گروه صنایع معدنی فولاد
 
قاضی‌پور خبر داد:
رخنه رانت خواران در صنعت فولاد
سودهای کلان در جیب عده‌ای خاص!
گروه صنایع معدنی >فولاد - رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صنعت فولاد با تاکید بر اینکه رانت‌خواران بسیاری در صنعت فولاد رخنه کرده‌اند، گفت: این کمیته در نظر دارد در مقابل افرادی که به منظور بدست آوردن سودهای کلان از واردات جلوی احداث کارخانه های تولید فولاد را در کشور می گیرند، بایستد و با رانت خواری در این صنعت مقابله کند.
به گزارش ماین نیوز، نادر قاضی پور با بیان اینکه استارت تحقیق و تفحص از صنعت فولاد را با برگزاری جلسه با وزیر صنعت را زده ایم، گفت: شنبه هفته جاری در اولین جلسه که با حضور نعمت زاده، معاونین وی و جمعی از فعالان صنعت فولاد در محل وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد، مقررشد شرایط لازم برای تحقیق و تفحص از صنعت فولاد فراهم شود و کارگروه های کمیته نیز فعال شوند تا طی سه ماه آینده گزارش تحقیق و تفحص را به مجلس ارائه دهیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه برای همکاری در جریان تحقیق و تفحص اعلام آمادگی کرد تا گره های کوری که برای بهره‌برداری از طرح های فولادی طی سالهای گذشته ایجاد شده، رفع شود.

وی با اشاره به محورهای تحقیق و تفحص از صنعت فولاد، افزود: این کمیته در نظر دارد در مقابل افرادی خاص که به منظور بدست آوردن سودهای کلان از واردات جلوی احداث کارخانه های تولید فولاد را در کشور می گیرند بایستد و با رانت خواری در این صنعت مقابله کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه نیاز کشور به فولاد حدود ۲۲ میلیون تن در سال است، گفت: ظرفیت اسمی فولاد خام در کشور حدود ۱۸ میلیون تن در سال برآورد شده این در حالی است که تولید فولاد در حال حاضر حدود ۱۲ میلیون تن در سال است که باید بتوان با راه اندازی و احداث کارخانه های تولید ی نیاز کشور را در داخل تامین کرد.

وی ادامه داد: برخی طرح های فولادی به دلیل ندادن مجوزهای موردنیاز نیمه کاره رها شده است و باید برای پیشرفت طرح ها و رسیدن به مرحله تولید برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر را اصلاح کرد.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صنعت فولاد افزود: هدف اصلی کمیته تحقیق و تفحص از صنعت فولاد این است که نقاط ضعف دولت، بخش خصوصی و بخشنامه ها و قوانین در صنعت فولاد را شناسایی و با تدوین طرح جامع فولاد بتوان کاستی ها و مشکلات این صنعت را مرتفع کرد.

به گزارش خانه ملت، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره آخرین وضعیت ۸ طرح فولادی نیز گفت: یکی از طرح ها به بخش خصوصی واگذار شده است اما پیشرفت فیزیکی ۷ طرح مابقی که قراربود تا پایان سال ۹۱ به بهره برداری برسد در مجموع ۵۱ درصد است که پیشرفت قابل توجهی نیست و این نشان می دهد که دولت گذشته به تعهدات خود در این زمینه انجام نداده و کوتاهی کرده است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ دی ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۱
کد مطلب: 1774
 
۱ نظر
 


احمدپور
بخدا احداث کارخانه فولاد با ظرفیت کمتر از پنج میلیون تن توجیه ندارد . برای همه گرفتاری بوجود میاورد . قاتل آب و هوا و محیط زیست و منابع طبیعی است. برای کشور مشکل امنیتی و ورشکستگی تولید میکند . یه مرد این هشت طرح را جمع کنه وکنار خلییج فارس با پول اونا یک کارخانه دوازده میلیون تنی بسازه . با این کمبود آّب خدا وکیلی کار سیاسی نکنید . اشتغال که ایجاد نمیشه هیچ مناطق مورد نظر را هم بیچاره میکنه (522)
۱۳۹۳-۰۳-۲۷ ۱۶:۵۸:۴۱