گروه صنایع معدنی سیمان
 
هفدهمين همايش بتن و زلزله برگزار مي شود
گروه صنایع معدنی >سیمان - هفدهمین همایش بتن و زلزله با مشارکت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در روزهای 24 و 25 آذر برگزار می شود.
به گزارش ماین نیوز، رئیس مرکز تحقیقات بتن ایران گفت: مرکز تحقیقات بتن هفدهمین همایش ملی سالیانه موسسه بین المللی بتن آمریکا، شاخه ایران را بر مبنای دستاوردهای خود از بازسازی شهر زلزله زده بم ، همزمان با هفته پژوهش برگزار می کند.

وی افزود : در سال های اخیر همایش بتن و زلزله در هفته ایمنی ساخت و ساز بتنی و در هفته یادبود زلزله بم برگزار می شد اما امسال با مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.

احمدوند با بیان اینکه مقالات متعددی به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: البته به دلیل محدودیت زمان، به هفت مقاله فرصت ارائه مطلب داده شده است.

وی با اشاره به حضور سازمان ها و نهادهای مختلف در هفدهمین کنفرانس بتن و زلزله اظهار داشت: دستاوردهای این کنفرانس در 17 سال گذشته به صورت دفترچه ای درآمده که بخشی از چشم انداز 20 ساله صنعت بتن و دارای 8 محور و 9 سند است.
احمدوند در ادامه افزود: یکی از این اسناد، سند استاندارد ملی است که تحت عنوان استاندارد 6044 تهیه و تدوین شده و اجباری است.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با اشاره به اینکه در این سند ویژگی های بتن آماده و طرح جامع بازرسی واحدهای تولید بتن آماده لحاظ شده است، گفت: شاه کلید ارتقای کیفیت ساخت و ساز بتنی، بازرسی و کنترل سیستم تولید واحدهای تولیدی است و سازمان ملی استاندارد به صورت مستمر فرآیند تولید در کارخانجات بتن آماده را ارزیابی می کند.

احمدوند تصریح کرد: هر تحقیق و پژوهشی اگر به توسعه علمی نینجامد، تاثیری در زندگی روزانه ما نخواهد داشت و از این جهت ضرورت وجود و رسالت معاونت پژوهشی وزارت علوم در بخش ساخت و ساز مشخص می شود.

وی در ادامه به اقدامات مرکز تحقیقات بتن برای تشویق پژوهشگران جوان اشاره کرد و گفت: در همایش امسال مسابقات بتن با حضور 375 دانشگاه و به صورت تیمی برگزار می شود و در واقع این مسابقه بین دانشجویانی است که در ارتباط با بتن کارهای هنری انجام داده اند.

احمدوند با بیان اینکه تا 15 سال پیش استانداردهای فعلی بتن تدوین نشده بود، گفت: در 15 سال اخیر هفت استاندارد ملی در زمینه بتن تهیه و تدوین شده و 7 هزار فن ورز بتن تربیت شده اند.

در این نشست خبری محسن کلانتری، مدیرعامل بنیاد بتن ایران نیز با بیان اینکه تامین مصالح و کمک به بازسازی مناطق آسیب دیده از حوادث طبیعی از وظایف این نهاد است ، گفت : هر فردی که در زمینه تولید مصالح ساختمانی ایده و طرحی دارد، می تواند از امکانات بنیاد بتن ایران استفاده کند.

وی در ادامه افزود: در مورد بتن با مقاومت بالا طرح هایی در کشور وجود دارد اما محققان و پژوهشگران واهمه دارند که طرح های خود را به ثبت برسانند و ارائه دهند.

کلانتری با اشاره به اینکه در چشم انداز بتن 1404 باید بتن هایی با مقاومت 50 مگاپاسکال تولید شود، گفت: در مسابقات بتن که هر سال در سطح ملی و استانی برگزار می شود، طرح های مختلفی در مورد تولید بتن با مقاومت بالا ارائه می شود که اگر این طرح ها توسعه بیابد، حرکت بسیار سازنده ای باشد.

مدیرعامل بنیاد بتن با اشاره به تولید محصولی به نام بن ملات گفت: این محصول ملات خشک آماده است که 10 دقیقه پس از افزودن آب قابل استفاده است و می توان در تمام نقاط ساختمان از آن بهره گرفت.
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۴۶
کد مطلب: 17158