گروه معادن سرب و روی
 
اختصاص خاك مهدي آباد به واحدهاي توليدي
درخواست مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي از ايميدرو
گروه معادن >سرب و روی - مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي ايران از تحقق پيش بيني بودجه امسال به همراه 4 درصد تعديل مثبت خبر داد.
 
به گزارش ماین نیوز، مهدی کوهي با تاکيد بر اين امر که راندمان شرکت تا به امروز مطلوب بوده گفت: اين وعده خوبي براي سهامداران است که در حقيقت ما امانتدار آنها هستيم تا به بهترين شکل سرمايه آنها را حفظ و امکان رشد آن را فراهم سازيم.

مديرعامل شرکت هلدينگ توسعه معادن روي ايران با برشمردن شرايط هلدينگ و شرکتهاي تابعه از تدوين برنامه راهبردي براي اين شرکت و منشور اخلاق حرفه اي خبر داد و تصريح کرد: در واقع براي اين امانتداري و صيانت از حقوق سهامداران بسته هايي نياز است تا همه شرکتهاي تابعه با هلدينگ همسو شده و در تعالي، رشد و هم افزايي از يک خط مشي بهره گيرند.

وي در راستاي اين هم افزايي به اجراي سياستهاي جديد از قبيل ترويج صداقت در گزارشهاي مالي و هيات مديره، حفظ سرمايه هاي انساني کارآمد، آموزش سازگاري کامل توليدات هلدينگ با محيط زيست، توسعه بازار هدف و بازاريابي اشاره کرد و افزود: ايجاد تفکر سيستمي و بسته سازي رويه هاي سيستمي براي 19 کارخانه هلدينگ توسعه معادن روي در اقصي نقاط کشور و صرفه جويي در زمان و برنامه ريزي براي توسعه بازارها امري بسيار مهم در هلدينگ تلقي مي شود.

وي در اين باره تصريح کرد: در حال حاضر درآمدي که از محصولات شمش روي و سرب آماده تحويل به بازارهاي هدف حاصل مي شود، به هوشمندي در رصد کردن بازارهاي هدف بازمي گردد. به همين دليل کارشناسان و مديران هلدينگ ناگزيرند تا به شدت به توسعه رويه هاي مهندسي در تمامي بخشها از جمله مالي، کنترل و به ويژه بازرگاني بپردازند.

کوهي افزود: به همين منظور بحث آموزش که قبلاهم به آن تاکيد شد در شرايط اقتصادي فعلي براي شناسايي فرصتها در رکود و رونق بازار امري بسيار ضروري به شمار مي رود.

وي با تحليل آينده مطلوب بازار شمش روي و سرب خاطرنشان کرد: با اين ديدگاه که هرآموزشي هزينه نيست و درآمد آني است، چنانچه کارشناسان زبده اي در شرکت پرورش يابند مي توانند به تصميم سازي مديران مربوطه از حيث زمان استفاده از يوزانس، فاينانس، زمان فروش محصول و...کمک شاياني کنند.

وي يادآور شد: موارد يادشده به اين دليل حائز اهميت هستند که تنها 20 درصد از توليدات شرکتهاي تابعه هلدينگ مصرف داخلي دارد و 80 درصد ديگر صادر مي شوند. بنابراين هوشمندي در رصد بازارها مي تواند ارزآوري بالاتري را به همراه داشته باشد.

کوهي به ديگر برنامه هاي خود از جمله توسعه واحدهاي R&D، QC، QA و IT در 50 روز اخير که سمت مديرعاملي هلدينگ را برعهده داشته، اشاره کرد و گفت: IT در همه دنيا و در تمامي صنايع موتور محرک مجموعه ها است. بنابراين با بهره گيري از صنعت IT اميد داريم که بتوانيم طرحهاي توسعه جديد را در هلدينگ و شرکتهاي تابعه ايجاد کنيم.

وي با تاکيد بر اين موضوع که «اعتقاد به تک سخنگويي ندارم»، اظهار کرد: براي جلوگيري از رويه هاي فردي، کميته هايي شامل معدن، سرمايه گذاري، بازرگاني، بورس و... را فعال کرده ايم و به شدت به نظرهاي کارشناسي معتقديم.

کوهي افزود: از اين رو برنامه بهبود مستمر از طريق بازديدهاي ماهانه براي هر يک از شرکتهاي تابعه را در پيش گرفته ايم تا به جاي مشاهده اطلاعات روي CD و ايميل، از نزديک شاهد بهبود مستمر ماهانه هريک از کارخانه هاي توليدي شرکتهاي تابعه هلدينگ باشيم.

مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي ايران به پيش بيني درآمد 350 ريالي هر سهم توسعه معادن روي اشاره و اظهار کرد: با توجه به روند توليد و فروش امسال و تغييرات سيستمي ايجاد شده در شرکتهاي تابعه انتظار مي رود اين رقم با احتساب تلفيقي نه تنها محقق شود، بلکه از آن نيز فراتربرود.

وي به آمار توليد انواع محصولات در حوزه شمش روي، سرب، کنسانتره خام و پخته و اسيد اشاره کرد و گفت: براي سال 93 به ميزان 104 هزار تن شمش روي، 5000 تن شمش سرب، 200 هزار تن اسيد، 360 هزار تن کنسانتره خام و 70 هزار تن کنسانتره پخته در برنامه توليد داريم.

کوهي درباره چالشهاي پيش روي صنعت روي متذکر شد: از جمله اين چالشها، کمبود معدن به عنوان منبع اصلي تامين خوراک است. در حال حاضر معدن انگوران به نقاط تحتاني رسيده و در چنين شرايطي پيشنهاد ما به دولت فعال سازي معدن مهدي آباد در استان يزد است.

مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي ايران درباره چالش فوق که باعث تعطيلي برخي از شرکتهاي موجود در استان زنجان و ساير استانهايي که در اين حوزه فعاليت دارند شده است، اظهار کرد: با توجه به اينکه کالسيمين خوراک تعداد زيادي از واحدها را تامين مي کند، پيشنهاد مي شود با برنامه ريزي اصولي براي معدن مهدي آباد، روشي مشابه معدن سنگان از سوي ايميدرو پياده سازي شود تا مشکل کمبود مواد معدني و خوراک کارخانه هاي توليدي مرتفع شود.

وي در پاسخ به موضوع مطرح شده مبني بر اعتراض کارگران کارخانه دندي در مجمع سال 92 و مزيت اين کارخانه نسبت به کارخانه توليدي روي قشم گفت: تا پيش از سهميه بندي خاک هر دو کارخانه همزمان فعال بودند امروز بايد طرحي ديگر به اجرا درآيد تا با توجه به شرايط پديد آمده همه کارخانه ها بتوانند حتي در ظرفيت اسمي خود فعاليت مناسب داشته باشند.

وي ضمن اشاره به اين مطلب که سهميه بندي انجام شده براساس پروانه فعاليت متقاضيان است، افزود: اجراي رويه مشابه سنگان در منطقه مهدي آباد يزد، اين امکان را مي دهد که ايميدرو بتواند ماده معدني را تا پاي سنگ شکن ها آورده تا هريک از کارخانه ها متناسب با ظرفيت توليد خود بهره برده ومشکل پيش روي فعالان صنعت برطرف شود.

کوهي افزود: اين در حالي است که کالسيمين تنها با 50 درصد ظرفيت، اکنون در حال توليد محصول است.

مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي ايران، اين نويد را داد که شرکت توسعه معادن روي ايران به عنوان اولين شرکت منطقه مهدي آباد در حال حاضر داراي کارخانه اي در فاصله 45 کيلومتري معدن بافق يزد با تجهيزات فلوتاسيون و هوي مديا، مناسب براي بهره برداري از خاک سولفوره معدن مهدي آباد است.

وي از دولت درخواست کرد که علاوه بر درنظرداشتن انجام اکتشافات علمي و سيستماتيک، استفاده از امکانات سازمان زمين شناسي براي گرفتن پهنه مناسب اکتشاف طي دو سال آينده در قالب طرحي اکتشافي را که وزيرصنعت، معدن و تجارت نيز به آن اشاره داشته و به ميزان 200 هزار کيلومتر مربع است مدنظر قرار دهند.

وي در اين باره يادآور شد: هلدينگ توسعه مي تواند در شناسايي معادن متروکه و امکان سنجي براي فعال سازي آنها مشارکت کند به طوري که برخي از ماده هاي معدني مانند کالامين که براي ساير واحدها اقتصادي نيست براي توليدات شرکتهاي تابعه هلدينگ مي تواند قابل بهره برداري باشد.

وي تاکيد کرد: چنانچه در سالهاي آينده در زمينه تامين خوراک به نتيجه نرسيم مجبور هستيم به منابع کشورهاي همسايه روي آوريم که آثار واردات بر اشتغال نيروي کار اثر منفي خواهد داشت.

مديرعامل هلدينگ توسعه معادن روي ايران درباره مشکلات زيست محيطي توليدات زيرمجموعه و همچنين تعطيلي واحد توليد سرب شرکت ملي سرب و روي ايران نيز تصريح کرد: به طور جدي به استانداردهاي محيط زيست احترام مي گذاريم و در همين راستا يک NGO در اين زمينه و با همراهي همکاران ايجاد خواهيم کرد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۷
کد مطلب: 15583
 
مرجع : روزنامه دنیای اقتصاد