استان جزو مناطق غیرقابل دسترسی بوده و 20 کیلومتری شعاع نوار مرزی در 700 کیلومتر از مرز میرجاوه تا پیشین که جزو پهنه است طی 6 ماه سال 93 شناسایی شده است و در سه مرحله نیز توسط مشاوران استانی در حال انجام است.

مسئول طرح اکتشاف پهنه های سیستان و بلوچستان در سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران افزود: اکتشاف پهنه سراوان را تا عمق 15 کیلومتری مرزی یعنی 15 هزار کیلومتر مربع توسط مشاورین پی جویی در حال تکمیل داریم و این موضوع تا پایان بهمن ماه آماده می شود و سایر محدوده ها از جمله آهن پلاسری ایرانشهر، محدوده های کرومیت را با روش های نوین اکتشافی GPR (جی پی آر) در حال انجام هستیم.

شیرخانی تصریح کرد: به دلیل اهمیت پهنه های اکتشافی ما بر این باوریم که اجرای آن ها می تواند برای آبادانی، اشتغال و شناسایی ذخایر پنهان منطقه و رشد روزافزون صنایع معدنی بسیار تاثیرگذار باشد.

وی عنوان کرد: سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران به عنوان یک سازمان دولتی در انجام و اجرای عملیات اکتشافی در استان از توان هشت شرکت مشاور معدنی استفاده و فاز پی جویی را برای سراوان اجرا و فاز شناسایی در مرحله اول قرار دارد و انتظار داریم در صورتی که محدوده های بیشتری هم در اختیار ما قرار گیرد مراحل اکتشاف تا دستیابی به ذخایر را انجام دهیم.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۴۳
کد مطلب: 20290