گروه صنایع معدنی فولاد
 
ارزش افزوده ۴۵ میلیارد ریالي ریخته‌گری فولاد مبارکه
گروه صنایع معدنی >فولاد - رییس تولید و تعمیرات مدول ناحیه ریخته گری فولاد مبارکه اصفهان گفت: با انجام پروژه کاهش ضایعات ذوب در تاندیش های ریخته گری مداوم سالانه ۴۵ میلیارد ریال ارزش افزوده در این بخش به دست آمد.
به گزارش ماين نيوز، غلامرضا کمالی افزود: دوباره کاری ضایعات تاندیش یا ته تاندیش ریخته گری مقدار ذوبی است که پس از ریخته گری تعدادی ذوب متوالی در ظرف تاندیش باقی می ماند.

وی اضافه کرد: در فرآیند ریخته گری مقدار ذوب ته تاندیش را می توان کاهش داد ولی به دلیل امکان ورود سرباره به قالب و پاره شدن پوسته شمش نمی توان آن را به صفر رساند.

وی با بیان اینکه وجود این ضایعات بازده وزنی تولید ریخته گری را کاهش می دهد و فرآوری آن نیز هزینه بر است، ادامه داد: در سال ۹۰ میزان ضایعات تاندیش در فولادمبارکه ۱۴تن به ازای تاندیش بود که با تعریف یک پروژه TQ این مورد در سال ۹۱ به ۱/۱۲ تن و در سال ۹۲ به ۱/۱۰ تن به ازای تاندیش کاهش یافت.

کمالی میزان افزایش تولید حاصل از این پروژه را سالانه حداقل هفت هزار و ۵۰۰ تن و میزان سودآوری آن را برای فولاد مبارکه حداقل ۴۵ میلیارد ریال بیان کرد.

روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان همچنین از قول رییس راه آهن این شرکت در باره بهره برداری مکانیزم حمل ریلی سنگ آهن در معدن سنگان خبر داد.

ˈمحمد علی زارعیˈ گفت: این مجموعه که با همت واحد راه آهن فولاد مبارکه و مدیریت توسعه سنگان در پنج ماه طراحی و ساخته شد، از یک سوله با ظرفیت ذخیره حدود ۱۰ هزارتن سنگ آهن و یک سیستم بارگیری تشکیل شده و قادر است روزانه حداقل ۸۰ واگن ۱۰۵ تنی را بارگیری کند.

رییس راه آهن شرکت فولاد مبارکه درباره مزایای این طرح گفت: با راه اندازی این سیستم بارگیری، حمل جاده ای سنگ آهن از این معدن به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد که این امر مزایای زیادی مانند کاهش ترافیک جاده، حوادث، مصرف سوخت و همچنین رعایت مسائل زیست محیطی را درپی دارد .
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۱
کد مطلب: 1356