گروه معادن مس
 
آذین خبرداد:
سهم ۲۰ درصدی اشتغال رفسنجان در مجتمع مس سرچشمه
بیش از 70 درصد ظرفیت واحدهای کوچک صنعتی رفسنجان خالی است
 
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس،گفت: شهرستان رفسنجان فقط از آلایندگی صنعت مس سرچشمه بهره مند بوده به طوری که در خصوص کسب ارزش افزوده و ساخت چند کارخانه به منظور ایجاد اشتغال پایدار و حل مشکل نرخ بیکاری در این شهرستان عملکردی صورت نگرفته است.

حسین آذین درخصوص مشکلات بخش صنعت شهرستان های رفسنجان و انار در استان کرمان،گفت: متأسفانه تا به امروز صنعت بزرگ و قابل توجهی درشهرستان رفسنجان با وجود استقرار صنایع و معدن مس سرچشمه در این شهرستان توسعه پیدا نکرده است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی،با اشاره به اینکه صنعت مس سرچشمه ملی است،تصریح کرد: بزرگترین مجتمع صنایع مس ایران در شهرسرچشمه شهرستان رفسنجان واقع شده است اما بهره مندی از این معادن مس برای شهرستان رفسنجان جزء آلایندگی چیز دیگری به همراه نداشته به طوری که براساس تأیید سازمان محیط زیست 90 درصد سطح آلایندگی هوا و 100 درصد سطح آلایندگی آب و خاک در شهرستان رفسنجان وجود دارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم،اظهارداشت: شهرستان رفسنجان فقط از آلایندگی صنعت مس سرچشمه بهره مند بوده به طوری که در خصوص کسب ارزش افزوده مس و ساخت چند کارخانه به منظور ایجاد اشتغال پایدار و حل مشکل نرخ بیکاری در این شهرستان عملکردی صورت نگرفته است.

سهم 20 درصدی اشتغال رفسنجان در مجتمع مس سرچشمه

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: درحالی تمام کشور و استان کرمان از مجتمع مس سرچشمه بهره مند هستند که سهم شهرستان رفسنجان فقط 20 درصد از اشتغال زایی در صنعت مس سرچشمه است.

این نماینده مردم در مجلس نهم،اظهارداشت: با وجود اینکه در منطقه مس هستیم اما شرکت ملی صنایع مس ایران در منطقه سریجان 1350 میلیارد تومان نیروگاه برای سرمایه گذاری ساخته است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: با توجه به اینکه معادن مس سرچشمه یکی از عظیم ترین معادن مس جهان است به همین جهت این نیروگاه ها باید در شهرستان رفسنجان ساخته می شد.

این نماینده مردم در مجلس نهم،اظهارداشت:متأسفانه اکنون به منظور اجرای پروژه های صنعتی بیشتر لابی و ارتباطات دخیل است.

کمتر از 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری در شهرستان رفسنجان طی ده سال گذشته

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: طی ده سال گذشته در شهرستان رفسنجان پروژه بزرگی نداشتیم به طوری که کمتر از 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این شهرستان انجام شده اما در حال حاضر در شهرستان زرند نزدیک به 6 هزار میلیارد تومان و در سیرجان حدود 12 میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

این نماینده مردم در مجلس نهم،با اشاره به اینکه در شهرستان رفسنجان فقط پروژه های کوچک صنعتی وجود دارد،اظهارداشت: مشکل عمده پروژه های کوچک صنعتی شهرستان رفسنجان نبود سرمایه در حال گردش به منظور استفاده از تمام ظرفیت ها است.

بیش از 70 درصد ظرفیت واحدهای کوچک صنعتی رفسنجان خالی است

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس،گفت: متأسفانه در حال حاضر شرکت و کارخانه های کوچک شهرستان رفسنجان با ظرفیت کمتر از 30 درصد مشغول به کار هستند به طوری که اگر این کارخانه ها با ظرفیت صددرصدی فعالت کنند بی شک اشتغال زایی پایداری برای منطقه به وجود خواهد آمد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۳۳
کد مطلب: 13134
 
مرجع : خانه ملت