گروه معادن
 
هشترود و چاراويماق بهشت معادن ايران است
گروه معادن - نماينده مردم هشترود و چاراويماق در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: شهرستان هشترود و چاراويماق جزء استسنايي ترين مناطق جهان مي باشند كه زير زمين اين دو شهرستان به طور كل معدن و روي زمين اين مناطق از خاك مستعد حاصلخيز بهره مند هستند و هشترود چاراويماق به عنوان بهشت معادن ايران معرفي شده اند.
به گزارش ماین نیوز، غلامحسين شيري علي آباد  خاطر نشان ساخت:بيش از 50 واحد صنعتي در شهرك پرفسور هشترودي فعال مي باشد و زمينه براي ايجاد كارخانجات ديگر در منطقه هشترود به وجود آمده است.

وی در ادامه افزود:كشاورزي محور استقلال منطقه است اما از اين به بعد تنها نمي توان با تكيه بر كشاورزي گذران امور را در دست گرفت وبايد از طريق راههاي ديگر مانند دامداري و دامپروري و حفظ كشاورزي اقتصاد منطقه را تقويت كنيم.

وي افزود:مشكل آب شرب هشترود در آينده نزديك با لوله كشي از سد كلقان خاتمه مي بابد و مردم منطقه به زودي شاهد تحولات عظيم در ايجاد كارخانجات مادر در هشترود خواهند شدكه نمونه آن منعقد شدن قرار داد ساخت كارخانه كاغذ سازي در منطقه مي باشد كه به صورت مستقيم 350 نفر در آنجا مشغول به كار خواهند شد.

شيري اظهار داشت:در مسائل زير بنايي كارهاي زيادي براي توسعه منطقه انجام گرفته كه يكي از آنها برق رساني به محدوده سد سهند مي باشد كه بيش از 300 هكتار آبرساني را ساپورت ميكند و تامين برق كارخانجات آسانسور سازي و فولاد هشترود هم يكي ديگر از كارهاي انجام گرفته شده در چند ماهه اخير است.

وي ياد آور شد:ساخت آزاد راه مراغه هشترود در دستور كار وزارت راه و شهر سازي قرار دارد كه در مرحله نقشه برداري دنبال ميشود و اگر تاخيري در خصوص ساخت اين آزاد راه به وجود آمده به علت قصور بانك سپه در تخصيص اعتبار براي آنجاست كه آن هم به زودي مرتفع خواهد شد.

رئيس كمسيون عشايري مجلس اظهار داشت: شهرستان هشترود و چاراويماق جزء استثنايي ترين مناطق جهان مي باشند كه زير زمين اين دو شهرستان به طور كل معدن و روي زمين اين مناطق از خاك مستعد حاصلخيز بهره مند هستند و هشترود چاراويماق به عنوان بهشت معادن ايران معرفي شده اند.

وي ادامه داد:ايجاد 10 رشته در دانشگاه آزاد اسلامي هشترود كه 6 رشته ار آن مربوط به كارشناسي ارشد است نويد روز هاي خوشي براي اين دانشگاه را در بر دارد و 4 رشته آن مربوط به رشته هاي بنيادين علمي است كه تا به حال در دانشگاههاي اين شهرستان موجود نبوده است.

شيري علي آباد اظهار داشت:اداره راه و شهر سازي هشترود با آسفالت كردن اكثر راههاي روستايي و راه سازي براي روستائيان كاري اساسي در منطقه انجام داده و توانسته روستانشينان را از راه مناسب برخوردار كند.

وي ياد آور شد:تا پايان سال 1394 با گاز رساني به 100 روستاي ديگر هشترود كليه روستاهاي اين شهرستان از نعمت گاز طبيعي بهر مند و به شبكه گازي كشور متصل خواهند شد.

وي از احداث 27 خانه بهداشت روستايي در مناطق روستايي و عشايري هشترود خبر داد و گفت:چندين ميليارد تومان براي تجهيز بيمارستانهاي هشترود و چاراويماق هزينه شده و مجوز براي ساخت درمانگاه تخصصي تامين اجتماعي گرفته شده است.

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۵
کد مطلب: 17867
 
۱ نظر
مرجع : باشگاه خبرنگاران
 


غفور
من یکی از اهالی روستاهای چاراویماق هستم با تمام این گفته ها متاسفانه به روستاهای قرخ بلاغ ومهمانلو خادم کندی ومجیر آباد مختوم کندی وبیلر کندی وقزل قلعه کورانلو وناچیت و...... ودهها روستای دیگر چاراویماق ،آن چنان که باید رسیدگی نشده است نمی دانم چرا نماینده محترم جهت ریشه کن کردن محرومیت از روستاهای گفته شده تلاش نمی کند (1127)
۱۳۹۳-۱۱-۱۳ ۱۳:۵۹:۴۴