گروه معادن ساير حوزه ها
 
یک مسئول:
اطلاع دقیقی از میزان ذخایر قیر طبیعی کرمانشاه در دست نیست
گروه معادن >ساير حوزه ها - معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: هنوز اطلاع دقیقی از ذخایر قیر طبیعی موجود استان نداریم.
 
به گزارش ماين نيوز، مسلم حدیدی در جلسه‌ای که به منظور بررسی مفاد تفاهم نامه همکاری چندجانبه بین کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، تدوین این تفاهم نامه را گامی در راستای افزایش همکاریها دانست.

وی با بیان اینکه این تفاهم نامه یازده بند دارد، افزود: تا کانون سه کارگروه برای آن پیشنهاد شده است.

به گفته این مسئول تفاهم نامه قالبی کلی برای کنار هم جمع شدن دستگاه‌ها و رفع موانع و مشکلات است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه از دستگاه های عضو این تفاهم نامه خواسته ایم نماینده‌ای تام الاختیار برای حضور در جلسات کارگروه‌ها پیشنهاد کنند تا جلسات به طور مداوم و مستمر برگزار شود.

حدیدیدر ادامه از پتانسیلهای استان در زمینه قیر طبیعی یاد کرد و ادامه داد: اگرچه اطلاع دقیقی از ذخایر دقیق قیر طبیعی در دست نیست، اما این ذخایر به اندازه‌ای هست که قابل فرآوری باشد.

وی معتقد است، از زمان تشکیل کانون تاکنون همواره خبر از کشف معادن تازه قیر طبیعی می رسد و حتی استانهایی که در غرب کشور نیز واقع نیستند از ذخایر خود خبر می‌دهند.

در ادامه این نشست نمایندگان دستگاه‌های مربوطه به بیان پیشنهادات خود در خصوص مفاد تفاهم نامه و کارگروه‌ها پرداختند.

نماینده گمرک از صادرات چند تنی قیر طبیعی به صورت کلوخ و پودر خبر داد و تاکید کرد: نباید اجازه داد قیرطبیعی خام فروشی شود.

نماینده نیروی انتظامی نیز از همکاری برای تامین امنیت گفت و نماینده اداره استاندارد نیز خاطرنشان کرد: تا پایان سال چند مورد استاندارد بر اساس استانداردهای بین المللی تدوین خواهد شد و آزمایشگاهی نیز در همین خصوص تاسیس می شود.

نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز تاکید کرد: بهتر است امور فرآوری به انجمن هایی زیرمجموعه خانه معدن واگذار شود.

جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه دبیر کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیرطبیعی است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۱
کد مطلب: 13194